chamomilla CH 15 administrare
Buna,
cum micutului meu ii dau si incisivii laterali si este foarte foit si plangacios noaptea, i-am cumparat chamomilla ch 15, insa am uitat sa intreb la farmacie pe ce perioada se administreaz#259; produsul homeopat. Mi s-a zis doar ca-i pot da 3 granule dizolvate in apa, de 3 ori pe zi. Azi este a 3-a zi de tratament.
Raspunsuri
katteryna spune:
Angie, din cate stiu eu nu este o perioada limita de administrare a chamomillei. Mie mi-a spus medicul sa ii dau in perioada de eruptie dentara, deci eu cred ca poti sa ii dai pana consideri ca s-a incheiat perioada de agitatie.
Multa sanatate!
RAISA MARIA
BLOGUL NOSTRU
POFTITI IN BAZAR
oana_lex82 spune:
Buna Angie, de unde i-ai achizitionat acest medicament?? As fi ff interesanta pt ca deja avem 2 luni de cand ne chinuim cu lateralii superiori si cu centralii superiori mai nou..chiar si un incisiv pare ca ar vrea sa rasara..deci linistea noastra e 0
..Plus ca de vreo 2 zile refuza sa manance orice...numai noaptea il pacalim cu lapte...
lulu77 spune:
oana, si homeopatele se administreaza dupa indicatia medicului homeopat. El trebuie sa iti recomande, in fct de greutatea/varsta copilului dilutia si modul de administrare a bilutelor homeopate.
Angie, de obicei homeopatele se administreaza pe o durata de 7 -10 zile.daca nu dispar simptomele, consulti medicul.
Te-a informat medicul ca nu trebuiesc atinse cu mana bilutele si nici sa intr ein contact cu metalul, si cand trebuiesc administrate?(inainte/dupa cu cate minute de masa)
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
Angie.C spune:
oana, ru l-am luat de la o farmacie care vinde produse homeopate. La noi in Gl sunt doar doua astfwel de farmacii de unde se pot cumpara.
Angie.C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lulu77 oana, si homeopatele se administreaza dupa indicatia medicului homeopat. El trebuie sa iti recomande, in fct de greutatea/varsta copilului dilutia si modul de administrare a bilutelor homeopate. Angie, de obicei homeopatele se administreaza pe o durata de 7 -10 zile.daca nu dispar simptomele, consulti medicul. Te-a informat medicul ca nu trebuiesc atinse cu mana bilutele si nici sa intr ein contact cu metalul, si cand trebuiesc administrate?(inainte/dupa cu cate minute de masa) Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007) Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare. Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul. Daca va fi sa plangi, plange de bucurie. Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale. Daca va fi sa furi, fura o sarutare. Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica. Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire. Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...” Pablo Neruda. sa il ajutam pe Bibi Faceti shopping- ajutati copii speciali Poze Mos Craciun DC |
lulu, da, stim ca nu se ating cu mana, ca se dau cu 30 de min inainte sau dupa masa si numai cu lingurita de plastic.
pana acum nu am vazut vreo ameliorare, azi-noapte din 2 in 2 ore se trezea si plangea
lulu77 spune:
Angie, la unii merg homeopatele la unii nu, pur si simplu.Ameliorari poti vedea si dupa cateva zile, sau e posibil sa fie nevoie sa schimbi Dilutia.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.
sa il ajutam pe Bibi
Faceti shopping- ajutati copii speciali
Poze Mos Craciun DC
_inimioara_ spune:
nici la mine nu merg homeopatele...sunt frectie la picior de lemn...
sa vezi ce misto e cand se trezeste din juma` in juma` de ora sau din ora in ora....javascript:insertsmilie('
')javascript:insertsmilie('
')
bebeaca spune:
Atunci cand administrati copiilor homeopate ar trebui sa stiti ca nu trebuie sa le dati nimic ce contine menta.Daca le-ati dat ceai sau altceva ce contine menta...iata de ce nu-si fac efectul.
Angie.C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebeaca Atunci cand administrati copiilor homeopate ar trebui sa stiti ca nu trebuie sa le dati nimic ce contine menta.Daca le-ati dat ceai sau altceva ce contine menta...iata de ce nu-si fac efectul. |
eu nu-i dau ceai mai deloc, la el menta nu-si face efectul...singurul ceai pe care l-a baut a fost cel de colici, dar am trecut de perioada respectiva. iar pasta de dinti pe care o folosim nu contine menta, e pe baza de argila.