Viatza in Germania - cap.68
Raspunsuri - Pagina 16
Andreea_AS spune:
Aschiuta, multumesc pentru traducere.
Este transfer dintr-un cont in altul. La asta se refera fetele mai sus.
Multumesc si pentru copierea topicului si pentru mobilizarea voastra.
Revin maine cu detalii, dupa ce merg la Raiff. Cum am expus eu mai sus, functioneaza o parte din bancile din RO. Nu este insa o regula generala.
DianaR spune:
Imi cer scuze am gresit in mesajul de mai sus, o sa editez. La Raifeisen am transferat fara nici un fel de comision. (de 2 ori inca, o data chiar saptamana asta). Deci daca are cont acolo ar fi absolut super.
Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!
tinatache spune:
neatza la
kari, noi abia am inceput tratamentul cu ortodontistul si deja ma doare capu cand ma gandesc. Numai ca dr. nostru ne-a explicat f clar fiecare dinte de pe radiografie si ni s-a parut ok ce spunea el. Acum i-a iesit iar un dinte si se vede ca nu e la locul lui. Eu sper sa nu fie totusi pacaleala ca azi avem Termin sa-i scoata 2 dinti incalecati. :((
Andreea_AS spune:
Diana,
mai jos este contul deschis la Raiff.
Raiffeisen Bank Sucursala Videle deschis pe numele tatalui sau, Petrica Ionel,
Cod Iban RO70 RZBR 0000 0600 1348 4946- cont in euro
Cod SWIFT RZBR RO BU
Cod BIC 302355077 .
Enza spune:
Fetelor, multumiri pentru informatii!
In ceea ce priveste transferurile bancare, am trimis si eu bani surorii mele. Tot cu Postbank am lucrat si eu, iar comision nu au perceput. Situatia este valabila indiferent la ce banca are cont destinatarul. Problema e ca in Romania, la ridicarea banilor sora mea a trebuit sa plateasca. Raportul a fost de cca. 1 euro la 10 (0,1%). Ea a si lichidat contul dupa o vreme, iar atunci i s-a retinut suma respectiva. Poate daca mentinea un minim, nu ar fi platit nimic.
liutzica spune:
Fetele, vine barza iarasi. Am facut 2 teste la distanta de 3 zile si au iesit pozitive. Peste doua saptamani merg la medic si sper sa fie totul ok. Tineti-mi pumnii.
helbi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liutzica Fetele, vine barza iarasi. Am facut 2 teste la distanta de 3 zile si au iesit pozitive. Peste doua saptamani merg la medic si sper sa fie totul ok. Tineti-mi pumnii. Liutzica si ingerasa ei Cristina-Aimee |
Felicitari, sarcina usoara si bb sanatos!
liutzica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui helbi
Felicitari, sarcina usoara si bb sanatos! Andreia Multumesc Andreia, sa dea Domnul. Te pup. |
Alina spune:
Liutzica,felicitari si sarcina usoara!!
Andreea,ok,trimit si la subiectul Florinei ce am scris ieri.
Diana R,super daca zici ca la Reiff nu se percepe comision,daca ne mai si confirma miine Andreea ar fi minunat,miine merg si eu la Sparkasse si intreb de comision.
seara faina tuturor!
kariguld spune:
Cristina, bafta multa cu ortodontul.
in alta ordine de idei, eu am trimis de foarte multe ori bani in RO, din contul meu de la Commerzbank si n-am platit nici un fel de comision. am trimis la ING, BRD, BCR in Romania. de ING stiu ca nu percep comision, de restul , sincer nu-mi amintesc.
Liutzica, felicitari ptr sarcina.
si nu in ultimul rand, am fost azi la spital la Florina. dupace ne-am blindat cu camasi si masti ne-a lasat sa intram in salon. ni s-a permis doar 20 minute, dar noi am stat mai mult de 30. ce sa va spun? Florina e un copil minunat, are niste ochi... a fost vioaie, chiar a aratat interes ptr fiimio (doar cu el am intrat in salon) si ptr alte lucruri care se aflau pe masa. la inceput a fost sfioasa, dar apoi ne-a zambit.
impresia de prima data, cred ca medicii au facut minuni cu adevarat in cazul ei. mi-a placut ca arata interes ptr lucruri, ca vroia sa desfaca o cutie de bomboane, asta imi spune ca se recupereaza.
insa mai are mult de recuperat, e o cale lunga si anevoioasa. mama ei a fost asa miscata de vizita unor necunoscute (ieri a fost Alina la ea) e o femeie modesta, a trecut prin clipe de iad, cand credea ca moare Florina, dar Dumnezeu a intarit-o cumva... si a rezistat incercarii.
nevoia lor cea mai mare este de bani ptr tratamentul care urmeaza. ptr primele luni au primit de la spital, dar in viitor va fi nevoie de bani.
uf, ce sa va mai spun....ca am fost si bucuroasa si parca imi venea sa si plang, dar ma abtineam ca si ea, mama, avea lacrimi.
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*