Albinutze de Mai-Iunie 2009(107)
Raspunsuri - Pagina 22
laurraa spune:
buna fetelor, dupa o saptamana plina si un week-end foarte aglomerat - a fost ziua sotului = reusesc sa intru sa va pup si sa urez cu inima plina LA MULTI ANISORI PRIMEI NOASTRE ALBINUTE-SARA- sa ai parte de bucurii, sanatate si absolut tot ce iti doresti!
dar,desi nu am avut timp sa citesc paginile caci m-am grabit ca urarea sa fie pana in ora 12, am vazut o veste minunata, CARLA ESTE INSARCINATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FELICITARIIIIIIIIIIIII!!!!!!! BRAVO pentru curaj! o sa bine bine si sanatos!
merg sa citesc, va pup dulce!
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ****povestea nasterii
narcisica28 spune:
Multumesc pentru urari, a fost o zi luminoasa si am profitat de soare la strabunica, iar Mihnea a pregatit gainile pentru cros, asa de bine ca la final nu mai statea una in calea lui, s-au ascuns care pe unde au putut.
Andreea, la somnul de pranz : uneori oboseste devreme si incepe sa se miorlaie, il invit la somn, mergem in dormitor, isi ia portia de tzitzi si ii revin puterile, se joaca din nou...nu o consider fitza, doar alint; daca dorm cu el cam 2 h uneori si mai mult, singur mai putin...seara ne asezam toti 3 in pat si cuibareste ba la tat-su, ba la mine, suge si se intinde, nu gaseste frecventa se ridica si iar trage din tzitzi goala si tot asa pana adoarme. Peste noapte treziri cu carul se linisteste doar pus la san. Concluzie rasfatat si nu stiu cum si cand o sa il pot intarca. Intrebare : MAI ALAPTEAZA CINEVA, Carla, Flo?
CARLA, felicitari pentru samburel, sa fie intr-un ceas bun! Ne arati poze cu Larisa dormin in pozitii haioase?
FLO, vecinico, unde mergeti sa va jucati pe aproape, ca mi se par optiuni asa de putine...am in spatele blocului 2 leagane de copii mari, un tobogan tot pt copii mari si inca o chestie tot pentru ei, ne ramane doar de scormonit nisipul (visul oricarei mamici) si uitat dupa copii ...
COSMINICA, am stat la Macaralei pana si 1 an dupa bb cu IOR aproape si N locuri de joaca frumoase aproape, de 8 luni la Delfinului cu parcurile Florilor si Morarilor aproape si la fel locuri decente de joaca aproape de casa, in general sunt nostalgica dupa sect 3

SORINA, daca nu reusim pana ne mutam, venim cu placere oricand in IOR la ratze, nu suntem la capatul pamantului
Mihnu e bine, a ramas cam dependent de desene dupa refacerea greoaie, ma resemnez ca vom schomba locatia si o sa gaseasca preocupari noi acolo.
BETTY, CORALY, unde ati disparut ?
SoriLea spune:
Narcisa si pt cand aveti programata mutarea? Sapt asta pana joi inclusiv (mai putin luni ca merg la testare) sunt libera, asa ca daca poti si ai timp si daca tine si vremea cu noi, ne putem vedea la rate. daca ajung acolo cu Razvan, nici cu pusca nu mai plec de-acolo, ca e mort dupa rate, apa si pesti 
, dar ma risc ![]()
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
ana_micu83 spune:
Seara buna scumpe albinute!
Am intrat sa urez de Florii toti/toate sarbatoritii zilei, toate cele bune, clipe perfecte, sanatate,impliniri si mii de realizari!
La multi ani!
Carla-felicitari!!!! Sa fie intr-un ceas bun, o sarcina usoara si un bebe perfect ,asemenea surioarelor!!
Va pup pe toate..eu sunt intr-o mie de locuri simultan..Razvan vrea toata ziua "afanaaa a piii, a-tu-ma"(si bate din picior)..daca nu-i fac pe plac se numeste maltratarea minorului si ma barfesc vecinii:)))
Nu stiu ce are forumul ca nu pot pune mutzufani...vroiam sa ma plang ca sunt racita rau rau cred ca am si-un pui de otita..merg maine la dr.
Noapte buna!!
Andata, succes!!Ma bucur ca ai primit comanda:)
Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI
Bebe Beca spune:
Pup fetele!!!!!
LA MULTI ANI FLORILOR NOASTRE SI FELICITARI CARLA!!!!!!!! Sa ai o sarcina usoara!
La noi s-a facut liniste, au mai ramas doar doi dintre prieteni, se joaca la wii. A fost o zi plina si frumoasa. Sara a fost foarte dragalasa.
Va pup si imbratisez pe toate!
dicirstea spune:
Eeeeei, felicitari Carla!!!!!

