Cartea regala de bucate- impresii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Am primit cartea.Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Citind ce s=a mai scris la acest topic nu pot sa va spun ca sunt extrem de dezamagita ca va trimiteti aceasta carte piratata.

Un gest minim de respect in cazul unei persoane care scrie o carte esste sa o cumparati. Este gestul de apreciere pentru timpul si cheltuielile care se fac pentru a tipari o carte.

Fetelor, nu mai incurajati pirateria. Merita sa cumpratati o carte - ca aceasta cu retete regale - si sa o aveti in biblioteca. Fiti demne si elegante ... mai ales ca vorbim de retete regale , dar si despre orice carte care vede lumina tiparului.

va multumesc pentru intelegere.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stuart spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Citind ce s=a mai scris la acest topic nu pot sa va spun ca sunt extrem de dezamagita ca va trimiteti aceasta carte piratata.

Un gest minim de respect in cazul unei persoane care scrie o carte esste sa o cumparati. Este gestul de apreciere pentru timpul si cheltuielile care se fac pentru a tipari o carte.

Fetelor, nu mai incurajati pirateria. Merita sa cumpratati o carte - ca aceasta cu retete regale - si sa o aveti in biblioteca. Fiti demne si elegante ... mai ales ca vorbim de retete regale , dar si despre orice carte care vede lumina tiparului.

va multumesc pentru intelegere.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Draga Mirela,

Vreau sa-ti spun ca pe cartea vanduta cu EZ nu scrie niciunde ca este interzisa copierea cartii (cel putin asa mi s-a spus).
In al 2-lea rand, multe dintre noi chiar daca ne-am dori cartea tiparita(eu personal da) nu avem posibilitatea s-o cumparam avand in vedere ca nu locuim in Ro.
In ultimul rand, eu personal sunt total dezamagita de vocabularul folosit de tine, facandu-ne nedemne si neelegante...

Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)

Mergi la inceput