Pufi iubiti de ian-feb 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Mara mea azi a fost super maraici, daca ma iau dupa antecedente s-ar putea ca peste 2 sapt sa ne mai iasa un colt. Azi ii dadeam sa pape iaurt cu o lingurita normala si scotea sunete cu dintocul cand il atingea lingurita.
Eu sunt in barca cu Sorina la faza cu mancarea. Mie daca imi mananca 5 linguri la o masa, ma bucur. Azi a papat continutul unei sarmalute de post, vreo 40 de g de iaurt si vreo 2 biscuiti. A primit si bonus....un ruj lancome
Ma striga ta-su azi...vino repede ca avem probleme mari. Cand ajung, ea urla ca din gura de sarpe ca-i luase rujul, era rosie la gura, pe palme, pe body, pe pulpite, pe talpi, m-a bufnit rasu cand am vazut-o. Rujul era nou, acum nu mai este deloc.
Si inca o intamplare de azi...si-a lasat ta-su canea cu cafea la discretia ei, ea a luat-o, si-a sprijinit-o pe burta si a dus-o pe pat, unde a varsat-o. Saraca salteaua mea! Cand am surprins-o se juca cu cana goala si imi arata ca e uda pe burtica.

recunosc ca si eu m-am amuzat un pic....mi-am si imaginat-o cu ochisorii ei cum se uita nevinovata cu ceasca de cafea in mana ...in alta ordine de idei ...imi pare rau de saltea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

deci acu 1 ora am recuperat....acu park mi-a spalat cineva creierul...

ely....nu stiu ce sa zic...cu pregateala asta...nu stiu daca ea exista cu adevarat....cred ca, atunci cand se intampla..se intampla ur si simplu....nu stiu daca asa zis...pregatita....ti-e mai usor...

daca si jiji....tzatzodependentul...nu le mai cauta...cred ca se poate.de fapt...exista o mare doza de egoism..cred ca ne gandim la noi...NOI nu suntem pregatite..io nici acu nu sunt...efectiv refuz sa ma gandesc la subiect...tot imi zic....las ca aprofundez evenimentul maine...sa bocesc cat vreau...sa ma racoresc.....si trece si maine....pt ca nu sunt pregatita...

dar...acu daca ma gandesc bine....jiji e intarcat de pe 1....aprilie...si nu e minciuna...oare...evenimentele din viatza lui....au legatura cu data de 1?

in legatura cu sanii....nu stiu ce sa zic...n-am luat nik..m-am mai muls cate putin...nu ma dor..nu suntf tari...las sa se intample de la sine...fara sa apelez la tot felul de chestii...sa vedem cum evolueaza....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

ti-ai propus de 1, sau asa v-a iesit?
Acum m-am uitat in calendar si am vazut ca noi pe 3...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Intru sa va salut in fuga. Macar din cand in cand, ca poate vi se face dor de noi (sau sa nu ne uitati).

Treaba multa. Sper ca sunteti ok cu totii.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Fetelor un copil are nevoie de noi http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162699

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Neatza!

io incep sa regret profund si amarnic ca l-am intzarcat! as vrea acum sa-l fi alaptat pana in toamna... dar cum trebuia sa fac tratamente (2 antibio timp de 10 zile)... nu eram nici eu pregatita, daca asteptam momentul X nu-l mai intzarcam degraba... asa ca faza cu pregatirea nu e valabila...

in a doua noapte de patimi, s-a trezit de vreo 3 ori... prima data s-a trezit in urlete, s-a sculat in fund, nu eram langa el, am venit intr-un suflet am crezut ca a patit ceva (dupa stridentele plansului), l-am culcat inapoi, pus boticul intre sani si a adormit in mai putin de 1 minut... si-a pastrat cumva atasamentul pentru sani... adoarme la sani, se linistete la san, chiar daca nu-l mai alaptez.
Trezirile nr. 2 si 3 au fost cu vanzoleala, la a 3-a i-am dat apa, apoi masaj la picioare si a adormit (l-am trezit pe ticu sa ne faca un bibe si n-a vrut bibele).

Sanii... sunt foarte umflati si durerosi foarte, dimineata la dus i-am stors un pic, dar efectiv nu pot face nimic de ei, nici macar sa-mi tin in brate copilul, ca ma atinge si ma rupe... si sunt foarte grei si nodurosi... sotul zice ca el nu stia cat de complicata si dureroasa e relatia mama-copil... ca nu ne stia "drama" in detaliu, credea ca momentul facerii e singurul dureros... ce naivitate sa creada asta!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Offf.......prin ce treceti si voi ...imi pare rau tare ...pentru durerile de sani poti sa iei paracetamol ...stiu ca mie asa mi-a zis doctorul ...cand ma hotarasc...in afara de ce mi-a prescris el (brocriptin, 1 la 12 ore timp de 5 zile)....sa iau si paracetamol 1 la 12 ore ...

