Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(26)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ptr cine vrea sa imi stie povestea mea...ii dau linkul unde imi poate citi postarile din ultimul an....
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152748&whichpage=1

,,,..sunt unele pagini foarte triste.....dar uite ca DD ma ajutat si am trecut peste tot si acum sunt fericita si multumita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Buna dimineata!

Si eu cica ar trebui sa-i bag ceva supliment micutei, asa zicea pediatra, dar mandra mea papa exact cat ii trebuie, daca vad ca nu se satura cu o tzitzi o pun la cealalta. Si am incercat si LP, dar m-a refuzat categoric! Si nu-i de biberon, ca eu ii dau calciul in ceiut si asa vrea bibele, deci e de gust de LP.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

beatrice, in cat timp s-a coptr marul? dar legumele? la blenderul asta smecher.
sunset, welcome to the club si sa pleci cat mai repede din acest club al hemoroizilor. deci: am dat cu proctolog, doxiproct, carpicon, galbenel, propolis, ceai de galbenele(bai la popou). dintre toate unguentele, umai proctoglyvenol m-a ajutat. plus am slabit si s-a mai rezolvat treaba (greutatea apasa pe vase si se produc hemeoroizii), plus tre sa nu te constipi, deci baga iourturi si fibre la greu. cica si sa fierbi usturoi cu tot cu sfoara si sa bagi fundu acolo.asta n-am apucat sa o incerc inca.
dr foarte bun, dar dement in conversatii/consultatie: constantinescu, la sanador victoriei.

bai, s-a ticnit ioakim: a mancat 1 mar jumate azi. ana doar jumate, dar mare progres: a tinut ea limboaia aia cat kina in gura si a dus marul in spate. dar nu ma bucur, maine cine stie ce o mai fi? rabdaaaaaaaaaaaare!

imi pare rau de conflictul gabriella-pogonici. acuma nu pot sa nu remarc ca sub gabriella scrie ministru de razboi, titulatura care mereu mi s-a parut a fi a unei fete cu simtul umorului. de ce tre sa degenereze discutia? pacat! suntem in post si oleaca de toleranta nu strica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

neata fete unde o fi primavara aia ca eu nu o vad asteptam cu nerabdare sa vina zilele mai caldute si cand colo ne amagim cu cate 1-2 zile frumoase si dupa aia urmeaza o saptamana intreaga de frig ...HAI CU PRIMAVARA

scorpiuta e maraita nu stiu ce are se trezeste de 2-3 ori pe noapte si nu e suficient sa-i dau tzatzi ea vrea leganata si toata noaptea se foieste de abia pot inchede si eu ochii bebeii vostri cat si cum adorm?

eu am ramas cu niste sechele de la nastere si anume hemoroizi nu am avut niciodata pana acum am incercat aproape toate cremele si nimic stie cineva vreun remediu ???

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi
Votati scorpiuta AICI

si eu acelasi cadou il am de la nastere, ba si cu bonus, fisuri anale
eu ma dau cu hemorzon dar nu ma prea ajuta, drept ii ca nu ma dau zilnic cum ar trebui si mai bine as mai naste o data decat sa ma duc la proctolog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

0 toleranta pt violenta verbala sau non-verbala

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

oau, lipsesc o zi si ce vad aici razboi domne si altceva nu...trist. Eu sunt o pacifista si nu imi place violenta fie ea si verbala.
Eu credeam, pt ca asa am vazut, ca pe acest forum poate posta oricine atat timp cat este decent. Nu stiam ca avem o profesoara de romana ce ne corecteaza greselile astfel incat tre' sa ne verificam ceea ce scriem inainte de a da trimite mai ales dupa 2,3 sau 5 treziri pe noapte, si cu un bb in brate, care se agita si vrea si el sa tasteze, sau pur si simplu viteza la scris...

Gabriela - nu te cunosc, eu sunt noua, dar stiu ca de asta exista PM
Pogonici - nici pe tine nu te cunosc, din acelasi motiv sunt noua, dar prin faptul ca ai adoptat un sufletel mi-am facut deja o parere

Va pupacesc ca am o kk-uta de schimbat si de acut putin curat, vb mai tarziu, ah sa nu uit votat ursuletii vot 74, 73 si 63

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

pfff... am servit zuzelor pireutul de mar...am zis sa le adug niste cereale sa le schimbe gustul...dezastru total...
amandoua cand le-am dat prima lingurita au avut aceeasi reactie, amandoua au facut cah, cah...
si mai daunazi ma laudam ca il papa de numa...deh s-or fi saturat si ele...

acu merg sa pregatesc supa sa le dau acusica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

hei...votat si io scorpiuta ...75 de pct ..parca.

dupa ce hranesc trupa caut si celelalte link-uri. sa bag vot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Pogonici bine ai venit in barlogul nostru...eu te cunosc de la celalalt topic unde scrii mai des si ti-am citit de-a lungul vremii povestea...stiu prin cate ai trecut...si cat de mult ti-ai dorit fetita...ai vazut ca Dumnezeu v-a ajutat si v-a daruit-o...

Mergi la inceput

fetele, voi cum dati calciu la bb-ei?
bb papa tzitzi, cu lingurita nu as vrea ca mai avem putintel pana la diversificare si stiu ca e cah calciu si sa nu ii displaca; lingurita pana acum ii e prietena a papat numai laptic cu ea, yamy.
sa pun putin laptic de-al meu in biberon si sa pun calciu in el, sau sa il dau asa pur si simplu din seringa?

Va rog ajutati-ma, luminati-ma si pe mine tks

Mergi la inceput