Pufi iubiti de ian-feb 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
sorina_bz spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui livia1980 Noi am fost la doctor..si avem putin rosu in gat ![]() Sper sa fie bine intr-un final! E bine ca-i cedeaza febra la NUrofen si la sosetute cu otet! In rest a mancat si azi f. bine..asa ca e bine! Ma duc sa-l culc... |
Bine ca-i cedeaza febra, si papa bine...daca se si hidrateaza...o sa fie bine repede!

sorina_bz spune:
| citat din mesajul lui haircut Eu, desi nu mai alaptez de 6 luni, inca mai am ceva secretie lactata, foarte putin, dar nu s-a oprit de tot. Ma cam streseaza treaba asta. Dr ginecolog zice sa las sanii neatinsi 6 luni(adica sa nu mai incerc sa vad daca mai au sau nu secretie) si apoi verificam si vedem ce-i de facut. Eu mai scoteam lapte la baie, din cand in cand, daca ma dureau. De 2 sapt ii las in pace si ma dor deja....cred ca incerc si eu niste ceai de salvie ca incepe sa devina deranjant.... In alta ordine de idei, azi a mancat M aproape tot la pranz, fara fitze mari, doar am rasfoit o revista sper sa-si mai revina cu stilul de a manca...nu stiu cum rezisti, Sorina, eu sinteam ca o iau pe aratura....sa vedem cat tine minunea.Sorina, felicitari pentru statul in carut ![]() |
Super ca papa bine din nou fetitza finutza!

De rezistat...rezist, ca n-am incotro..si mai exista speranta(mica, firava)..ca poate, dupa ce termina cu dintii, va manca si ea mai aproape de normal..
Cam aiurea treaba cu lapticul...poate functioneaza ceaiul de salvie, sa scapi de griji.

sorina_bz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
bravo iris ![]() ![]() ![]() pui mic |

Eleysa spune:
| citat din mesajul lui sorina_bz Noi raportam o mare reusita...fara precedent la noi, pana acum... Cred ca iris s-a hotarat sa spele rusinea de ieri, din car4, si a stat in carutz, la plimbare o ora si jumatate, fara sa planga! ![]() Sorina, mami de Diana si Iris |
Ooooo

...felicitari si sa o tina tot asa!!!! 

Eleysa spune:
| citat din mesajul lui livia1980 Noi am fost la doctor..si avem putin rosu in gat ![]() Sper sa fie bine intr-un final! E bine ca-i cedeaza febra la NUrofen si la sosetute cu otet! In rest a mancat si azi f. bine..asa ca e bine! Ma duc sa-l culc... mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Offf...multa multa sanatate puiului mic!!!

sorina_bz spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Eleysa
Ooooo ![]() ...felicitari si sa o tina tot asa!!!! ![]() ![]() ![]() |

Eleysa spune:
Am pus cateva pozici cu pitica...cel mai probabil maine o sa sterg albumul ...e mai safe asa...dorm mai linisita...mama loca ce sunt...

nyny spune:
Buna seara si de la noi...
In primul rand, sa anunt si eu aparitia dintisorului nr.6
Azi de dimineata mi-am scos branula. M-am epilat, m-am spalat pe cap dupa ce o bag si pe Mara la culcare imi fac si unghiile... zici ca mi-am scos catusele![]()
Maine s-au anuntat 20 de grade la noi, asa ca am de gand sa ies cu copiii la plimbare. Abia astept. Cred ca n-am mai iesit cu ei de 2-3 saptamani.
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
| citat din mesajul lui Eleysa Am pus cateva pozici cu pitica...cel mai probabil maine o sa sterg albumul ...e mai safe asa...dorm mai linisita...mama loca ce sunt... ![]() ![]() |
Le-am vazut. Woooow, ce mandrete de fetitza.... ce mare si frumoasa e...

Povestea lui David
nyny spune:
| citat din mesajul lui livia1980 Noi am fost la doctor..si avem putin rosu in gat ![]() Sper sa fie bine intr-un final! E bine ca-i cedeaza febra la NUrofen si la sosetute cu otet! In rest a mancat si azi f. bine..asa ca e bine! Ma duc sa-l culc... mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Offf, bine macar ca mananca bine. Doamne ajuta sa nu mai faca febra.
Sanatate multa!

Povestea lui David

sper sa-si mai revina cu stilul de a manca...nu stiu cum rezisti, Sorina, eu sinteam ca o iau pe aratura....sa vedem cat tine minunea.