Este vorba despre o jucarie care avea descrierea in urma cu ceva timp si aici, pe DC. Atunci nu-mi trebuia dar acum imi trebuie
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=2628
Stie cineva unde o gasesc? Dar repede! Prefer magazin obisnuit, nu online (dar nu am gasit nici online, scrie "nu este in stoc").
Nu vreau "second hand".
Buna!
Noi avem masinuta si a fost si inca e super atractiva pentru fetita.
Noi am cumparat-o de la Real acum 9 luni cred...cand fetita avea nevoie...La inceput am folosit-o ca sprijin si pe urma si-a dat e seama ca se poate deplasa fara mami sau tati doar tinandu-se de masinuta si asa si-a dat drumul la mers ...apoi am folosit-o pe post de masinuta...si acum cand deja e prea mare pentru masinuta...tot se urca pe ea, pune picioarele sus si cu o ata o tragem prin casa.
O alta amica a cumparat-o de pe internet.
Mariana, iti multumesc din suflet. Am cumparat azi "obiectul". De la Real. Beneficiara inca nu l-a incercat, abia vineri este ziua cea mare. Dar sunt foarte fericita ca am gasit-o, mi se pusese mie pata pe jucaria asta.
Si multumesc si forumului ca exista!
| Citat: |
| citat din mesajul lui Fomalhauti Mariana, iti multumesc din suflet. Am cumparat azi "obiectul". De la Real. Beneficiara inca nu l-a incercat, abia vineri este ziua cea mare. Dar sunt foarte fericita ca am gasit-o, mi se pusese mie pata pe jucaria asta. Si multumesc si forumului ca exista! |