Albinutze de Mai-Iunie 2009(107)
Raspunsuri - Pagina 16
otiliap spune:
beca, in ultima saptamana am facut mancare clasica, gen ciorbe, tocanite, nimic sofisticat, ca am vrut sa termin cu curatenia. dar de acum am sa ma apuc si eu de incercat noi retete. am salvat toate retele pe care le=ai facut tu si cu siguranta le voi incerca si eu. imi plac mult retetele pe care le alegi.
apropo, cum ai facut checul cu nutella??
s-a intarit pana la urma branza topita?? la mine s-a intarit fff bine, dar am lasat peste noapte in frigider. 
philip, cu mare intarziere, LA MULTI ANI sotului tau!! 
laurraa, pe 23 mai ar trebui sa ma intorc, dar inca nu stiu...si eu tot in invatamantul preuniversitar si poate si in cel universitar, din toamna. 
lauraoana, LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa, fericita si iubita! scuze de intarziere...

trimit partea intai..
Bebe Beca spune:
Sori, cred ca iti tremura sufletul la gandul ca il vei duce pe razvan departe de voi. La ce distanta sunt bunicii? Stiu ca mi-ai mai spus, insa am uitat![]()
OTILIA, te asteptam cu povesti!
otiliap spune:
narcisica, asta va mai lipsea si voua, faza cu spitalul. dar bine ca si-a revenit. cat despre slabit, se va ingrasa el la loc. si matei a slabit cam 1 kg cat a fost cu viroza, dar, multumim lui dumnezeu a cam pus la loc. iar despre taiatul unghiilor, eu i le tai de cele mai multe ori cand doarme, ca e mai cuminte atunci. ![]()
beca, ce bunatati vrei sa pregatesti pt ziua sarei?? 
cosminica, suntem bine, multumim lui dumnezeu. matei ma uimeste pe zi ce trece, gandul ii este numai la prostioare. de ex, ieri era fara scutec si a facut pisu in pantaloni. il intreb de ce a facut pe el si nu a cerut oala, iar el imi raspunde ff calm - nu mimi, cucu - adica nu matei a facut in pantaloni, ci cucul lui. ![]()
andata, ma bucr mult sa aud ca a reusit sotul tau sa plece. sa dea domnul sa va reveniti cu banii. 
trimit si partea a doua.
otiliap spune:
danami, inca o data felicitari pt micul radu. te asteptam cand mai ai ceva timp. 
beca, sa stii ca m-a induiosat mult vestea ca sara s-a reapucat de supt. mititica...
important e ca tu sa poti sa le dai la amandoi.
cum faci vinetele cu mozarella??
iar la omleta pui si albusul?? ca eu nu i-am dat inca albus... 

narcisica, sanatate multa lui mihnea si sa iasa mai repede dintisorii!! 
alynta, sanatate multa! ce bunatati mai prepari?? 
sori, asa este... timpul trece ff repede. 
gata, am ajuns la zi.
fetele, voi v-ati gandit la meniul de paste?? ca eu nu m-am hotarat inca ce sa fac.
SoriLea spune:
Ioana asa e, nici nu va puteti imagina ce-i in sufletul meu. imi dau lacrimile, doar cand ma gandesc ca se apropie ziua
E GREU. Sunt la 170km dus 
Otilia vad ca tu salvezi majoritatea retetelor. Daca imi amintesc bn in toamna am postat si eu o reteta de fasole verde murata cu ardei iute. O ai cumva si pe asta? Ca eu nu mi-am notat-o si am uitat cantitatile 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
otiliap spune:
sori, asa e, ai pus reteta aici iar eu sunt sigura ca am notat-o, pt ca mi s-a parut ff usor de preparat. acum ramane doar sa o gasesc, pt ca de obicei notez retetele pe orice hartie am la indemana si abia cand am ceva timp la dispozitie le notez in caietul meu de bucate. daca a scapat de manutele lui matei, sigur o gasesc. te=ai gandit ce pregatesti pt paste? ![]()

maria bunica, alic, ana micu, nu ati mai dat demult niciun semn de viata. sunteti bine?? ce fac puiutii? 
narcisica28 spune:
Am gasit-o eu ![]()
![]()
.
-1 litru otet, 1/2 kg zahar, o lingura sare, 1 cana de apa, boabe de piper, 1/2kg ardei iute, 2 kg fasole verde si frunze de telina.
-se un toate ingredientele (fara ardei si fasole) sa fiarba. Cand a inceput sa coloteasca se pune ardeiul (spalat ,curatat si taiat pe jumatate).
se lasa sa dea 3-4 clocote si se scoate. Apoi incepi si adaugi fasolea (spalata, taiata pe jumatate).
Se lasa pana isi schimba culoarea. Se aseaza in borcane ardei, frunze de telina apoi fasolea oparita, dupa care sa toarna saramura fierbinte
Sorina ai 1 min sa te conectezi pe mess sa imi dai link-ul ?
SoriLea spune:
Otilia nu pregatesc prea multe pt ca mergem la tara (parinti + socri), doar niste dulciuri, vreun tort...dar nu m-am hotarat inca ce ![]()
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
(11 MAI 2009)
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea spune:
Narcisa merci pt promtitudine 
Acum ma conectez. Vb.

Sorina
Mamica fericita
(11 MAI 2009)
CarlaV spune:
Eu vreau sa fac sarmale cu pui, salata boeuf, cozonac si niste briose in forma de iepurasi, plus oua pictate. Nu prea mult, ca nu mancam cu 15 guri si e pacat sa nu fie mereu proaspete.
M-am
de un Nissan Pathfinder, imi place mult ca e full 4x4 si ramane destul loc in portbagaj si cu randul 3 de scaune ridicat. Dar si pretul pleaca de la 36.5k
. Merge si Quasquai+2, ramane mai putin loc de bagaje, dar e "doar" 20k. Noi pe Tucson nu cred ca luam mai mult de 6k...
-----------------------------------
Carla, mama Larisei (15/06/09) si a Sabinei (07/07/07)
-----------------------------------
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"