Iar ma ia cu furnicaturi pe spate
chiar azi vorbeam si eu cu soata de bb3 dar mai asteptam potul cel mare la loto.
LA MULTI ANI AARON!!!! Pe unde umbla mamica ta de nu a mai dat niciun semn de viata? Sper ca sunteti bine-sanatosi.
La multi ani Flobaby!!
Si Narcisica 
si tuturor Florilor sau Florinilor!!
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
ertina spune:
cu intarziere :
scumpe floricele 
iubita SARA
Va multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea
Am zis ca intru cand am vreo veste mai buna, insa mi-am adus aminte ca incep petrecerile de 2 ani si-am intrat s-o pup pe albinuta noastra cea mai mare, sara 
Nu mai intru pe mess, forum etc..toata ziua ma ocup de mandra mea lenesa, care tot nu merge singura
. Tot sustinuta de maini merge, insa singura nu. Am fost la neurolog/ortoped si-am inceput sedinte de kinetoterapie. Plange de mi se rupe sufletul, am schimbat deja 2 locuri si cred ca dupa paste o sa incerc un ultim loc, cel recomandat de carla
. Deja am prins din exercitii si le repet si eu acasa cu ea. Vreau sa va zic ca acasa e vesela si face exercitiile fara pic de retinere, acolo insa nu vrea deloc, chiar opune rezistenta. Mi-e ca stresez copilul, insa e spre binele ei.
Neurologul ne-a zis ca are hipotonie musculara, iar ortopedul a zis ca isi duce putin piciorul drept catre exterior. Amandoi au recomandat kinetoterapia.
Mi-e tare mila de ea, se vede ca vrea sa mearga, insa am ajuns la concluzia ca nu poate. Deja se vad ceva rezultate din sedintele de kineto, insa sigur mai avem de lucru. Offf 
FELICITARI CARLA !!! Nu-mi vine sa cred ! 

Nu am timp sa recuperez din urma, insa urez tuturor sanatate si multi
dicirstea spune:
Ertina, ce bine ca ne-ai scris...
Auzi, stii ce ma gandeam? Ei ii pplace sa se balaceasca in apa? Daca da - du-o la un bazin s-au deschis peste tot, poti sa incerci la o piscina mare, unde sa intri tu cu ea, daca ii e frica de necunoscuti sau poti merge la un centru unde sa gasesti instructor pentru copii mici.
Ai mai putea sa o duci sa calareasca ponei. Sigur i-ar place!
In anii trcuti venea un nene cu un ponei in Tineretului, dar cred ca sunt si prin IOR. Matei l-ar fi calarit non-stop.
Ia-i un animal acasa, pisica sau caine, desi cred ca ar fi mai idicat un catel, ca ala trebuie plimbat zilnic.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
SoriLea spune:
Neata'
Stiam eu ca am uitat ceva ieri ![]()
LA MULTI ANI soti de Lauraa si Serialbastre, sa fiti sanatosi si toate cele bune alaturi de familiile voastre frumoase (scz fetelor, batranetea
)
LA MULTI ANI Aaron, sa cresti mare sanatos, frumos si norocos
(el e primul si cel mai mare bondarel)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois