America (220)
Raspunsuri - Pagina 9
CamiM spune:
salut!!
Ce mai fac burticile? Miere, Lai?
Lai felicitari!! Sarcina usoara si bebe sanatos si mancacios.
Anamaria tot asa si eu zic hai cu poze cu gradina.
Ramona e splendid filmuletul..Multam!!
helbi spune:
Buna dimineata,
ma ajutati si pe mine cu 2-3 link-uri spre ghiozdane de scoala (clasa a 5-6)? Am luat in vara trecuta unul de acolo de al OŽNeil si s-a rupt deja (era ca un rucsac pt laptop). Ar trebui sa fie mai rezistent, pt ca zilnic fata mea cara o gramada de carti si caiete si ghiozdanul ajunge sa cintareasca spre 13 kg:-((( M-ar interesa sa aiba is buzunare laterale pt sticla de apa, de ex. Imi daduse Ramonaj anul trecut 2-3 link-uri, dar, din pacate, nu le-am salvat:-((
Multumesc!
ocebine spune:
Cele mai bune ghiozdane si care au supravietuit mai mult de un an la baietii mei (trintite, azvirlite, indesate, aruncate, etc) au fost de la www.llbean.com/llb/shop/818?nav=gnro" target="_blank">L.L. Bean.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
Ramona J spune:
Am auzit si eu ca astea-s bune, dar nu le-am incercat.
Alex are unul de vreo cinci ani, este perfect si acum. Este JanSport, eu l-am luat de la Target dar sigur il vind si alte firme online.
CamiM spune:
Daca tot vorbiti de ghiozdane ma bag si eu cu o intrebare ca din august avem si noi o scolarita :) pentru cei mici (K) fetite de unde luati ghiozdan? Sunt marci anume mai bune(rezistente si dragute?)si care sunt?
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
helbi spune:
Fetele, multumesc mult pt rasp....si, daca mai stiti si alte firme (ma intereseaza insa sa fie testate, astept rasp.). Am rugat ieri pe cineva sa-i ia de acolo un ghiozdan si sa i-l aduca pe 23 cind revine aici. Ar fi insa mai bine, daca as putea sa-i recomand concret niste ghiozdane. Stiu ca si Corina o are pe Ralu cam de aceeasi varsta cu Bianca mea ...poateare si ea vreo recomandare?!
Ramona Ce mai faceti? Ce face Alex? Poate mai scrii la subiectul nostru
alintaroma spune:
Helbi, cele mai rezistente sunt de la LLBean daca vrei sa tina In rest sunt pe la toate colturile, sa zic asa dar calitatea nu e grozava. Sa stii ca eu am vazut la prietena mea ghiozdan aduc din Germania de mi-a picat fata cit de fain era si ce calitate Dar probabil ca voi sunteti satule de alea si vreti altceva
Mai sunt astea
http://www.landsend.com/ix/school-uniforms/School-Uniforms/Backpacks-Gear/index.html?seq=1%7E2%7E3&catNumbers=679%7E1135&visible=1%7E2%7E1&store=le&sort=Recommended&tab=13&cm_re=D-8-5
Care sunt faine si calitatea e buna.
Daca are de carat atit de multe carti zilnic de ce nu ii iei unul de ala pe roti ? macar in trage dupa ea nu il cara in spate.
Cami, doamne nu imi vine sa cred ca ai tu gragarita la scoala
Nu stiu ce sa recomand ca la virsta asta isi aleg ele singurele cu printese & co. Asa ca decide impreuna cu ea ce vrea , mai ales ca e primul ghiozdan si nici nu o sa aiba prea multe de carat in K.
Eu am tot luat de peste tot, la inceput. Acum ultimul l-am luat de la Costco de ex. ca i-a placut Biancai si e si de calitate. Firma nu o stiu ... si ea e la scoala.
Dar drept zic ca ea nici nu a stricat nici unul. Toate le avem inca Un dulap plin. Chiar azi facind curat in dulapul ei ma gindeam oare ce sa fac cu ele ?
helbi spune:
Alintaroma, vreau intr.adevar unul mai rezistent. Ea i-l are pe asta (dar s-a sfisiat materialul, de la greutate)
http://clothing-and-accessories.become.com/oneill-sweet-dreams-winter-white-laptop-backpacks--compare-prices--sc872886597
Banuiesc ca tu le-ai vazut pe cele de la 4you, din Germania, numai ca nu vrea de la firma asta, ca peste tot numai de 4you dai Sunt intr-adevar rezistente, dar...ce sa-i fac daca nu-i plac?!
O sa se uita la cele de la LLBean. Eu le-am vazut si mi-au placut, acum sa vad ce zice si ea si...mai ales ce.i gaseste varul meu acolo zilele astea.
Acum am vazut ca si tu tot o Bianca ai:_))
alintaroma spune:
Helbi, da Bianca de 10 ani :). Sa stii ca si cele de la Land's end sunt rezistente. La lunch bags chiar au iesit no 1 anul asta, au fost testate cit de mult se mentine mincarea la T ceruta/impusa si cica au iesit pe primul loc . Am vazut la stiri in toamna cind a inceput scoala.
Firma nemteasca nu o retin, ci doar ca sunt mult superioare calitativ fata de ce e pe aici si foarte, foarte frumoase. Daca mi-au luat ochii si mie Bianca a cam salivat la cel a-l prietenei ei. Poate totusi indraznesc sa o rog pe prietena mea cind merge vara asta in vizita in DE sa ne ia unul
helbi spune:
Bianca mea are 11:-)
Uite, astea sunt de la 4you, dar uita-te is la pretIei citeva de la voi cu pretul unuia de aici
http://www.schulranzen.com/Schulrucksack/4You?ad=a_4Y_schulranzen&gclid=CNrntLCGmqgCFci-zAodHENbCg
Dac te pot ajuta cu vreun ghiozdan, da-mi PM is se rezolva