Albinutze de Mai-Iunie 2009(107)
Raspunsuri - Pagina 19
ancy_2405 spune:
Buna fetele.
Felicitari Beca,ptr micutul Andrei,nu am apucat sa te felicit si sa va dea Dumnezeu multa sanatate.
Noi suntem bine,suntem in Romania de o luna,e binisor,doar ca e greu fara tati,dar va veni si el in iulie.Vreau sa-l inscriu la camin pe Alexut ptr septembrie,ptr ca imi doresc si eu sa lucrez,m-am cam plictisit acasa,eu fiind o fire activa.Imi doresc si un al 2 lea bb,dar sa lucrez sa am cele 9 luni de munca ,sa pot lua indemnizatie,ptr ca la Alex nu am primit nici un ban la nastere in italia,iar in Romanica 2 milioane pe luna...e foarte putin.
Alexut e bine,sanatos,a avut o mica raceala dar a trecut repede,din ce in ce mai vorbaret,mai nazbatios,nu vrea sa faca la olita,de mancat mananca binisor dar nu prea asimileaza pentru ca e foarte activ.Are 12.100 kg,nu stiu exact daca sta bine la acest capitol.
PHILIP,Alex adoarme seara de la 23.30 pana pe la 10.30,iar dupa amiaza de la 14 la 16.
LAVINIA sa-i dea Dumnezeu micutului Andrei multa sanatate,m-am intristat tare cand am citit,nu-mi pot imagina cata durere in sufletul parintilor.
Va pupic si va doresc un sfarsit de saptamana cat mai bun.
WOW de maine se da startul la aniversari.
BECA iti transmit de pe acum LA MULTI ANI ptr printesa SARA ,multa sanatate,fericire si sa aiba parte de tot binele din lume
Multa sanatate puiutilor si mamicilor si sper sa intru mai des,dar sa stiti ca de citit va citesc mereu
ELY voi ce faceti,burtica?
Anca mami fericita de
Alexandru George 07/05/2009
CarlaV spune:
Philip, te aveam in lista de mess si ai disparut, nu inteleg cum, imi mai dai te rog ID-ul ca sa repar intamplarea?
EDIT: Am facut restart si ai aparut, ma bucur ca te-am gasit
.
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07)
-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
ancy_2405 spune:
Uitasem sa o felicit pe DANA_MI
Felicitari ptr puiut sa va dea Dumnezeu multa sanatate si sa fiti fericiti alaturi de cei doi copilasi
Anca mami fericita de
Alexandru George 07/05/2009
philip spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Philip, te aveam in lista de mess si ai disparut, nu inteleg cum, imi mai dai te rog ID-ul ca sa repar intamplarea? EDIT: Am facut restart si ai aparut, ma bucur ca te-am gasit ----------------------------------- Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07) ----------------------------------- "Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present" |
Pai tocmai eu sa dispar din lista ta? asa personaj important...

Da, da, Carla, cred ca de-aia mi-e si mie frica pt ca Philip a incetat sa mai doarma la pranz pe la 2 ani juma, la Nick mi se pare cam devreme dar nu imposibil. azi a adormit la ora 3 PM in masina pt o ora si taaaare sunt curioasa cand va ceda in seara asta.
Noi am fost intr-o gradina minunata azi si cumva, nu's cum, mi-au disparut poze superbe de pe card si-s tare suparata. i-am zis sotului ca tre sa mai tragem si maine o tura ca sa repozam :)
anca, bun revenit
Bebe Beca spune:
ANCY, bine ai revenit!!! Ramaneti de tot in Ro? Mai asteptam poze, nu v-am vazut de mult timp.
Eu sunt in plina bucatareala acum. Am ficateii pe foc, pentru pate.
CARLA, eu folosesc salau. Au iesit tare bune chiftelutele. Facute in Actifry, deci fara ulei
LAVINIA,
Multa sanatate in continuare!!! Distractie placuta afara!
ALIC, tu unde esti??????????? Ultima oara cand ai intrat nu erai tocmai bine, acum cum este?
ana_micu83 spune:
LA MULTI ANI, SARA!
SANATATE, FERICIRE SI CLIPE PERFETE ALATURI DE MINUNATA FAMILIE!
Din Anglia! Preturi MICI, MICI, MICI
narcisica28 spune:
Sara, albinuta harnicuta de mamica speciala IOANA, La Multi Anisori frumoasa mica si dulce. Sa ai o viata usora si frumosa, noroc si multe bucurii.
Noi iesim putin la aer maine (adica azi), o vizitam pe strabunica lui Mihnu care este Florica in jud Olt.
Onomastica frumoasa tuturor FLORILOR.
Am uitat sa va spun ca auntem in mutari ; tot in chirie, acum la neamuri adica un ap. tot cu 2 cam al nasei noastre, o sa fie mai mica chiria, pentru o economie am zis ca merita efortul; nu ma incanta absolut deloc zona - Militari Gorjului, dar o sa fie sotul f aproape de servici - 5 min si usor de iesit spre autostrada ... sper sa fie bine !
dicirstea spune:
LA MULTI ANI SARA!!!!

Safii sanatoasa si sa o faci fericita pe mami!
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare