America (220)
Raspunsuri - Pagina 2
ML spune:
Lai, felicitari!
M-ai dat gata cu rosiile si alte cele. Noi abia la jumatatea lunii mai incepem gradina.
Uite, sa intreb si aici, stie cineva ce gust au ciresele chinezesti (japoneze sau siberiene) ? Este vorba de un arbust, l-am plantat in urma cu vreo 3 ani, este plin de flori, abia astept fructele.
Asa arata:
http://davesgarden.com/guides/pf/showimage/200496/
Chri, ma bucur pentru dansa, poate gresesc dar stiam ca sunt sanse pentru recuperare. Cel putin asa s-a intamplat cu tata.
Sanatate ii doresc.
La tzara americana (poze)
"...went for a ride in a flying shoe..." (tot poze)
Chri70 spune:
Citat: |
Chri, ma bucur pentru dansa, poate gresesc dar stiam ca sunt sanse pentru recuperare. Cel putin asa s-a intamplat cu tata. Sanatate ii doresc. |
Ma bucur ca starea tatalui tau s-a imbunatatit. Doctorii ii dadusera bunicii 5% sanse, nici nu indrazneam sa mai speram.
Ce mai gradinariti voi toate, harnicute, harnicute! Am fost la un environmental film festival saptamana trecuta, si m-am hotarat: cand ne luam casa (sper la anul), facem compost, gradinarim, si poate tinem si un stup de albine.
philip spune:
yeahhhh, Lai, ce ma bucur pt voi, imi amintesc ca si eu am asteptat pana pe la 12 saptamani sa dau vestea (la Nick), dar tu chiar ai asteptat sa fiti siguri. baietel deci???? sa ai o sarcina minunata!
ruxij spune:
Woooow, Lai!! Felicitari multee!! Bravo! Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de multe bucurii!
buflea spune:
Lai, felicitari si din partea mea ... aproape ca imi lipsesc bebeii - ce porcarie, cand sunt mici asteptam sa creasca mari si cand sunt mari ii vrem la loc mici
Vroiam sa raportez ca compania aceea (care avea sediul in Huston) mi-a dat flit cand le-am cerut mai multi bani ca sa imi acopar cheltuielile beneficiilor ...bai dar ce chestie - ma asteptam sa imi spuna ceva de genul, ne pare rau, dar oferta noastra ramane cea initiala, spune-ne daca accepti sau nu. Ei bine, ei m-au ejectat din start - cica multumim pentru interesul in compania noastra dar am hotarat sa ne retragem oferta ... cred ca s-au simtit ofensati ca am cerut mai multi bani. Asa ca, tot la Ratoi stau sa imi macin nervii ...
LucasMom spune:
Lai, Felicitari maxime si o sarcina usoara!!
Buflea, nu a fost sa fie, eu zic ca mai bine asa decat sa te fii mutat si sa ramai tot nefericita cu conditiile.
Keep positive, o sa mai apara oportunitati!
iulianm spune:
Lai, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun si cu noroc, sarcina usoara! Si...spor la gradinarit ((:
CorinaDani spune:
buna tuturor,
imi cer scuze ca va intrerup schimbul de replici, insa am o veche curiozitate si cine ar putea sa ma lamureasca mai bine, daca nu cei/cele care locuiesc in SUA ?
va rog mult nu radeti de mine. stiu, o sa vi se para o chestie marunta, neinsemnata, dar chiar ma roade curiozitatea.
asadar : in majoritatea filmelor sau documentarelor americane, in care apar avocati, judecatori, politisti, etc., observ 2 elemente comune :
1. faimoasa veioza cu abajur verde, forma abajurului fiind oarecum dreptunghiulara, iar lumina se aprinde/stinge tragand de un lantisor - probabil ca este un model standard
2. toti isi iau notite pe niste caiete format A4, dar colile au culoarea galben-pal, iar foile "se dau peste cap", caietul neavand "cotor" in partea stanga, asa cum sunt caietele noastre.
ei bine, caietul acela galben ma intriga. de ce foile au acea culoare ? de ce paginile se dau peste cap ? nu este incomod sa scrii asa cand se strang mai multe pagini scrise ? sau sunt rupte si arhivate in dosare (ah, si acestea au alt stil de arhivare fata de al nostru, foile se perforeaza si se prind in dosar in partea de sus a colii, nu pe latura stanga cum sunt eu obisnuita) ? voi folositi aceste caiete ? asa sunt toate ?
v-am zis, o sa vi se para aiurea intrebarea mea...
multumesc celor care ma vor "lumina", sper sa nu devin tinta ironiilor unora...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)