Mamicile de fulgu'09 sunt alaturi de Rares&Andi{7}

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 28061982 spune:

Buna fetele

Getik sper sa treceti repede peste acest episod groaznic. Sper ca Ary sa uite incidentul repede. Se vindeca urmele dupa fata, cum e micuta? Doamne cred ca te-ai speriat f tare.

Lady sanatate multa!... asta cu tastatura poti sa o adaugi la poznele Beccai

Bravo, bravo, bravo Andi. Pe cine mosteneste, pe mami sau pe tati? Hai Busy da din casa, spune-ne care e talentatul dintre voi doi.

Noi ieri am fost la salina la Slanic Prahova. Suuuperb. S-a distrat micutza pe cinste si am stat vreo 3 ore in interior, cat pentru o terapie grozava pentru toti. Apoi am fost pe Muntele Rosu, unde era viscol si a trebuit sa puna sotul lanturile ca sa urcam ca era zapada Oricum suuuuuperb

Sotul e in concediu acum, dar au intervenit niste probleme cu persoane din familie si incearca sa fie de ajutor cum poate, asa ca a plecat azi. Sper ca maine sa petreem mai mult timp impreuna si da Doamne sa nu mai aud de probleme d-astea in viata mea. Cine a zis ca viata bate filmul a avut dreptate. Si sper ca DD va face in asa fel incat talharii aceia sa nu mai poata bate si face rau nimanui si sa nu poata sa se foloseasca de niciun ban si de niciun bun furat de acolo.

Sa schimb registu ca ma apuca ... Maine poimaine sosesc si hainutele micutei. I-am comandat un costumas de blugi, cu pantalonasi, gecuta si o bluzta si un costumas cu panalonasi, bluzita si camasuta. Astea doua http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/3593934079/in/set-72157622747398144 si http://www.flickr.com/photos/imbracaminte_copii/5140519474/in/set-72157622747398144. Sper sa ii vina si sa ii stea bine. Atv electric i-am gasit o frumusete rosie, dar a zis sotul ca exagerez si e prea curand pentru asa ceva. A zis ca in vara ne mai gandim. Deci na, asta e.

Fetelor ganduri senine va doresc ca suntem in postul mare si trebuie sa ne alungam gadurile negre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna si de la mine fete dragi

eu am f mult de lucru, calculator acasa am ...unul fara placa video din pacate si sper ca in 2 - 3 zile sa se rezolve problema

Adriana si noi avem gradina avem si gaini, gaste, rate, imediat si curcani, un porc ...hrana bio, ce sa mai .. Noi am avut probleme cu rosiile, s-au manat...

Busy felicitari pentru Andi!! Iii doresc mult succes!!

Magda

In rest...nici nu mai stiu ce sa va mai povestesc face numai prostii, cateodata papa f bine, cateodata nu...e tot cu mucisori din pacate
Sanatate va doresc..si numai bine!!!..pana maine..sper!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Citat:
citat din mesajul lui 28061982

Bravo, bravo, bravo Andi. Pe cine mosteneste, pe mami sau pe tati? Hai Busy da din casa, spune-ne care e talentatul dintre voi doi.

Alina mama printesei Adela Maria

Alina - e greu de spus... amandoi avem fire de artist si nu am fost lasati de parinti sa o luam pe calea asta "sa nu murim de foame"... Eu pictez, modelez, scriu poezii si dansez... sotul canta la chitara si voce si scrie poezii... Cred ca baietii ne mostenesc pe amandoi si vor profita la maxim de faptul ca ne dorim sa-i incurajam la maxim

Andi deja a aparut la TV, danseaza si canta la pian (dupa doar 7 sedinte canta la doua maini), iar Vlady danseaza (asa, un pic, dar foarte pe ritm) sau dirijeaza tot ce i se pare ca seamana a muzica.

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

fete, am o veste rea lady si Becca sunt internate in spital...de azi a inceput si Becca sa vomite cu jet si sa nu pape...au mancat amandoua sambata ceva la un chef si probabil de aia...spune-ti o rugaciune pt ele, sa se faca bine cat mai repede si sa mearga acasa

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Sanatate multa, Becca si Lady! Sper sa reveniti repede acasa, sanatoase

Busymummy, felicitari pentru rezultate! Deci din toamna va incepe pregatirea pentru competitii cu cineva renumit, inteleg. Deci in curand Vlad ii va calca pe urme... Unde anume si cat de des va trebui sa mearga Andi la antrenamente? Multe succese in continuare!

Magda, ma rog in continuare pentru voi. Scuza-ma ca te intreb, poate ai scris deja insa nu mai tin minte: s-a stabilit data cand plecati? Am inteles ca in mai, insa aveti deja o programare ferma? Cate zile stati acolo? Ce investigatii ii vor face?

Getik, sanatate multa si voua. Atacurile de panica sunt tare pacatoase, sper sa treci repede peste perioada asta.

Alina, dar despre ce probleme e vorba? Asta daca poti povesti, desigur.
Foarte frumoase costumele, sa le poarte sanatoasa Adela.

