Aspirante optimiste >20 ani (667)
Raspunsuri - Pagina 12
lilimara spune:
MACARIE FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!
Lili
de strumfita Maria Eliza (06.06.2008)
Cu ajutorul lui DD in curand din nou 
racheel spune:
macarie 

o fi vaga dar este acolo 

FELICITARI 

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
18+ cu 
Doamne, ajuta-ne in continuare!
MACARIE spune:
chiar credeti??? nu sunt foarte optimista mai ales ca ma cam doare spatele si burtica ca la CM , pana maine seara cand iau rezultatul o sa inebunesc
---------------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
alina_loca spune:
Felicitari Macarie, 

. Te pupam si asteptam vesti de la tine in continuare.
Vreau sa fiu
.
racheel spune:
Corina, ea este mamica de fetita si acum va fi si de baietel 

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
18+ cu 
Doamne, ajuta-ne in continuare!
gabyv spune:
Mada, nu exista Nospa aici, pentru ca e interzisa molecula, asa am citit pe net, dar aparent gasesti "papaverine" care este cam acelasi lucru. stii ca exista un loc unde poti cauta medicamentele si dupa nume si dupa molecula sau fabricant: pe doctissimo.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
MACARIE spune:
bineinteles ca primul lucru pe care l-am facut cand am vazut testul a fost sa fac testul de pe DC cu fetita si baietelul si mi-a iesit baiat
....sa sperem ca asa va fi
-------------------------------------------------------------
Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos
sarah199065 spune:
fetele eu acum am mers la baie si am observat pe chilot o picatura de sange,dar nu chiar culoarea rosie,mai maroniu asa si am verificat inauntru cu un deget
si e toata secretia maronie ca si cum ar incepe sa imi vina menstruatia!UM a fost pe 28.03!m-am echipat cu un protejslip sa vedem ce o mai fi!
oare ce ar putea fi?gabita,unde esti ca tu ar trebui sa stii!!!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
gabyv spune:
Sarah, as vrea sa stiu... si eu am avut secretii maronii in primele 2 luni de cand am lasat Ac-ul, dr mi-a zis cand am sunat ca ori e : implantare, ori e normal ca e de la pastile.
trebuie sa astepti sa vezi, dar eu mai mlut inclin catre partea a doua.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC