Viatza in Germania - cap.68
Raspunsuri - Pagina 19
Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy buna fetele, sper ca sunteti bine , si va doresc sa faceti bine si de acum inainte . Daca cineva citeste in cateva ore pe aici poate imi poate zice si mie daca stie.Eu am programare azi la 5 jumatate la o clinica pentru vorsprechen in vederea unei operatii de myom (pentru cine nu stie este fibromul uterin).Eu programarea am facut-o de luna trecuta , dar din pacate mi s-a dereglat ciclu si m-am trezit azi noapte ca mi-a venit fara veste.Ce pot face eu acum.Habar nu am in ce consta aceasta discutie cu doctorul si anestezistul de la klinika si daca presupune asta si control ginecologic sau e de ajuns ca am fost trimisa la operatie de doctorul meu si discutam doar de operatie, ce presupune ea si imi da un termin. Pentru ca nu stiu daca sa aman acest termin, asta ar insemna sa pierd luna sau pot merge si in conditiile in care am ciclu acum abundent.Habar nu am si nici sa ma fac de ras nu as vrea acolo sa zica treci cucoana la control si eu sa nu pit urca pe scaun... Voi ce ati face in locul meu? Multumesc frumos. roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000) |
Roxy,sincer,eu m-as duce la vreo 5-6 medici pina as lasa sa ma opereze.Stii,si mie mi-a zis una din dr cind am ramas insarcinata cu baiatul ca am miom pe peretele posterior uterin,ca voi avea singerari,ca nu voi putea duce sarcina,etc,etc in timp ce dr nr 2 nu a vazut nimic .Bineinteles ca nu am avut nimic din toate astea si cind am facut cezariana,l-am rugat pe dr sa se uite apoi locco si mi-a zis ca ar exista un mic miom in formare pe care tebuie sa-l tin sub observatie ecografica,nimic mai mult.
helbi spune:
Roxy, eu am avut un chist de 3 cm acum 2 ani. In 10 zile a crescut la 9,5 cm si am ajuns cu singerari abundente la dr mea care, m-a trimis de urgenta la spital. Acolo mi-au facut si ei control, am discutat despre anestezie si, la cererea mea, am "aminat" pt a doua zi la prima ora operatia. A fost ok, fara pb., dupa 2 zile eram acasa.
Daca doar venirea ciclului si "jena" ca singerezi te opreste sa mergi la termin, eu as mai reflecta. Ei au vazut si vad atitea zilnic...important e sa itzi rezolvi pb in timp util (asta daca tzi s-a confirmat miom-ul). Bafta si...refacere usoara, in caz de OP.
Lauraa spune:
Tinatache! BRAVO pentru SUPERNOTA!! Incredibil ca deja merge la Gymnasium, numa cand ii cautai ghiozdan!!!
roxy spune:
buna si multumesc pentru raspunsuri.Am fost ieri la termin cu gandul sa-i spun la doctor ca mi-a venit si daca mai vrea si are curaj sa-mi faca control bine, daca nu sa-mi faca alt termin.Dar acolo culmea cred ca din cauza emotiilor nu mi-a mai curs exact pana sa ajung inapoi acasa unde a reinceput .
Din pacate am acel myom, mi l-a gasit si doctorul de la klinika , are 5,5 cm dupa masuratorile lui , cam cat a zis si doctorul meu, adica 6 , dar avand in vedere ca sunt pe CM e posibil s scada putin acum, dar nu cat sa scap de operatie.Operatia acum se poate inca face laparoscopic, ceea ce e bine, avand deja 2 cezariene la activ.M-a programat pe 24 mai la operatie .Sper sa fie ok si sa scap de asta.
Si cica chiar daca curgea tot imi facea controlul , ca oricum are prezervativ aparatul si nu e nici o problema,mai ales daca e o urgenta.
Multumesc pentru raspunsuri.
kariguld spune:
roxy, sanatate multa. aseara am scris un mesaj ptr tine, dar probabil ca ceva am apasat gresit si s-a sters in loc sa apara...uf, batrnetea asta
Cristina, felicitari copilei.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Anduc spune:
Tinatache, felicitari pentru nota!
Roxy, multa sanatate si bafta cu operatia! O sa fie totul bine, ai sa vezi. Si eu am fibrom, e inca mic, nu mi-a dat probleme in sarcina. O sa-l tin in continuare sub observatie la medic.
Ramona, mai am f putin:)Termenul estimat de medici e acum vineri pe 13 mai Sa vedem ce se intampla, daca vrea sa mai stea sau nu. Am deja contractiile acelea pregatitoare, nedureroase. Mi-au zis ca nu mai am mult lichid, dar fiind pe ultima suta nu e problema. Sper sa fie asa. Noi abia o asteptam