Hello
Ma ingrijoreaza ca de ceva vreme am inceput sa tusesc. Nu am luat nimic ca nu mi s-a parut grav, dar in ultimele zile, de cand s-a incalzit, am iesit imbracata subtire si tusea mea s-a agravat. Stiti vreun leac sau vreun medicament minune?
vitamina C multaaaa, specific ca ma refer la vit C cu eliberare prelungita, C 300.
uite cum am scapat eu de tuse, dupa 3 saptamani de chin si tuse noaptea (am fost vineri la medic si mi-a dat reteta asta):
- extract gemoterapic de coacaze negre - 30 picaturi dimineata si 30 seara (gasesti la mag. naturiste, costa 15 RON)
- ceai de scai vanat - 1 cana seara (tot de la plafar)
- daca poti, mananca o ceapa seara, cu branza, cu orice
- hidratare - cca 2 l pe zi (aici eu stau mai prost)
Tratamentul se tine obligatoriu 10 zile
eu am inceput de vineri si chiar din prima noapte nu am mai tusit, iar peste zi din ce in ce mai rar. Azi a fost prima dimineata cand n-am tusit !
Luasem inainte Eurespal si Stodal, cu efect zero.
Incearca, eu sant incantata
Ingrid si Cristi 8 ani
Du-te la medic !
Doar nu te apuci sa iei medicamentele la rand sa vezi ce are efect la tine pneumolog. alergolog.
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Si colega mea de servici tuse de ceva vreme apoi a inceput sa se simta rau si in final a ajuns in spital cu dignosticul: pneumonie. Partea si mai rea este ca a ajuns si baietelul ei in spital cu acelasi diagnostic.
Asa ca, du-te la medic, nu-i de gluma.