Rochie

Rochie | Autor: Danalala

Link direct la acest mesaj

Buna doamnelor Ma numesc Maria si peste cateva luni voi avea banchetul (clasa 8) si inca nu stiu cum sa ma imbrac... Acum cateva zile m-am uitat la un video cu o vedeta in care avea o rochie superba crem De fapt nu era rochie...Era un fel de fusta cu dantela si un corset. Mi-a placut la nebunie combinatia,de aceea am sa va rog sa-mi raspundeti la cateva intrebari.
1.Am cautat peste tot pe net acea fusta,dar nu am gasit nicaieri nici macar ceva asemanator. Imi puteti spune niste magazine sau site-uri unde o pot gasi?
2.Credeti ca o astfel de rochie e potrivita pentru banchet? Va place modelul?
3.Cum se numesc fustele astea gen hand-made? Adica cu danteluta etc. Stiam ca modelul are un anumit nume :)

http://www.youtube.com/watch?v=cEWW5bAJuFk
PS:Rochie este cea crem,pe care o poarta Antonia Iacobescu.
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MElise spune:

Rochita e frumoasa si cred ca e ok pentru banchet, cu conditia sa nu fie exagerat de decoltata/ scurta (e totusi un banchet, intr-un cadru destul de...oficial)... depinde si ce dimensiuni ai tu, dar, in principiu, corsetul vine bine pe orice corp, pentru ca poate fi adaptat. Nu iti pot spune site-uri unde gasesti modetul, dar, daca tii neaparat la el, poti incerca o rochita la comanda, la un atelier al unei firme / case de moda (depinde de buget).

MElise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danalala spune:

Si eu ma gandeam la o croitoreasa,dar totusi este putin cam sofisticata fustita si as vrea sa fie cam la fel :D Puteti sa-mi recomndati o croitoreasa/atelier de croitorie buna/bun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danalala

Si eu ma gandeam la o croitoreasa,dar totusi este putin cam sofisticata fustita si as vrea sa fie cam la fel :D Puteti sa-mi recomndati o croitoreasa/atelier de croitorie buna/bun?

Unde? In Portugalia?
Glumeam , daca te intereseaza in Bucuresti, eu am fost foarte multumita de Casa de moda Venus a Zinei Dumitrescu, chiar daca e invechit cumva brandul, rochia a iesit exact asa cum mi-am dorit-o si, crede-ma, am incercat la cei mai cei. Toti aveau idei si nimeni nu era dispus sa mi-o faca asa cum am vrut-o eu, numai la Venus.
Succes si distractie placuta, tare misto e sa ai banchet de clasa a 8-a. E-le-leiii, voinicii mei, parc-a fost ieri si banchetul meu. Doar ca io as fi fost multumita sa merg si-n trening numai sa ma lase mama

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput