Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea88 spune:

gata fetele am fost si doctor...ne-am cantarit avem 7400g si 70cm
am mai vorbit si despre diversificare...si mi-a zis sa ii fac si ciorbita voi ati facut la bebelusi???puppp

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE ASTAZI!!! SA FIE SANATOSI!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca-Elena spune:

da,papam supita groasa in fiecare zi.

Mami fericita de Maia-Stefania 29.09.2010
https://picasaweb.google.com/104558560961453014433/6Luni#

http://blogulluiduracell.blogspot.com/

Mergi la inceput

pai asa ii dau si eu...ii fierb legumele si i le pasez si pun apa din care au fiert....dar ea s-a referit ciorbita....nici nu am cerut amanunte....:(

Mergi la inceput

fetele am uitat sa va zic sa treceti ca ne cheama si Cristiana....Elenys Cristiana:)pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

salutare si de la noi...am revenit dupa un we foarte placut...cu ai mei la noi de am putut si noi sa iesim si sambata si duminica...
La multi ani sarbatoritiolor de azi...la cat mai multe luni vesele
am avit si noi tort vineri si am sarbatorit-o, i-am cantat chiar si la multi ani, dovada este in poze
cu mancatul o ducem rau, ca nu mananca mai deloc nici fructe nici legume, mananca vreo 60-80 ml cu greu...trebuie sa o pacalesc..ca nu vrea sa deschida gura...ma dispera sper sa fie o perioada pasagera, de la dinti (i-au aparut cei doi de jos)si sa nu ne chinuim asa tot timpul...asa ca atunci cand vad ca unii mamnca 150-200 ml sunt deja invidioasa...ma gandesc ca o doare gingia si poate ca o lovesc si cu lingurita si de aia nu deschide gura...azi o faceam sa deschida gura cu suzeta cand o vedea deschidea gura si atunci o atacam cu lingurita sau cu pompita de nas tot asa..ea deschide gura cand o vedeasa ca am avut de lucru..in final i-am pus legumele cu niste lapte si i-am dat sa manance in biberon cu tetina de cereale..asa a mancat...
EEE....in caz ca nu stiti suntem vedete, am aparut la tv,dovada aici:
http://www.youtube.com/watch?v=cwyr_-bJOIg
(de la min 7..se termina cam brusc..banuiesc ca mai e ceva in continuare, ca nu am vazut live emisiunea..)
deci...va asteptam la autografe :)) interesanta ideea cu safe feeder-ul, habar nu aveam ca exista asa ceva, de unde l-ati luat cele acre au si e bun la ceva?
va pup, ma duc sa ma pregatesc ca ne ducem la gim azi

poze
Maria 1 oct 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Noi tocmai am primit 3 cutii de cereale! Una de la nestle cu ciocolata(straciatela) si doua de la hipp,una cu vanilie si una cu capsuni!Sper sa-i placa la marmotzica si sa pape.

maimu pozele de la semnatura nu se vad ! Seteaza albumul sa fie public !!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Adelina cum a fost la dr?

Meme de Mihai Alexandru (Maiu) 25.08.2010 Iulia Maria (Luly) 24.02.2008

Mergi la inceput

Maimu, felicitari pentru aparitia tv!
Tu parca ziceai de o plimbare in IOR?! Pai, haide, mobilizarea, ca vrem autograf!

Mergi la inceput

Ana, felcitari pentru noile achizitii! sa le mancati cu placere..si mai mult Maia, nu tu !

Mergi la inceput