Medicina alternativa.
Raspunsuri - Pagina 3
katteryna spune:
Leditia multumim pentru gandurile bune!
Cred ca il poti contacta cu incredere pe dr. din Craiova. Eu l-am sunat la nr. de pe site-ul lui(adresa de mail nu e corecta) si i-am spus problema noastra. Mi-a raspuns cu toata sinceritatea ca in peste 20 de ani de cand practica bioenergia, a avut mai multi pacienti cu paralizie cerebrala dar terapia sa nu a dat rezultate in astfel de cazuri. Am incercat...si ma bucur ca a fost sincer cu mine!
Inteleg prin ce treci...din pacate exista foarte putin kinetoterapeuti in tara si foarte multi copii care au nevoie de ei. Si eu lucrez cu Raisa acasa si ne internam periodic la centre de recuperare.
Va pupam.
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
ioanacarmen spune:
Leditia, eu ti-l recomand din toata inima pe Dnul Viorel Pop. Am fost tratata de dansul si am toata stima pentru ceea ce face si pentru Omul care este. Are propriul site unde se gasesc datele de contact si localitatile unde ofera consultatii. Daca doresti sa incerci aceasta varianta poti suna la numarul de mobil afisat pe site si sa soliciti o programare pentru o "diagnosticare" ( nu te gandi e vorba de un diagnostic medical, pe care il voi il aveti deja...). Dupa aceea ramane la alegerea ta daca vrei sa continui si cu sedintele de bioenergie.
Multa sanatate puiului tau.
monica70 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katteryna Leditia multumim pentru gandurile bune! ![]() Cred ca il poti contacta cu incredere pe dr. din Craiova. Eu l-am sunat la nr. de pe site-ul lui(adresa de mail nu e corecta) si i-am spus problema noastra. Mi-a raspuns cu toata sinceritatea ca in peste 20 de ani de cand practica bioenergia, a avut mai multi pacienti cu paralizie cerebrala dar terapia sa nu a dat rezultate in astfel de cazuri. Am incercat...si ma bucur ca a fost sincer cu mine! Inteleg prin ce treci...din pacate exista foarte putin kinetoterapeuti in tara si foarte multi copii care au nevoie de ei. Si eu lucrez cu Raisa acasa si ne internam periodic la centre de recuperare. Va pupam. RAISA MARIA![]() BLOGUL NOSTRU POFTITI IN BAZAR![]() |
Imi pare rau ca nu a avut rezultate si la asa ceva.Sper sa gasesti ceva care sa functioneze

Ma bucur insa ca nu m-am inselat in privinta lui Iulian Urziceanu - v-am zis ca el spunea sincer ce poate trata/ameliora si ce nu.
LETITIA ar fi bine sa-l suni si tu sa vezi,cine stie poate macar in cazuri de genul lui David o fi avut ceva rezultate ...
Tin pumnii

