Mamicile de fulgu'09 sunt alaturi de Rares&Andi{7}
Raspunsuri - Pagina 7
allexa06 spune:

Stefanut " s-a dat cu rimel " !!!A vazut el ceva la mine, dar bine ca el nu si l-a bagat in ochi, a dat cu el de la sprancene in sus, pe cap....era tot negru
.
Cum a ajuns rimelul in mana lui ?
Eu i l-am dat
.Vorbeam la telefon si se intindea la mine sa mi-l ia si ca sa pot vorbi i-am dat tubul cu rimel( abia ma facusem si eu frumoasa
)convinsa ca el nu stie sa-l desfaca
P.S. - si eu citesc tot![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
getik1 spune:
fetelor am dat de belea
m-ia muscato pe ary de fata cainele din lant am fost cu ea la urgenta si este decat lovita si are cateva urme de coltii, sa fie al d...u cainele, socramiu si soacramea ca le-am zis ma cainele ne face praf pe totii nu ca este al casii si uite ce patii cu mine la un metru 2 metri de ea si apoi ma muscat si pe mine de picior dar eu nu am nik, revin mai tarziu cand o sa fiu mai calma
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
My_Lady0091 spune:

ma geti, maaaaaaaaaa
.....
de ce nu l-ati izolat undeva?unde sa nu poata ajunge copilul la el.
si noi avem un caine lup pe care l-am cumparat cand era pui, il cheama ALDO si acum are vreo 3,6 ani insa il tin la tara ingradit cugard de plasa...si nu las fata nicicum la el...
Acum trebuie sa ii faceti vaccin antirabie in burta si sa vaccinati si cainele tot pentru rabie.
Nu te razbuna pe animal, el nu gandeste, actioneaza instinctual.
voi trebuia sa luati masuri.
Niciodata sa nu mai lasi copil mic in prezenta unui animal care are instincte de pradator!!!!
ori ea i-a facut ceva in joaca ori cine stie ce i s-a parut lui si s-a aparat din instinct...
Hai fii tare, iubita...bine ca nu a mutilat-o, Doamne fereste...
Daca te pot ajuta cu ceva...

Blackmoon Lady&lipishtocul

| Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Laura B spune:
Getik, bine ca nu s-a intamplat o tragedie... Doamne-fereste! Te cred ca esti speriata. Ary s-a speriat si ea? Ne gandim la voi, speram sa va linistiti cat mai repede.
Lady, eu parca tin minte ca daca te-a muscat cainele tau sau al unul cunoscut, in principiu poti urmari animalul cateva zile inainte sa ajungi la antirabice. Apoi, am inteles eu gresit ca acum exista si un alt tip de injectii (adica nu in burta?)? Si nu in ultimul rand, eu am inteles ca getik a fost cu fata la spital, iar daca medicii au considerat ca nu e cazul de injectii, ma gandesc ca or fi stiind ei ce spun. Parca se cerea facut si un antitetanos, dar iarasi, medicii stiu probabil mai bine (de exemplu aici, in Canada, bebeii fac un antitetanosuri in primele serii de vaccinuri. Cred ca la fel se face la copilasi si in Romania, deci ei sunt "acoperiti".)
Laura B spune:
Ha-ha-ha, Allexa.
Ce m-ai distrat cu rimelul.
Lady, aseara m-am gandit la tine si la Becca.
Ce s-a intamplat? Am lasat-o pe Sophia singura in sufragerie in tarculetul ei de joaca vreo 10 minute, pentru ca m-am ocupat de Diana, era programul se seara. Mama si Andrei erau si ei in alte camere, cu alte treburi. Cand am revenit in sufragerie eu si mama in acelasi timp, ne-am albit instantaneu si ne-am repezit amandoua la copil. Sophia era catarata peste gard cu un picior (garduletul are cam 1 metru inaltime, probabil l-ati vazut prin pozele noastre). Mai mult ca sigur ca s-a urcat mai intai pe masuta de muzica care ii ajunge ei pana la mijloc, si de acolo a fost simplu sa sara parleazul... mai corect incerca sa-l sara, ca nu era foarte confortabila in pozitia respectiva si cam scancea.
Fetelor, de acum a inceput distractia!!!
Sa nu uit, acum cateva zile am avut si noi parte de o faza simpatica si nepericuloasa de data asta. Dupa ce am schimbat-o pe cea mica, am uitat cutia cu vaselina (cu care o ung la fundulet) undeva pe langa ea. Dupa vreo 10 minute m-am uitat curioasa ce se intampla, de ce e copilul meu cuminte si linistit. Scosese fata capacul de la cutie, si framanta concentrata la crema. Bineinteles, vaselina era intinsa peste tot: pe maini pana la coate, pe fata, pe haine, pe jucarii, pe mocheta 
Laura B spune:
Sophia mananca foarte bine, aproape orice mancam si noi. Cateva feluri i le dam regulat.
Dimineata de obicei mananca iaurt cu cereale, cu sau fara fructe- asta inseamna de cele mai multe ori fie mar ras, fie banana.
La panz, in functie de ce avem gatit, primeste o supa sau o ciorbita in care daca nu sunt firisoare de carne de pui sau de vita, punem cate un galbenus de ou. Uneori mananca si fel doi de genul carnita la cuptor cu orez sau cu legume facute piure, sau mini sandvicele din paine de casa cu pate de ficat facut in casa, ori cu brinzica.
Seara papa fie tot mancarica ca si noi- ieri de exemplu am facut o mancarica de mazare cu cane de vita, alta data a mancat mamaliguta cu brinza si iaurt, bulz, macaroane cu smantana si cascaval, si ori brinzica de vaci cu avocado si galbenus, etc
Intre mese mai primeste uneori pestisori -biscuiti crocanti, cu brinzica. Bea cate 2-3 biberoane cu lapte de 180 ml ziua, si alte 2-3 in timpul noptii. Mama ii mai face aproape zilnic suc proaspat din mere si morcov, pe care il suge dintr-o siringa mare
(aproximativ 50 ml).
Are mereu la dispozitie si un biberon cu apa, din care se serveste singurica cand ii e sete. La biberoane nu mai folosim de multa vreme decat cioculetele.
Rar i-am dat dulce pana acum, si atunci doar gusta. I-am dat asa un pic de inghetata, un pic de cozonac facut in casa, si nu mai tin minte altceva.
alina_1984 spune:
Buna fetelor! Ma scuzati ca dau buzna asa.Am vrea si noi sa va rugam sa ne votati cand aveti o secunda libera!
http://photos.parents.com/category/vote/photo/773042?esrc=nwphotofaves_koty
Multumim frumos!

