Cartea regala de bucate- impresii
Raspunsuri - Pagina 2
CatXO spune:
Am facut Prajitura Gabriela... E delicioasa...Am respectat reteta si mi-a iesit...Mai am cateva retete in asteptare... Cartea am luat-o cu evz. si imi place foarte mult.
MariaDia spune:
Am cumparat si eu cartea cu mare drag.
Prietena mea si-o achizitionase la lansare si inca de atunci a executat o prajitura cu dovleac. E o reteta usoara iar prajitura este deosebit de fina...
Acum am in plan mousse-ul de ciocolata (chiar am toate ingredientele pregatite) si salata de andive cu mar si sos de mustar cu miere (doar sa gasesc qandive...).
Va dau de veste cum mi-au iesit.
Maria si ai ei Stefan (06.09.07) si Toma (31.07.10)
stuart spune:
Eu am primit cartea in format pdf. Daca o doreste cineva, rog sa-mi trimita adresa de e-mail pe PM.
Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)
Dorsilia spune:
hello, eu mi-o doresc cartea, daca se poate, multumesc mult in avans
adresa alias4444@gmail.com
madau spune:
Vreau si eu te rog cartea. Adresa e madalina78@gmail.com Mersi
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
dyanira spune:
Am trimis si eu PM pt carte!!!Multumesc anticipat!!
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
stuart spune:
Imi cer scuze ca nu am raspuns pana acum dar am fost plecata si n-am avut acces la net. Promit ca trimit cartea tuturor celor ce o doresc.
Ai izbutit?Continua!
N-ai izbutit? Continua!
(Nansen)