Pufi iubiti de ian-feb 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
miremia spune:
Am revenit, recomand pt urgente IOMC-ul, era si curat si liber.
S-a uitat un doc mai in varsta la ea, a zis ca are putin rosu in gat si probabil o indigestie. I-am zis ca m-a trimsi doc de fam pt ca eram si cu priorixul la activ, a zis ca n-are treaba.
Daca incepe sa faca scaune dese si moi sa o duc inapoi, daca mananca san e ok. Si ca dupa ce se reface sa o intarc, zace si ea vreo 2 saptamani si dupa aia se apuca de mancat.

_
Mirela si
Mara Ioana (ianuarie 2010)
simplicity spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia Am revenit, recomand pt urgente IOMC-ul, era si curat si liber. S-a uitat un doc mai in varsta la ea, a zis ca are putin rosu in gat si probabil o indigestie. I-am zis ca m-a trimsi doc de fam pt ca eram si cu priorixul la activ, a zis ca n-are treaba. Daca incepe sa faca scaune dese si moi sa o duc inapoi, daca mananca san e ok. Si ca dupa ce se reface sa o intarc, zace si ea vreo 2 saptamani si dupa aia se apuca de mancat. ![]() ![]() _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
varsat aproape 2 zile(a servit numai san- mie mi s-a spus sa nu ii dau mancare solida ca sa nu dau prilej virusului sa isi faca "cuibusor" o zi,pana vad ca isi revine) si nu a durat mult si am luat decizia sa o intarc(dar nu avea leg cu patania nostra);ce bine a fost ca am avut lm atunci....cat despre scaune moi daca ea nu papa solide si serveste lm atunci ele nu sunt mai moi?sa va faceti repede bine,multi pupici de la noi

Mami de
Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi:
"Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame."
sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui miremia Am revenit, recomand pt urgente IOMC-ul, era si curat si liber. S-a uitat un doc mai in varsta la ea, a zis ca are putin rosu in gat si probabil o indigestie. I-am zis ca m-a trimsi doc de fam pt ca eram si cu priorixul la activ, a zis ca n-are treaba. Daca incepe sa faca scaune dese si moi sa o duc inapoi, daca mananca san e ok. Si ca dupa ce se reface sa o intarc, zace si ea vreo 2 saptamani si dupa aia se apuca de mancat. ![]() ![]() |
Ma bucur ca ati reusit sa va vada repede cineva, in conditii umane, si ca Mara nu are nimic grav!
ochisorii albastri!
miremia spune:
| citat din mesajul lui simplicity offf imi pare rau ca treceti si voi prin asta,exact asa a fost la noi varsat aproape 2 zile(a servit numai san- mie mi s-a spus sa nu ii dau mancare solida ca sa nu dau prilej virusului sa isi faca "cuibusor" o zi,pana vad ca isi revine) si nu a durat mult si am luat decizia sa o intarc(dar nu avea leg cu patania nostra);ce bine a fost ca am avut lm atunci....cat despre scaune moi daca ea nu papa solide si serveste lm atunci ele nu sunt mai moi?sa va faceti repede bine,multi pupici de la noi ![]() Mami de Ariana(albinuta mea)Motto-ul de azi: "Mamele au o varsta unica;nu exista mame tinere,mame batrane,mame frumoase sau urate:exista doar mame." |
Vad ca acum e ok, face ce facea in mod obisnuit.
Scaunele ei sunt moi in proportie de 99%.
Multumim de ganduri bune!

_
Mirela si
miremia spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Ma bucur ca ati reusit sa va vada repede cineva, in conditii umane, si ca Mara nu are nimic grav! ochisorii albastri!Sorina, mami de Diana si Iris |

M-am mirat si eu de conditii si de rapiditatea cu care ne-au primit. Acum nu va ganditi ca era lux, dar era curat si aveau multe desene pe pereti.
_
Mirela si
haircut spune:
Mire, imi pare rau de pb Marei...sper sa fi trecut ce era mai rau...
Eu am zis de IOMC, fostul Emilia Irza. Am fost la fel de multumiti de cum am fost tratati, fara sa ni se ceara nimic....
sorry ca n-am fost pe faza cand ai intrebat...
pentru fetele frumoase
gratiana77 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ruxita
si e gratuit? ar trebui sa ne programam pt vaccin? ca mie nimeni nu mi-a zis de priorix... am facut 2 alea cu pertusis-ul si cu tetanosul, antihepatic, antipolio si probabil ala pt rubeola, oreion si rujeola, toate odata? Sau nu? Au fost 2 intepaturi... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
E gratuit. Se da de la Sanepid. Pana sa il fac am trait cu impresia ca e facultativ, dar apoi am vazut schema de vaccinari si mi-am dat seama ca e obligatoriu. Eu oricum il faceam.
gratiana77 spune:
| citat din mesajul lui Ruxita voi va plangeti de kilograme putine, mie imi dati voie sa ma "plang" de kilograme multe? 15 mai exact imbracat pe cantarul meu... net o fi vreo 14... vreo 83 cm... (azi l-am masurat)... nu are burtica, nu-i atarna nimic, are picioare chiar suple, nu stiu de unde atatia kile! Mai stiam ca greutatea mai e si in functie de densitatea osoasa... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Draga, nu e gras. E un baiat bine!
gratiana77 spune:
| citat din mesajul lui miremia Eu imi imbracasem mandra frumos, cu rochita si gecuta de jeans (era tare simpatica), sa mergem pana in Cora sa luam niste cadouri si dupa ce am imbracat-o si am dus-o la usa am vazut ca se scartaia ca si cum avea o problema. M-am intors sa-mi iau ceva si ea venea dupa mine varsand in jeturi. ![]() ![]() ![]() Nu stiu ce a avut, i-am facut un dusulet si am culcat-o, sper sa fi fost doar atat. _ Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010) |
Cum se mai simte pitica?
alina_1984 spune:
Buna fetelor! Ma scuzati ca dau buzna asa.Am vrea si noi sa va rugam sa ne votati cand aveti o secunda libera!
http://photos.parents.com/category/vote/photo/773042?esrc=nwphotofaves_koty
Multumim frumos!