getik1 spune:
lady cu javra asta de caine este o problema ca este preferatu lu socramiu ca este rau, si al maibi caine de rau ce este simuleaza ca moare si socramiu ia dat drumu din lant ca vai draga moare javra si a venit tiptil a daramato pe ary ea nu ia facut nimik si a muscato, acu este mai bine vesela si facem antirabic am facut azi o doza si mai avem 4
, eu i-am zis sa il dam sa il ducem si socramiu"auzi ai fetito este si el animal damblagit lasal sa moara in liniste"
si nici eu nici cez nu am putut face nimik, azi cez a facut spume si am decis mai tinem javra 14 zile si apoi valea.
multumesc de incurajarii
acu fug la nani ca sunt rupta dupa ziua de azi
getik mami de mica aricica
29.12.2009
povestea unui aricy bijuteriile lui getik
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Getik- imi pare tare rau de ceea ce s-a intamplat, nu-mi vine sa cred, mititica , prin ce a trebuit sa treaca...dar si voi
Va pupam dulce sa treaca sperietura, bine ca nu a fost mai rau
...

Haideti ca am pregatit o cafea, va astept 
In dimineata asta s-a trezit Razvan "cam infundat " si vorbea pe nas.Si-i spun :
Razvan dar tu vorbesti pe nas ?
R: Eu, vorbesc pe nas ?
Da
R:Dar eu aud ca sunetul iese pe gura ...
![]()
A fost asa de simpatic, mi-am adus aminte ca eu incepusem sa-i notez toate perlele intr-un caietel si m-am dus sa-l caut![]()
http://community.webshots.com/user/allexa06
busymummy spune:
Neatza.
Getik

si pupa si Ariciu mic
Imi pare tare rau ca nu gasesti intelegere la socru... bine ca nu a patit nimic foarte grav Ari
Fetelor, ieri am avut experienta vietii cu Vlady... la modul pozitiv![]()
Am iesit in parc seara si timp de o ora s-a plimbat de manuta cuminte, la pas... fara ham si fara sa se traga...
nu a vrut nici la jucarii, doar sa se plimbe, cand cu mami, cand cu tati... 

Nu mi-a venit sa cred... dupa experienta pe care o avem cu Andi care nu face 2 pasi legati daca nu sunt in alergare
A fost o seara muuuult prea linistita pentru o familie cu doi copii![]()

de Vlad -
11.11.2009 si Andi -
5 ani.
POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD