Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (116)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Oana, Victo, ai vostri cate kile au???????

Mi-a adus soacra iar o ladita de capsuni, de 2 kile... Va servesc virtual cu drag!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

PPALOMINA, ce ti-ai cumparat frumos azI?

scuzatiiiiiiii,LA MULTI ANI TUDOR SI DENIS

iar a venit soacra-mea neanuntata

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Paula, pai luna trecuta cam 100 grame cred ca a luat... ca nu reusesc sa imi dau seama ca il cantaresc pe cantarul de adulti (cu mine si apoi eu singura), dar nu imi arata prea bine. Cred ca nu a luat bine pt ca am intarziat cu diversificarea mesei a treia (adica cea de la 16-17). Poate ca avea nevoie de mult de altceva decat lapte. Sper sa ia de acum mai bine un pic. Parca 250 grame ar trebui sa ia de acum pana la un an.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Pfiu, imi trag sufletul nitel,fetelor la mine e ca la cantina studentilor, gatesc toata ziua, ba poftele mele, ba ale copiilor, ba vine tata la masa, ba soacra(o invit eu),dealtfel nu las pe nimeni sa gateasca.Imi pplace de mor sa fac piata, daca m-ati vedea ce ma intretin cu babutele prin piata tirind dupa mine un troler din ala cu roti pt piata pe care l-am adus tocmai de la Roma.
Azi de ex am gatit (din nou) urzici-cu orez si supa crema.Separat am facut pt Victor orez+morcov+urzici pasate+1/2galbenus,a savurat pur si simplu.

Noi daca vom pleca de Paste, incerc sa-l obisnuiesc cu borcanele, dar nu ii plac deloc cele cu legume,sau cu carne, de nici un fel.Voi congela combinatiile lui preferate,le pun la borcanele si sper sa ne descurcam asa acolo.Fructele HIPP ii plac.

BTZ- de ce te consumi pt discutiile cu sora ta, asculta-i "sfaturile"",si atit, tu faci cum stii si cum vrei tu,ca sa nu stricati relatiile de sora, nu te supara pe ea, asa sunt urorile mai mari,ea crede ca te ajuta cu sfaturile ei, dar fiecare mama stie mai bine.
Eu personal prefer concediile si vacantele sa le facem fara parinti,soacra etc,eventual cu prieteni cu copii sa aiba cei mari cu cine se juca(asta doar la mare).in rest singuri,singurei cu harta-n mina.TARE IMI DORESC SA AJUNG LA CLUJ VARA ASTA!!!!!!!!!!

Soacra e pe jos cu copiii,nu stiu ce face, eu cu Victor butonez,el doarme, v-am zis ca e dependent de mine,sa ma simta linga el,iubitul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

cristina, Mihai are cam 8,300. dar el a fost mereu mai slabut decat trupa de delfinasi.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Bumbleee

am poze pe gmail

Mergi la inceput

Bumbleee

am poze pe gmail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

www.youtube.com/watch?v=Nr19QX1p44c&feature=player_embedded" target="_blank">asa vor cobori si ai nostri scarile?!

AMR 5 zile

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

www.youtube.com/watch?v=Nr19QX1p44c&feature=player_embedded" target="_blank">asa vor cobori si ai nostri scarile?!

AMR 5 zile

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Ce tare e :))))))))

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

ce mai coboara pustiulica scarile...

Am vazut-o pe Isa, e o dragalasa! Ii pup bulanasele!

Victo, m-am mai linistit! Pfiu!

Kata, nici Vlad nu vrea nimic la borcanel, decat fructe... am tot incercat cu din alea de legume, de toate firmele. Pana la urma a mancat legume cu vitel de la Hame bio. mie mi se pareau ca miros la fel de urat ca celelalte.

Crissy, felicitari pt al doilea dintisor!

Btz, a inceput sotul tau scoala de soferi? cum e?

Ilinca, imi pare rau ca sunteti tot bolnaviori...

Bambo, voi sunteti acum cu raceala ca Eladea in ianuarie... o tot lungiti asa! mama ei de raceala! sa treaca odata!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput