Dovleceii sarbatoresc Pastele!(09-10-''09)**12**

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna...am tratat problema cu galbenus de ou cu miere si lapte, nu i-a placut dar l-a baut.

Danuta bine ati revenit acum asteptam povestiri.

Monica felicitari pentru caninul nr.2.Si multumim pt urari

O saptamana excelenta va dorim si noi!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dupa-masa,

ne-am intors si noi dupa o alta excursie pe la bunici si pe la tara. Doamne, frumoasa e primavara si copilul care zburda, rade, alearga, se joaca in iarba!

va pup pe toate

Mergi la inceput

eu am o problema... de fapt este o dilema!

ieri dimineata a fost prima data de cand s-a nascut Carol cand a tras de bluza mea si a zis titi! titi! am zis ca a fost o intamplare numai ca azi s-a repetat. dupa masa de pranz, la somn! si a supt din sanul stang!!!!!! lucru pe care nu l-a mai facut de la 6 luni.

ce-o mai insemna si asta?! eu credeam ca ne apropiem de o intarcare, mai mult sau mai putin indepartata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Fetelor m-am intors de la eco ,si ..... E pasaaaaa .
Sarcina este perfecta din punctul dr-ului de vedere, kg sunt putin cam multe luate , 7-8 de la 11 martie pana acum,mi-a spus sa renunt la fainoase si sa mananc mai putin dulce. M-a atacat exact unde ma doare. Sarcina are aceeasi varsta si dupa UM si dupa eco,adica 22 saptamani si 3 zile. Mi-a aratat iar tot,mle la picioruse,manute,cordon ombilical,creieras,camarutele inimii ,tot-tot.

Ioana,nu te pot ajuta cu dilema ca nu alaptez.Pupici mancaciosului.

Ma intorc mai tarziu ,acum ma duc sa mananc ,ca sunt lihnita.

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 20+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Lali felicitari pt fetita din burtica. Sa dea Dzeu sa ai o sarcina dusa usor la termen si o nastere tare usoara. Cu dulcele m-as fi ofticat si eu.

Ioana nu stiu ce sa iti zic. Poate ca il deranjeaza dintii si asa se simte el mai linistit. Zic si eu nah. Poate e doar o perioada. Dar daca nu ii dai ce face?

O noapte usoara tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Lali, tocmai ma pregateam sa te intreb..
Bravo...felicitari...sa fie sanatoasa, norocoasa si cu zambetul pe buze toata viata!
Ma bucur mult pt. voi caci stiu ca va doreati fetita:)

Ioana, si a mea face tot asa, dar de vreo 3 luni...Titi..titi..ridica tricoul, se autoserveste, ma alearga uneori si prin casa spunand titi..titi..
E normal. Dar prin sanul stang mai curge lapte dupa 6 luni? Intreb sio eu ca habar nu am:)Ma bucur ca v-ati simtit bine in Ardeal si la tara. Am vazut si eu ca fetita mea e parca alt copil in aer curat si verdeata:) Poze ai pus pe facebook sa vada si ochii mei un Carol fericit sau vrei doar asa, sa te credem pe cuvant? :))

Am vazut pe facebook si pozele Monicai cu Rares cheliuta. Scump foc si deja barbatel. Daca am timp pun si eu poze azi pe facebook sa vedeti pe unde am umblat.
Gata, ma apuc de treburi casnice: am de spalat rufele din voiaj, am de facut mkancare (sarmalute si supa de galuste cu rosii), de pregatit ceva de papa la copil etc..
Intru mai incolo dup[a ce pun mancarea pe foc

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna!

lali felicitari pt fetita! si sarcina usoara!Ai trecut de jumatate

Ioana nu te pot ajuta cu dilema...mie nu mi s-a intamplat, dar daca vrea si ai de ce nu?

POate mai tarziu intru pe fecebook sa va poze, asta cand ma intorc de la cumparaturi ca plec acum.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Danutza mai era lapte in sanul stang. m+am mirat si eu. mai greu dar a curs.

Laura bineinteles ca ii dau! eu sunt bucuroasa ca cere

Mergi la inceput

Laura, voi cum ati petrecut Pastele? Cum se mai simt copiii? Sper ca sunt sanatosi amandoi:)

Mergi la inceput

Buna fetelor

Afara vreme urata...pe forum bate vantul. Gatiti, spalati, sunteti gospodine?

Lali, tu nu mai pui poze noi cu burtica? Ce nume ii puneti fetitei?

Mergi la inceput