Mamici din Grecia (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Offff...draga mea Ioannouala (daca am retinut bine Oana te cheama,nu??)...tare rau imi pare...si tare trista sunt!!
Chiar nu stiu ce sa-ti mai spun!!!...chiar nu stiu..
Stiu doar ca sunt alaturi de tine cu tot sufletul!!!!
Greu...sa mai spun altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Esthera2011

Offff...draga mea Ioannouala (daca am retinut bine Oana te cheama,nu??)...tare rau imi pare...si tare trista sunt!!
Chiar nu stiu ce sa-ti mai spun!!!...chiar nu stiu..
Stiu doar ca sunt alaturi de tine cu tot sufletul!!!!
Greu...sa mai spun altceva...

Da Oana ma cheama. D-abia astept sa plec in Romania, si o sa ma hotarasc atunci ce fac.Daca ma mai intorc sau nu.Sa stau de vorba si cu ai mei serios, si sa vad daca ma ajuta.Sa fie parintii mei sanatosi ca m-au ajutat saracii...Carut patut, hainute, de toate...le-au carat din Romania saracii. Al meu sot zicea ca ce..o sauna pe sor-sa si mi le ia ea cand nasc atunci. Tot ce cheltuie e pampersi si moromandila, si acum fructe legume...cremule ca laptele ni-l da doctora pe gratis. O sa ma duc si la fostul loc de munca sa vad daca ma mai primesc inapoi, si o sa vad. Nu sunt persoana care se da batuta usor, dar am obosit rau de tot.Multumesc oricum pentru sustinere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Theo, sorry, Apostolis e sotul meu. E priceput tare la toate, inclusiv la gatit, dar tre' sa strang eu dup-aia de ma-ndoi. Incearca, dragul de el, sa mentina ordine, da' nu prea-i iese. Dar ma ajuta mult si e foarte harnic, asa ca trec si eu cu vederea.
Leagan are si Nicolas de ieri (mostenire de la fetele lui Apostolis) si cand l-am pus prima data in el era terorizat. Azi i-a placut mult.
Ioannoula, imi cer scuze, dar nu pot sa ma abtin. Sper sa nu te superi prea tare pe mine ca nu o zic cu rea intentie. Cred ca ai obligatia morala ca mama sa o scoti pe fetita ta din mediul acela! In mod clar sotul tau nu da 2 bani nici pe tine, nici pe copil, iar botezul cred ca nu-l face ca sa nu cheltuie bani, ca la greci e cu cheltuiala mare. Ca sa te lase singura in spital dovedeste nu numai ca nu te iubeste, dar nici nu te respecta ca om. Inteleg sa te lupti pentru o relatie, dar daca ai pentru CE sa lupti. Imi cer inca o data scuze daca m-am bagat unde nu-mi fierbe oala.

Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
Nicolas the Great

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

dRAGA ianoula
Deci eu vad minciunica cu virsta ca pe o dovada ca te vroia caci daca iti spunea virsta IL MAI LUAI???( tu ce virsta ai???)
Crede ma uniuni perfecte nu exista si nici barbati deci intelegi...tu fii inteleapta zii ca el si fa ca tine si nu uita IUBESTE TE.Si acum sa va dau o reteta
Deci orez imbunatatit
2 cepe un ardei taiat laniere rosu si unul verde ceva morcov ras telina rasa CALITE TOATE in ulei
Se pune orezul se caleste putin si el piper sare vegeta ierburi de Provence apa
Se controleaza daca e fiert si la sfirsit arunci un pumn de seminte (alune prajite dar spalate ca au prea multa sare si seminte floarea soarelui
Acest orez l am servit la pomana mamicii mele scumpe ...a fost un real succes
PS Pe 17 fac peste cu salata de orez cu capere masline ceapa etc si bucati de thon alaturi de dale de somon la vapori ,icre si role de peste in otet ca se poate peste(e pomana de 40 de zile)
Insist pe orez ca inainte de a trece in nefiinta mi a cerut orez
Mai aveti idei speciale pe care as putea sa le fac?
PS EDIT nu te ingrasa, nu pleca din grecia(parerea mea) caci aici vei avea o viata mai buna(parerea mea) i ati servici
Multi barbati sunt egoisti nu e al tau primul
Si nu uita daca ai casatorie la biserica nu poti divorta si sa stii ca sotul tau are indatoririi
Dar gindesyte te ce viitor va avea copilul tau in romanica????

