Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI delfinasilor care mai implinesc o lunisoara astazi si ieri!

Sunt in curatenie!
Doar va citesc.
Rodyca,spor la baagaje, drum bun!

Michelle,o iei si pe Bianca la zumba?

Pup

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Matei,Mara,Yanis

Cris aici sunt...inca nu am cazut in depresie desi mult nu mai am...cum te gandesti tu la toate...Antonia nu mai e racita dar refuza in continuare sa manance...iaurtul si cerealele le mananca mai bine in rest dezastru total...asa ca rabdare multa desi cand o vad ca nu deschide gura mi se ridica parul

Paula eu ii dau iaurt de capra si bivolita de la napolact

I/am admirat pe Filip si Eric...pe Raducu...pe Raul...pe Giuliano

Aseara dormeam asa de bine si ma trezesc ca Antonia coborase din pat...era in picioare la marginea patului si canta...habar nu am cum a coborat...ca nu a cazut ca plangea altfel

Pe noi inca ne chinuie primul dinte...inca nu a spart gingia...oare cat mai dureaza?

Rody,Mycya spor la facut bagaje...va asteptam cu drag acasa

Bambi weekend placut la Pitesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Buna dimineata delfinariu

La multe lunite sarbatoritilor de astazi !!
Am dormit un pic mai bine ieri noapte -de la 20:40 pana la 8:15 dimineata cu o singura trezire pentru papa la 2:40. Dimineata a mancat decat 90mllapte .Avem vreme buna , profitam si iesim afara .Nu avem nimic special in program .Ar trebui sa mergem si noi la pediatra, chiar daca nu reusim sa-l cantarim , macar sa ne mai introduca ceva nou in menù.Sper ca ne da via libera la ou .
Rodyka iti doresc o vacanta frumoasa acasa alaturi de familia ta.Si mie imi lipseste casa , ai mei ...
O zi buna delfinariu !!

mami fericita de Giuliano (07.07.2010)

http://picasaweb.google.com/102421590206055963392

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Neata mamici frumoase,

eu va ofer laptic cu paine de casa cu seminte ,cu unt si gem de prune topoloveni

Multumim de urarile din 6!nu am apucat sa intru sa va multumesc cum trebuie!
I-am vazut pe :Raul strengarul la tara,feciorii frumosi ai Andreei,Giuliano cu mamica lui,iar pe Raducu unde-l vad?

Carla tot cu greva foamei,ia 3 guri apoi se fataie ,starnge buzele,ma innebuneste

revin.....

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Victo, tot am uitat sa te intreb...tu vrei mai mult sa te ajute in casa, sau sa stea cu copilul? Cum e bona 2?
Lui Raul nu-i mai ies dintii de sus...Baleste rau, rau...de acum scuipa de-a dreptul , dar tot nu sparg gingia...
Michelle, merci . Cu fructele nu e bai...ca alea le tot combin, eu la legume nu mai am idei...Raul papa orice, inca nu am gasit mancare sa o refuze. I-am facut mamaliguta alaltaieri. Dar am facut-o tare, tare( din greseala). Si asa i-am dat-o...saracutul de el, atata s-a mai strambat si isi facea greata cand prindea cate o bucata mai mare, dar deschidea gura la urm lingurita. Mai incerc cu mamaliga, dar incerc sa i-o fac mult mai moale. Daca imi iese

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

acum sa va dau si buna dimineatza!

noi tot la constanta suntem, azi e chiar urat afara, ploua. am vazut si eu pozele, numai bebei frumosi avem p'aici.
mycya, am vazut'o si pe andra pe facebook

ieri o pusesem pe mara in picioare pe coltar, in bucatarie, se tinea cu mainile de masa, si la un mom dat isi luase mainile si statea in picioare singura nu am apucat sa ii fac poza ca eram singura pe langa ea si mi'a fost frica sa plec dupa telefon.
rodica, drum bun, daca nu mai apuc sa iti urez

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katalina

Michelle,o iei si pe Bianca la zumba?

Pup

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata
Ha ha, Bianca ramane la zumba cu ta-su

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Raul papa orice, inca nu am gasit mancare sa o refuze.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
Asa ma asteptam sa fie si Bianca mea, mancacioasa ca ma-sa.
Pe mine ma doare gura dupa ce termina ea masa, ii cant continuu, ma maimutaresc, valeu!
Oricum am renuntat sa ma stresez cand era sa raman fara lapte, nici macar nu mai cantaresc mancarea.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

E a doua noapte in care Raisa doarme cu noi in pat
Bai, da nu pot sa cred, adoarme in brate la tit si cand o punem in patutz e fresh, cand o punem in pat langa noi, nici macar nu se misca.
Azi montam si patutul celalalt, la noi in dormitor, sa vedem ce iese.
Maine mergem la Cluj, am ramas pe borcanele cu papa.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Buna dimi!

Matei Marius de ooana
Mara Madalina de ANDREEA84
Yanis Stefan de beluistef

La multi anisori si din partea noastra !!!

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput