Mamici inimoase de Constanta*147*
Raspunsuri - Pagina 20
Fiquelle spune:
Neata, fetelor!
Hai ca azi vedem doua raze si juma de soare...bune si alea, desi se pare ca au dintisori!
Pisoi, felicitari pt primul vaccin!
Eu sunt prinsa tare de vreo doua zile s-au aglomerat multe activitati: simulari la scoala, decernarea premiilor la olimpiada (am fost tare fericita ieri, am trimis cinci copii la olimpiada, faza judeteana si toti mi-au luat premii, patru dintre ei au luat premiul al II-lea si unul premiul al III-lea), iar ieri au fost premiati de inspectorat intr-o adunare festiva extraordinara. Iar azi sunt iar aglomerata, avem un simpozion la Universitate la ora 15, la care prezint si eu o lucrare.. Noroc ca intru in vacanta sa-mi trag si eu un pic sufletul.
Pup all!
mihaela77O spune:
hello...
Mada,felicitari pt reusita cu copiii tai!
a iesit soarele,dar la ce vant bate,degeaba....
Rox,din pacate,inca nu am banii in cont...a vb Paul cu ei marti,au zis ca s-a creat o incurcatura,dar se va rezolva...cand,nu stiu...am amanat terapeuta o saptamana cu plata,dar saptamana viitoare,nu o mai pot amana,trebuie sa o platesc...vine si la ea Pastele...pana nu vad banii in cont,nu ma pot linisti!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
georgipuia spune:
Neata fetele...
Back to work Ma credeti pe cuvant ca m-am trezit aseara ca saptamana viitoare au vacanta copii? eu credeam ca in sapt de dupa Paste le duc grija
Pisoiu... trece mama si cu vaccinu... abia va invatati cu efectele pentru urmatorul
Lulu e plimbareata... oare e numai munca? Poate are timp si de plimbare si relax... Eu in locul ei as da o fuga la Ikea...
Va las sanatoase si poate revin mai tarziu! Vreau sa-mi calculez datoriile la bazar
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
pisoi_aluna spune:
Fetelor, ati vazut site-ul ala cu reduceri? Au bagat si pe Constanta, de cand tot urmaresc. Nu stiu daca pot sa pun aici sa nu fie reclama...pana acum nu aveau si pe Constanta si au tot felul de oferte din diferite domenii. De exemplu, acum au oferta la consult stomatologic+detrartraj+periaj profesional la 60 lei, redus de la 250 lei.
M-am interesat si eu ca nu intelegeam care e faza. Si am aflat pana la urma. Ca sa se acorde reducerea, trebuie sa fie destule persoane care cumpara produsul sau serviciul respectiv, altfel nu se activeaza oferta. Daca nu sunt destui, se anuleaza. Presupun ca fiecare firma care ofera ceva impune un anumit numar de cumparatori ca sa activeze, deci un fel de discount de grup.
Am vazut oferte din urma, deja inchise, si m-am ofticat rau. Au avut 10 sedinte de electrostimulare la 95 lei, de la 300 si ceva, bilete la film la City Plex la un leu, si tot asa...iar eu nu m-am mai uitat demult si abia acum am vazut ca au bagat si pe Constanta.
Daca vreti, va dau numele pe PM (l-am activat ), dar il gasiti si pe FB, eu acolo l-am vazut...
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Cercei - liciteaza pt. Bibi
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21881
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=22035
Cercei - liciteaza pentru David http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21882
CRIXIA spune:
Miha, da-mi si mie pe email formularele pentru 2% din impozit.
Cristina- pisoi, habar n-am de oferta, da si mie pe PM despre cine vb
blog magazin