Aspirante optimiste >20 ani Felicitari Corina!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

pai inafara de greturile zilnice si mai nou de constipatie sunt ok. uite acum cand iti rasp sunt super ok...am papat ca purcica(mi-am facut o tacanita de cartofi fara carnita si o ciorbita acra) si ma gandesc cu groaza ca maine dim o sa am iarasi greturi...da asta e suportam cu stoicism

ieri i-am auzit inimioara lui bebe...e bine samburelul meu. merg sapt viitoare miercuri la un eco profi ca sa il masuram pe bebe si tot ce trb

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

hehee...
l-am convins pe barbati-meu sa prestam si azi
deci ziua 6 de jap japuri

Monica ce tare esti! Dar voi cum faceti negociati de ziua ce o sa faceti seara? Sa dea DD sa fie cu folos fugareala voastra si sa nu il ierti.

in ultimul timp cam da
suntem colegi de birou deci...nu scapa de mine nici ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

buna seara
am fost sa imi iau analiza: beta hcg e 350 la 4 sapt si 3 zile - zi 31

samb in ziua 28 era 77

am vb si cu dr si mi-a zis ca e foarte bine

acum astept sa il vad pe bebe la eco peste 2 sapt

va pe toate

4+

Mergi la inceput

monique imi permit sa iti dau un sfat da te rog sa nu te superi, vb din propria experienta
cel mai bine e sa treci la actiune fara sa ii mai spui inainte, sa il intrebi etc, pt ca atunci se inhiba si nu mai se poate concentra calumea eu luna trecuta il luam pe al meu ca din oala si uite rezultatul. oricum clar perseverenta e mama succesului
asa ca spor la treaba

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

monique imi permit sa iti dau un sfat da te rog sa nu te superi, vb din propria experienta
cel mai bine e sa treci la actiune fara sa ii mai spui inainte, sa il intrebi etc, pt ca atunci se inhiba si nu mai se poate concentra calumea eu luna trecuta il luam pe al meu ca din oala si uite rezultatul. oricum clar perseverenta e mama succesului
asa ca spor la treaba

samburelul meu

Bella multumesc mult pentru sfat
stiu...asa a fost la inceput, apoi cand am incercat asa mai pe ocolite nu ne prea nimeream cu acelasi chef si pana la urma am convenit sa il anunt. si vreau sa spun ca varianta asta merge de minune

stie ca n-are incotro, nici nu se inhiba...dar..din pacate devine automatism

sa speram ca vom scapa de acest automatism m ai incolo...dupa ce rezolvam si plantam sambureii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

buna seara
am fost sa imi iau analiza: beta hcg e 350 la 4 sapt si 3 zile - zi 31

samb in ziua 28 era 77

am vb si cu dr si mi-a zis ca e foarte bine

acum astept sa il vad pe bebe la eco peste 2 sapt

va pe toate

4+

Bravo corina sarcina usoara in continuare si sa stea cuminte la mami in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Fetele eu ma simt rau ma bag in pat, uratii inca nu au plecat dar ma simt foarte moale si nu am chef de nimic.Ne citim maine.Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor
acum am ajuns si eu acasa
am umblat pe la farmacii ca nu imi gaseam pastilutele

eu am o stare ciudata rau
dupa ce s-au oprit sangerarile am constatat ca albusul de ou a ramas.....oare sa ma fi dereglat si sa ovulez acum e ciudat

va pupic pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

asa ca spor la treaba

samburelul meu

Bella multumesc mult pentru sfat
stiu...asa a fost la inceput, apoi cand am incercat asa mai pe ocolite nu ne prea nimeream cu acelasi chef si pana la urma am convenit sa il anunt. si vreau sa spun ca varianta asta merge de minune

stie ca n-are incotro, nici nu se inhiba...dar..din pacate devine automatism

sa speram ca vom scapa de acest automatism m ai incolo...dupa ce rezolvam si plantam sambureii

te inteleg perfect asa am patit si eu luna trecuta, nu mai exista in act nici o placere era asa dor mecanic ...foarte nasol.
da rezultatul a meritat....am rasuflat atat de usurata cand am vazut 2 liniute, recunosc ca deja ma gandeam iar imi vine,iar imi trece iar incepem sa fim robotei. da uite ca eu am avut noroc si am scapat
acum vrem daba mi-e greata, ba ma doare capu, ba mi-e somn cred ca in seara asta nu mai scapa al meu

samburelul meu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

buna fetelor
acum am ajuns si eu acasa
am umblat pe la farmacii ca nu imi gaseam pastilutele

eu am o stare ciudata rau
dupa ce s-au oprit sangerarile am constatat ca albusul de ou a ramas.....oare sa ma fi dereglat si sa ovulez acum e ciudat

va pupic pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

lore de ce nu faci un test de ovulatie?

samburelul meu

Mergi la inceput