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
goldi spune:
Spre deosebire de medicina alopata unde tratamentul este pentru boala, in cea alternativa, tratamentul este dedicat bolnavului. De aceea ce merge la mine, la tine poate nu are nici cel mai mic efect . Nu multi terapeuti au atata har incat sa poata face tratamentul cu adevarat mulat pe organismul si cerintele bolnavului si de aici pleiada de farsori (sau inconstienti) care au cateva succese si o gramada de oameni nevindecati care pierd timp si bani.
Sunt de admirat acei terapeuti care isi recunosc limitele
.
Sunt absolut convinsa ca orice boala poate fi invinsa (si) prin tratamente alternative, numai ca trebuie gasita calea si omul care sa poata ajuta. In plus, odata aparuta o boala cronica in organism, este clar ca ceva trebuie schimbat in stilul de viata, ca trebuie ajutat organismul in mod permanent sa supravietuiasca sanatos. Deci nu cred in tratamentele punctuale. Nu ma refer la o entorsa sau altceva acut care apare accidental si poate fi tratat punctual, ci la bolile grele, cronice .
Personal am facut bioenergie, iridiologie, homeopatie, fitoterapie, etc.
Efecte notabile nu am obtinut decat la homeopatie, desi peste tot am fost la "celebritati" carora le recunosc abilitatea de a-mi pune un diagnostic corect, dar inabilitatea de a-mi da un tratament 100% eficace.
Adica nu am dat de terapeutul care sa stie sa imi dea tratamentul MEU pt problema MEA .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
goldi spune:
Spre deosebire de medicina alopata unde tratamentul este pentru boala, in cea alternativa, tratamentul este dedicat bolnavului. De aceea ce merge la mine, la tine poate nu are nici cel mai mic efect . Nu multi terapeuti au atata har incat sa poata face tratamentul cu adevarat mulat pe organismul si cerintele bolnavului si de aici pleiada de farsori (sau inconstienti) care au cateva succese si o gramada de oameni nevindecati care pierd timp si bani.
Sunt de admirat acei terapeuti care isi recunosc limitele
.
Sunt absolut convinsa ca orice boala poate fi invinsa (si) prin tratamente alternative, numai ca trebuie gasita calea si omul care sa poata ajuta. In plus, odata aparuta o boala cronica in organism, este clar ca ceva trebuie schimbat in stilul de viata, ca trebuie ajutat organismul in mod permanent sa supravietuiasca sanatos. Deci nu cred in tratamentele punctuale. Nu ma refer la o entorsa sau altceva acut care apare accidental si poate fi tratat punctual, ci la bolile grele, cronice .
Personal am facut bioenergie, iridiologie, homeopatie, fitoterapie, etc.
Efecte notabile nu am obtinut decat la homeopatie, desi peste tot am fost la "celebritati" carora le recunosc abilitatea de a-mi pune un diagnostic corect, dar inabilitatea de a-mi da un tratament 100% eficace.
Adica nu am dat de terapeutul care sa stie sa imi dea tratamentul MEU pt problema MEA .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Leditia spune:
Am sunat la dl Urziceanu.A spus ca nu a avut asa ceva pana acum,ca nu a avut nici un caz cu o boala genetica,cu FC nici atat.Mi-a placut mult ca a fost sincer.
Altul putea profita.
Asta este..mai cautam,mai vedem,nu e timpul trecut.le luam pe rand..poate intr-o zi..
Monica,multumesc oricum mult de tot.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
monica70 spune:
LEDITIA imi pare tare rau ,dar macar stii o treaba: elimini bioenergia de pe lista si incerci sa vezi daca merge cu altceva.
Oricum cercetari in domeniu se fac,exista si trialuri cu tot felul de tratamente experimentale ,uite unul:
http://www.desprestiri.ro/detalii/ptc-therapeutics-initiaza-de-inregistrare-faza-3-regia-de-incercare-a-ataluren-in-fibroza-chistica
si cel mai probabil rezolvarea va veni curand prin ceva vaccin din asta pe baza vreunei gene.Pana atunci sper sa gasesti rapid ceva in medicina alternativa care macar sa atenueze din simptomele bolii
.
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"
Leditia spune:
Monica, sunt multe medicamente in faza de cercetare,de foarte multi ani,din pacate cele mai multe nu dau rezultate si in ultimele faze dau chix si asa se duc ani de munca si cercetare si bani si tot.Chiar la inceputul acestui an cu doua din ele s-a intamplat asa,plus ca stiu ca trebuia sa iasa prin 2008 nush ce pudra..si n-a mai iesit si din ce am citit eu,fazele astea dureaza mult rau.Se preconizeaza ca va iesi ceva pe piata abia in 2020 din cate am citit eu,deci mai e mult si bine.Pana una alta,de la pulmozyme(alfa dornaza)nu s-a mai scos nimic,iar el e pe piata de fff mult timp..si nu trateaza cauza,ci este un fel de mucolitic,obtinut pe cale genetica.Evident ca sperantele mele in genetica stau,sperantele de vindecare,insa,cine stie cand o iesi ceva bun..si cu ce efecte..cu ce pret si mai ales,cu ce efecte secundare..
Eu citesc constant pe diferite site-uri de afara ce mai e nou,ce se mai face,daca se mai aude ceva in domeniu..
Insa vezi,in boala asta nu stii niciodata ce si cum..si multi nu mai au timp,sa astepte,din pacate...Iar timpul devine un dusman,caci el trece,boala progreseaza,avanseaza,ataca nemilos organele..
Mersi pt incurajari si raspuns.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
lulu77 spune:
Ledi 

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
OanaP spune:
Cred ca daca ar fi vreodata nevoie sa apelez la o persoana cu abilitati bioenergetice as apela la Lavinia Tatomir ca e si doctor. Daca nu stie ea, probabil ar putea recomanda pe cineva...