Am fost si eu acum cateva zile la Zara- a prietena mi-a spus ca acolo pot gasi lucruri frumoase de fetite. Bine, eu ma uitam mai mult pentru cea mare, insa am vazut si mi-a cazut cu tronc o gecuta masura pentru fetite 2-3ani, o imitatie (foarte reusita) de piele, maro, care era si asezata cu bun gust peste o rochita cu un model bej si maro. Suuuper arata, dar si pretul era pe masura. Din pacate nu are rost sa investesc atatia bani pentru ceva ce Sophia ar purta numai un an, insa www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ca/en/zara-S2011/61182/263615/SYNTHETIC%2BLEATHER%2BJACKET" target="_blank">mi-a ramas gandul la ea

A_driana, Camy si Gabitza (mai era cineva gradinar amator?), spor la gradinarit! Eu abia astazi am pus la incoltit cateva rosii- din cele mici, tip cireasa-, si diverse ierburi aromatice de bucatarit: patrunjel, marar, busuioc, rozmarin, chives, oregano, si tarhon. In curticica deja mi-a iesit leusteanul, l-am si folosit pentru prima data anul asta la o ciorbita de fasole. Ma bucur mult ca a rezistat si peste iarna asta, si ca e foarte frumos.

Allexa, tu ce mai povestesti?

Mai spuneti, fetelor, ce mai gatiti, sa ma mai inspir si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns busymummy spune:

Lady, Becca sa va faceti repede bine... va asteptam acasa sanatoase

Laura - o sa mearga la antrenamente la sala unde merge si acum, dar va merge doar el cu perechea lui pentru antrenamente individuale.

Legat de mancaruri... eu in we le-am facut la baieti quiche cu legume (dovlecel, rosie, ceapa verde, ciuperci, mazare)... s-au batut pe el

Ma duc la o si revin

de Vlad - 11.11.2009 si Andi - 5 ani.

POZE NOI si POVESTEA LUI VLAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Becca si Lady, multa sanatate !

Laura, avem programare pentru 16 mai. Durata estimata a spitalizarii este de 8 saptamani, conform invitatiei, dar depinde de ceea ce va fi de facut si de evolutia lui. Ii vor face o evaluare a sistemului cardio-vascular (ecografie, ekg, cateterism) pentru a stabili diagnosticul si metoda potrivita pentru tratarea stenozei. De principiu trebuie montat un stent, daca avem noroc se poate face prin cateterism, daca aceasta nu este o metoda potrivita pentru el se va face operatie.
Oricum ar fi, stenoza trebuie tratata, mai avem peste o luna pana atunci si deja au aparut semne exterioare ale bolii (are unele momente cand se invineteste pe buze sau in jurul buzelor si in jurul ochilor, colateralele s-au accentuat...).
Abia astept sa rezolvam aceasta problema si sa ne intoarcem sanatosi acasa !

Magda, mami de Rares si Iarina
_Living on the edge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

sanatate multa Beccai Lady...curaj langa pispirica!

Magdaz_ina abia astept sa ajungeti acolo si sa aflam vesti bune de la voi... Un mare pt pui scump!

ieri i-am facut lui Fla si nu numai

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Of,My Lady,pupici de la noi sa va faceti bine repede si sa veniti acasa

Laura B - eu astaziam facut ( adica abia am terminat) un pilaf si doua checuri Pt Stefanut nu prea mai am inspiratie, cred ca am sa-i fac , mar copt si cartof copt, amestecate...nu i-am facut niciodata, sper sa-i placa.
Razvan astazi la gradi picteaza oua.Abia astepta dimineata sa plece...a stat langa mine cand i-am fiert oul

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

salutare fete,
dupa-masa o sa o sun pe lady sa vad cum se simt, si va tin la curent....sper ca azi sunt mai bine
magda DD ii alaturi de voi, sunt convinsa ca totul va iesi bine, asteptam sa primim numai vesti bune...Doamne Ajuta
alina tare dragute costumasele achizitionate, sa le foloseasca sanatoasa

David azi a mancat la amiaza spanac cu ou...mancarea lui preferata...
si i-am facut si biscuiti de casa simpli....pana acuma i-am dat biscuiti populari, din aia mananca sotul in fiecare dimi cu lapte, si am zis ca-i dam si lui David tot din aia....
dar acum cand m-am uitat mai atent pe cutie cate E-uri au, cat ii o palma sunt ingredientele....am zis ca-i fac eu de casa...si 2-3 saptamani se pastreaza in cutie inchisa....i-am facut diferite figurine cu forme...

siiiiiiii....am pus la facut pastrama de pui...doar ca pe asta o afumam, dar pe cand va putea manca David o sa o fac doar la cuptor...sa manance si el ceva mezel si sa fiu eu cat de cat linistita...
si de indata ce gasesc mate de oaie, incerc niste cremvusti de pui...abia astept....daca ies gustosi o sa fac mai des, sa pape David cand va avea cu ce

siiiiiiiiiii.....avem si noi prima maseluta....are 2 dinti jos si 4 sus, si acuma o masea ratacita....cam haotic ii ies

si cam atat ca v-am ametit destul
la toate

p.s. alexa ce faiiiiin, sa ne arati si noua oul pictat, cred ca esti tare fericita cand face ceva cu manuta lui

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput