America (220)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Sanatate Lai, sper ca esti mai bine. Ce baiat mare si nazdravan ai!

Noi avem gradina clasica. Am un petec de pamint mai ascuns privirilor, am imbunatatit acolo pamintul si am pus gardulet. Josefine, daca nu-i pe termen lung mai bine DIY cofraj din niste scinduri si cumperi pamint mai bun.

Vopsea de oua se gaseste peste tot, au si americanii. Chiar, eu nici n-am cumparat. Nu stiu nici eu cu cozonacul, dar cred ca s-a discutat la bucatarie la un moment dat.

Eu nu stiu cu Idol, nu m-am mai uitat de citiva ani. Si atunci ma uitam numai la inceput de sezon, cind erau aia care nu stiau sa cinte. Ca mine, asa.

Asta ati vazut? N-ar trebui sa ma mir, dar nu rezist sa nu ma enervez un pic...
http://www.foxnewsinsider.com/2011/04/16/paying-too-much-for-peace/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij

Eu sunt suparata ca a plecat Paul de la American Idol. Ca era singurul nitel sexy

si eu sunt suparata ca a plecat Paul.
mie mi-a placut si Pia, am ramas socata cand a fost data afara.
daca si Paul a plecat ne-a mai ramas Scotty...daca si el va fi dat afara curind, chiar ca nu ma mai uit.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Mersi, Ramona. O idee foarte buna. Mai avem de asteptat primavara se pare, m-am bucurat degeaba de soare cateva zile.

Eu ma uit la AI ca sa castige Casey:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Cred ca Scotty castiga. Mie imi place de el, dar nu imi place ca are crucea aia ostentativa acolosha...Jesus on my neckl-ace ace ace N-as avea nimic, dar mi se pare militantista ashea, nu imi plac astia, what's the point dude?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Mie mi-a placut Scotty f. tare la inceput. Dar are o mimica tare ciudata. Si e f. mandru sau ingamfat- oricum, asta nu e rau, ca asa trebuie sa fie vedetele:-). Am ramas surprinsa cand au sarit toate fetiscanele pe el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanuta spune:

Ati gasit la magazine braga?

Am vazut pe chowhound ca ar fi in Canada :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iube2001 spune:

Merci mult RamonaJ si Chri70 pentru raspunsuri.De vopsea de oua am dat cu cozonacul sunt inca in cautari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Diana, poti adapta orice reteta la masina de piine. Faci aluatul in masina si apoi pui cozonacul la copt in cuptor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Lai, cand vine sota-miu in vacanta facem o intalnire la Fogo de Chao? Nici o suparare daca nu vrei dar sper sa vrei :)). El vine in iulie.

Adriana mami de Isabelle Marie - 7 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Adriana, daca ma iei asa la sentiment cu Fogo de Chao, nu te pot refuza

Lai 20+ cu

Mergi la inceput