Multa putere si sanatate va doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Buna dimineata si de la noi!
Azi cred ca vom avea putin timp si de forum ca afara e tare urat, ploua si nu putem iesi la joaca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Multumesc fetelor de urari! Cum zicea celebra tanti Savin (asa o chema?) ca intzarcatul face parte din a fi mama? Elementul cheie e decizia, hotararea, restul se rezolva ele cumva...

Eu vroiam sa ma mai laud cu o realizare, daca pot sa-i spun astfel...

copilul meu intelege interdictia! Si reactia e de plans de neconsolat (isteric si sfasietor de inimi), dar tot el imi ofera solutia, de genul "Nu ma lasi sa fac asta, dar macar lasa-ma sa fac asta!" ... ieri i-am zis ca nu are voie la calculator (am impresia ca l-am stimulat prea mult vizual) si prin lacrimi si susprine imi scotea cartile si ma punea sa-i arat animalute... si s-a linistit!
Dimineata urla ca nu ma vedea (eram la baie ma mulgeam la dus) si statea cu taica-su in usa baii si taica-su ii spunea ca nu are voie la baie si intr-un final i-am zis ca poate sa intre... statea in usa si plangea si nu se apropia, dupa ce i-am zis de vreo 2 ori ca poate sa vina s-a apropiat... inca nu stiu cum sa gestionam corect faza cu interdictia... nimic nu-i mai oribil decat un adult care nu stie sa accepte un "NU" clar se invata in frageda copilarie, dar cum?

Ce nuante trebuie sa aiba acest "NU!" sa nu fie categoric? sa le dam explicatii de ce e "NU"? de ex. trage de monitorul calculatorului si o data l-a trantit jos... noroc sa nu s-a stricat nimic... sigur nu ar intelege ca daca tragi de fire poti sa spargi monitorul... OF.
Voi cum mai stati cu interdictiile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

De fiecare data cand nu o las sa faca ceva si ii spun ca nu e voie incerc sa o pacalesc cu altceva (un obiect, o alta activitate). Uneori merge alteori plange isteric si nimic din ceea ce-i ofer nu ii convine. Intr-un final se linisteste singura ca eu nu stiu ce sa mai fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata!

ruxita sorry de dureri........
of offffffffffffff

si Ivan stie interdictiile.........
dar nu neaparat le si respecta........

stie deja cand face ceva din gama NU
si imediat are o reactie de :cu ambele maini, pana jos la picioare unde ii ajung mainile, face ceva de genul ca si cum si-ar gadila picioarele cu degetele........o sa il filmez odata.........rade si poate data viitoare face la fel........

asta este..........se invata el odata

de vreo 3 zile a inceput si el cu isteriile.......adik daca nu il las sa mearga/faca ce vrea urla...........din toti plamanii.........

asta o pun pe seama nervilor de la dinti..........

are vulcan in gura.........
eu serios nu stiu cand are de gand sa iasa, ca deja ma doare pe mine dar pe el.........

ieri nu a dormit mai deloc......10 minute in masina cum veneam de la oras, si inca juma de ora de la 5 jumate pana la 6......
atat......
si dupa jumatatea aia de ora s-a trezit urland efectiv si nu stiam ce sa ii mai fac, nimic nu functiona...........

of offfffffffffffffffff

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 6+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

sa ne laudam si noi cu cate ceva, pt mine sunt de laudat....nu stiu pentru altii........

-ii spun iubeste-o pe mami:el ma srtange de gat tare tare cu ambele maini...........e asa de frumossssssss..........................doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeee

-ii spun sa imi dea pup-si vine si isi baga odata nasul sa i-l pup, apoi fruntea.....si apoi zabeste rebel............

-am impresia ca ma imita...........in sensul bun al cuvantului...........si imi vine sa il pap tot tot

il iubi si pe tati, daca ii zic

- aseara am fc gogosi si i-am dat sa pape, si i-am zis da-i la tati sa mancance..........si a mers si i-a bagat juma de gogoasa in gura.........

apoi incepe sa isi bage jucariile in ladita......sau cum ii zice in cos...........

si sa stie locul la jucariile mai mari............

afara:
il intreb unde merge avionul/elicopterul....si el isi ridica capul sper cer si arata .........cu degetul din mijloc de la mana dreapta si tot ii spun ca nu cu degetul ala..........dar degeaba............

stie unde sunt iepurii. unde e sera, alearga dupa gaini sa le prinda, dupa porumbei(are tati vreo 50 de bucati)....nu ii e frica de nimic...........

se baga la vaci, la porci.se duce la cal, sta calare si face di-diiiiiiiiiiiii

n-are nici o greata

de caini nici nu vorbesc, numa sa se opreasca sa ii kilareasca......

so incep sa cred, ca fecioerul meu pricepe mare parte de tot ce ii zic.......bineinteles daca vrea.................

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 6+ cu fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput