Dovleceii veseli asteapta primavara impreuna!(23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

mai fetelor, o cafea nu dati si voi! hai fie, ca tot servesc eu una acum, va invit si pe voi
Fragutza mami, tu iar vrei sa scazi sub 50 kg? merci frumos de raspuns, tocmai de testele de sange imi e teama pentru Andrei, el nu sta la un simplu consult, dar sa-i ia sange? si pentru oferta cu doctorul dar deocamdata stam loco aka Galati, vedem cum funcionam....
Kati, offf micuta Raisa prin cate mai trece, pupam printesa sa-si revina repede
Diamar sper ca nu e nimic serios!!
Selen cum este Ebru? ati auns la doctor?

hai va pup!!!

Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna dimineata soare
Mimika baga si la mine doua cartoane de oua albe ca astia aici au numai maronii si tare as vrea sa-mi iasa ouale de Paste ca-n povesti . Mi-am cumparat chiar si vopsea sidefata.
Distractie faina cu copilasii la curte, sunt sigura ca savureaza fiecare minut si dorm noaptea linistiti si adanc

Mamide andrei s-a mai incalzit afara ? nu de alta.....dar imi prezinta mama starea vremii si tare necajita e ca merge inca centrala....si-i fug banii din pensie pe sub usa

Fram nu tragi de timp, ti se pare
Miha pe cine ai dus la gradi ? pe Mateias sau pe Iris ?
Dia poate se reaseaza ceva pe acolo, la san. Se configureaza cei sexy si aratosi din-ainte de alaptare ....(eu asa sper). Multa sanatate !

Pupici pt Dana, Katy si Biaz. Mai dorim vesti despre Ana si ii uram toata bafta din lume lui Mososrel si parintilor sa treaca peste incercare iar Raisei un pupic dulce sa scape de antibiotic.

Si Mangulici l-a operat pe Aidan si cu ajutorul lui Dumnezeu acum e totul bine. Dar prin ce o fi trecut numai ea stie.

Multa putere mamicilor !!!!!

Mergi la inceput

Luto e asa un frig afara de nici nu zici ca-i jumatea primaverii; mai degraba vine Craciunul decat Pastele! iar cu factura la gaze ...

Sanatate multa lui Aidan sa mearga bine totul de acum, la fel si lui Mosorel; imbratisari mamicilor incercate si putere sa treaca cu bine peste momentele astea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neata si multumim de gandurile bune!

am fost la o clinica particulara...am dat peste o dr tanara, f ok ca si comportament, sper ca si dpdv profesional
s-a uitat la pete (mai avea destul de putine si estompate cand am ajuns noi la ea) si a zis ca e clar- o alergie...i-am spus ce banuim noi (petele s-au inrautatit de fiecare data cand i-am dat produse lactate) si ne-a trimis sa facem un test de intoleranta la alimente....era un aparat cu electrozi, unul il tinea EBru in mana, iar cu celalalt ii dadea pe la un degetel, si a testat 100 de alimente cred....i-a iesit o intoleranta maaaare la lactoza...plus ca era la limita si la fructe....apoi ne-am dus cu rezultatul inapoi la dr si ne-a dat un tratament cu probiotice (http://www.secom.ro/probiotice-bebelusi--colici--flora-intestinala--probiotice-nou-nascuti--prebiotice--flatul-0) si regim fara lactate timp de o luna (sa-i dam doar lapte praf fara lactoza), apoi repetat testul....ne-a mai trimis sa-i facem si niste analize de sange, de intoleranta la proteina lactica si cazeina...am fost azi dimineata, Ebru s-a comportat exemplar, mai teama ne-a fost noua ....s-a smiorcait f putin, si mai mult dupa tas-su, ca l-au scos asistentele din cabinet, ca n-aveam loc toti. Vom avea rezultatele peste vreo sapt, si daca are intoleranta si la proteina lactica, vom trece pe un alt fel de lapte praf....
Iar cauza...ne-a spus ca a avut probabil un entero-virus, de la care a facut diareea, care i-a slabit sistemul imunitar si i-a provocat intoleranta....nu stiu sigur, dar tind s-o cred....de unde a luat virusul....Allah stie!

una peste alta, am cheltuit 500 de lei in 2 zile ne gandeam un pic asa, oare cei cu 700-800 lei salariu ce fac oare in astfel de situatii??! hai ca sa zici ca mergi la medicul de fam si nu platesti consultatia, dar in rest...LP fara lactoza, probioticele alea la 100 lei flaconul, analiza de sange de 200 lei nici noi nu stateam prea pe roze cu banutii zilele astea, asteptam indemnizatia ca pe aur, iar dimineata cand ne-a zis 190 lei analiza la sange, ne scormoneam amandoi prin portofele ca sa platim, ca nu ne asteptam sa fie asa mult

Katy, Fragutza, multa sanatate printeselor!

DIamar, bafta la eco, eu sunt sigura ca nu e nimic!

Irina, multam de cafea, chiar aveam nevoie, ca ne-am trezit de la 6.30, sa mergem la analize tin pumnii sa stea si Andrei la fel de cumintel ca si EBru la intepat!

Mimika, ce tare esti! eu zic sa pui ouale la bazar eu la iau cu 0.5 ron de la o tanti de aici, de la tara..

Dana, hai ca m-au amuzat mamicile alea! o stii pe aia cu "lauda-ma gura, ca-ti dau prajitura"? asa si ele! hai, mai inteleg cu laudatul copilului, dar sa mai si zici cat de bine te ocupi tu de copil...? cu alte cuvinte, mamele copiilor care nu vorbesc sau nu fac una sau alta, sunt niste incompetente si niste indolente...God, ce specimene pe lumea asta!

Miha, al tau sotz e ca al meu...nu ar da bani la bulgari nici sa-l pici cu ceara!! cica mai face el un efort si conduce pana in Turcia, decat sa lase bani acolo am fost o singura data, intr-o plimbare de o zi, si atat!

o zi frumoasa!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009)
POFTITI LA BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Selenico am uitat sa te pupacesc. Sper sa fie bine Alba ca zapada si sa descoperiti care-i baiul.
Si mie mi-au spus atunci cand am fost in tara sa ii dau lapte praf fara lactoza, la enterocolita dar eu am facut de capul meu si l-am alaptat in continuare spre disperarea mamei mele ca sunt incapatanata si nu ascult sfatul medicului .

Despre cei cu bani putini ce sa zic....le e greu. Probabil ca nu fac atatea investigatii si fac rabat chiar si de la sanatate .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Dia poate se reaseaza ceva pe acolo, la san. Se configureaza cei sexy si aratosi din-ainte de alaptare ....(eu asa sper). Multa sanatate !

Da de unde sexi ca au intrat la apa de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Nu stiam ca l-a operat pe Aidan. Sanatate blondinului cu plete rebele.

Katty, sanatate multa si voua ca parca nu se mai gata problemele astea. De operatie ce ne mai spui?

Selen, ce chestie si cu intoleranta asta, cum a aparut ea dupa nu stiu cat timp de cand a inceput sa bea lapte de vaca. Asa e cu banii la dr sau pe medicamente. Daca te descurci cat de cat cu banii cand e sa mergi la dr, te cam ruineaza.

Fragutza, tu vorbesti serios cand spui ca vrei sa scapi de 2 kg.?

Irina, lasa ca dai tu jos alea 2 kg de pasti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Luci, back right at you! am crezut ca nu ma mai iubesti... din pacate, noi am cam incheiat capitolul alaptare, ca altfel ii dadeam si eu in continuare....de cateva luni eu nu i-am mai dat decat seara si dimineatza, iar de ceva timp mai bea doar dimineata laptic, pt ca seara nu mai era interesata deloc, vroia la jucarii, vorbea in timp ce sugea etc....iar de doua zile n-a mai vrut nici dimineata zicea tzitzi, tzitzi, dar cand s-o pun dadea din cap ca nu si nu lua sanul in gura...

DIa, sa stii ca medicii cam recomanda medicamentele dupa cum te "miros", mai cu posibilitati sau fara...ca nu cred ca le-ar fi prescris unora mai amarati probiotice de 100 de ron, cand exista si mai ieftine...dar asa, sotz era de la munca, imbracat elegant, la costum si ne-o fi filat dr....ce stie ea ca mai avem si rate, si casa de amenajat, si, si, si.....au si ei combinatiile lor cu producatorii/distribuitorii de medicamente si mai "mananca si gura lor ceva"

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009)
POFTITI LA BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

seara buna!

eu sunt cu mandra Iris acasa, singurele baietii, pardon barbatii (asa ma corecteaza Matei) au plecat sa o duca pe Laura la chitara.
asa ca ma destrabalez si eu cu voi.

luto- mai ai o varianta pentru gradinita: laura
despre Matei povesteam. care este in continuare foarte incantat, a facut poze cu un iepuras adevarat, si a zis ca ne pregateste o supiza. Inca nu manaca acolo, dar chiar nu ma deranjeaza acest aspect ca ii dau eu acasa. David cum este?

selen- bine ca ati gasit de la ce are pitica iritatia.
dia- asa mami sa mergi la medic. ce face nazdravanul de la gradi?

mamideandrei- eu am o dieta personalizata, facuta de un nutritionist. si sa stii ca eu mananc, nu ma incurc. Nu este ok cu infometatul. Intr-o dimineata de exemplu am 2 oua, 2 felii de paine prajita, un ardei si 2 felii de sunca... pranzul este cu carne multa sau peste, cu legume fierte si mult cimbru, si salata de sfecla, iar seara am iaurt cu musli si o lingura de miere sau mamaliga cu branz si smantana. dar fac si sport de 3 ori pe saptamana, iar eu am plecat de sus...probabil ca doar pentru 2 kg, ar exista o alta varianta.

dana- fata mea citeste

Mergi la inceput

seara buna!

sa incep prin a ma lauda putin: am fost la sala!! pai, Miha74, tu mananci acolo, nu te joci!!! eu cand am inceput sa mananc si dimineata cred ca mi-am dereglat organismul, ca el nu era invatat cu mancarea asa devreme! dar ii vin eu de hac, ca de fiecare data ; azi la sala cand m-am cantarit aveam deja 0.5 kg minus! pana la Pasti le dau jos, sa am ce pune inapoi, cum bine ma incuraja Dia

hai va pup de noapte buna; mergem la baita, apoi somnic de voie pana dimineata!! sper!! ceea ce va doresc si Dvs!

Mergi la inceput