Pana la ce varsta dam Nan 3?

Pana la ce varsta dam Nan 3? | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor, cele cu copii mai mari poate ma pot lamuri..am un bb de 10 luni si o saptamana, de la 10 luni am inceput sa-i dau Nan 3. Pana la ce varsta se da nan3? O ruda s-a oferit sa-mi faca rost de 12 cutii cu 15 lei si am acceptat dar oare nu-s prea multe??? Astept cu nerabdare raspunsurile voastre.Multumesc!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlinaEmi spune:

Avand in vedere ca tocmai a aparut Nan 4 de la 18 luni, presupun ca pana la 18 luni. Al meu are 16 luni si ii dau in continuare Nan 3 HA pt. ca Nan Junior (+1 an) nu are varianta HA.

Nici mie nu mi-e clar care sunt diferentele intre Nan 4 si NanJunior (+1 an)....
In concluzie zic ca poti lua linistita cutiile alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

De la un an exista Junior 1+
Cu celalalte alimente cum stati? Tot ca pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Multumesc mult fetelor pt raspunsurile promte!!..Deci 12 cutii sunt multe nu? Larasarit, merci ca ti-ai amintit de noi..stam mai bine la resutl mancarurilor, dar tot papa ff putin in comparatie cu alti bb de aceiasi varsta..asta e...Eu ii dau doar seara nan..noaptea
inca mai papa 2-3 biberoane..aproximativ 500 ml per total...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

nan 3 se da pana la 1 an. Fetita mea a baut nan 3 pana la 1 an si 3 luni caci nu vroia junior....am reusit pana la urma sa trecem pe junior si am vazut ca a aparut nan4 de la 18 luni....ce o fi avand acesta mai nou nu stiu dar clar raman pe junior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

ok..oricum am gasit sa mai vand din ele deci e ff bine!!!

Mergi la inceput