Mergi la inceput

Seara buna grecoaicelor

Astazi toata ziua am fredonat un cantecel pe care-l cantam, pe rand, nepotilor!...sper sa va placa

Un motan cat un pisoi
Pan, pan, taran tan tan
Sta pe-o lada de gunoi
Pan, pan, taran tan tan
Si tot cauta in el
Pan, pan, taran tan tan
Sa gaseasca-un soricel

REFREN

A plecat motanul
A plecat golanul
Ce sunt eu de vina
De-l calca o masina

A trecut de-atunci un an
Pan, pan, taran tan tan
Sa-nsurat bietul motan
Pan, pan, taran tan tan
Deatunci cauta-n gunoi
Pan, pan, taran tan tan
Hrana pt 8 pisoi

REFREN

Sa-nsurat motanul
Sa-nsurat golanul
Ce sunt eu de vina
De-l calca o masina

Un motan cat un pisoi
Pan, pan, taran tan tan
Sta pe-o lada de gunoi
Pan, pan, taran tan tan
Si tot cauta in el
Pan, pan, taran tan tan
Sa gaseacasa-un soricel

REFREN

A plecat motanul
A plecat golanul
Ce sunt eu de vina
De-l calca o masina

A trecut de-atunci un an
Pan, pan, taran tan tan
Sa-nsurat bietul motan
Pan, pan, taran tan tan
Deatunci cauta-n gunoi
Pan, pan, taran tan tan
Hrana pt 8 pisoi

Imi pare rau ca nu am cum sa vi-l fredonez!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

hey cum auzim cintecelul?
YOU TUBE??

Mergi la inceput

cred ca merge si pe youtube!
Eu aveam cutiuta muzicala!
Melodia se numeste un moran cat un pisoi!

Ps:...cred ca e vb de pisoiul tau!!!

Mergi la inceput

este si pe youtube!
am verificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

Theo, sorry, Apostolis e sotul meu. E priceput tare la toate, inclusiv la gatit, dar tre' sa strang eu dup-aia de ma-ndoi. Incearca, dragul de el, sa mentina ordine, da' nu prea-i iese. Dar ma ajuta mult si e foarte harnic, asa ca trec si eu cu vederea.
Leagan are si Nicolas de ieri (mostenire de la fetele lui Apostolis) si cand l-am pus prima data in el era terorizat. Azi i-a placut mult.
Ioannoula, imi cer scuze, dar nu pot sa ma abtin. Sper sa nu te superi prea tare pe mine ca nu o zic cu rea intentie. Cred ca ai obligatia morala ca mama sa o scoti pe fetita ta din mediul acela! In mod clar sotul tau nu da 2 bani nici pe tine, nici pe copil, iar botezul cred ca nu-l face ca sa nu cheltuie bani, ca la greci e cu cheltuiala mare. Ca sa te lase singura in spital dovedeste nu numai ca nu te iubeste, dar nici nu te respecta ca om. Inteleg sa te lupti pentru o relatie, dar daca ai pentru CE sa lupti. Imi cer inca o data scuze daca m-am bagat unde nu-mi fierbe oala.

Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
Nicolas the Great

Nu ma supar.Accept orice parere, altfel nu mai postam subiectul. Esti o fericita ca sotul tau face orice. Al meu nu face nimic. Spune doar:a...nu pot eu aia...nu pot eu ailalta...de te apuci singur sa nu il mai auzi.Eu am 30 de ani.Ii fac in august pe 15.

Mergi la inceput

Multi inainte Oana!...multi ani alaturi de printesica ta si de grec...

Carmaw a avut dreptate cand a spus ca sotul tau te-a mintit in legatura cu varsta ca sa nu te piarda!!!!...si sa stii ca nu esti singura!!...si grecul meu m-a mintit (l-am mirosit, i-am cerut actele sa vad varsta...si a fost nevoit sa-mi spuna)!
Sa stii ca eu l-am inteles!
Si ma mai stii ca si grecul meu gateste, face curat, spala...o minune...dar tine minte: NIMENI NU ESTE PERFECT!!!
Am si eu motivele mele de suparare, imi este atat de greu sufletul, pang....dar trebuie sa plec mai departe!!!
Si stii Oana...imoprtant este sa ai sanatate!
Nu stiu daca te consoleaza (pe mine da)....dar sunt altii care sunt in situatii mult mai dificile!!!...si nu RENUNTA...merg mai departe!!!
Asa ca si eu te sfatuiesc....gandeste-te bine! Eu spun sa nu ramai in romanica!!

Mergi la inceput