Mamici din Grecia (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

salutare fetelor!eu acu'am venit de la dentist...si doaree ca a trecut anestezia si azi am scos o masea

ESTHERA ma bucur ca esti mai bine(se citeste printre randuri)si am uitat sa iti spun cand ajungi in Ro sa mananci o portie mare de papanasi cu smantana si dulceata pt mine
ANOUK esti norocoasa cu dentistul ca nu ai prea mult de lucru ..eu am stat asa ca toanta si acum mor....in primul rand de durere si in al doilea rand de bani ca ma costa 2300 euro noroc ca pot sa ii dau in rate
Ah fetelor va ziceam acum ceva timp de pojar, ca a avut fetita soacra-mi si acum a facut taica-su(Nikos)si e tare nasol ca are 54 de ani.
PUPICI piticitlor si mamicilor

Andreeade pui micLukas-Nikolas08 03 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Si sa nu uit.. Nicolas va poftesste la o felie de tort virtuala (garantat nu ingrasa!). Azi e ultima luna cand mai numaram lunile

Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
Nicolas the Great

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

Carmaw, Asta referitor la ce ai spus mai sus.
Si parca tu povesteai de vecini. Tu ai d-astia de umbla in fundul gol prin curte? Eu am! Si nici macar nu-i vreun Brad Pitt, ci un mos austriac cu chiloti tanga. L-am auzit prin gradina si ma duceam catre gard sa-l salut si sa schimbam politeturi. Si cand ma apropii vad neste parti pe care vreau sa le uit. Asa ca am facut stanga-mprejur si m-am facut ca ploua ca doar cum sa port conversatie cu un nene in pielea goala?..
Te-am luat?

Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010)
Nicolas the Great

Imi pare rau ce sa zic
Da eu nu aveam asa ceva ....m ai luat....respectele mele.
Pe de alta parte stiu mentalitatea naturista a nemtilor....am fost intr o vara la ai mei in Germania si am fost la plaja cu ei (unchiul si eu imbracati in costume de baie ,varu si soata in goliciunea lor
Acum sigur ca austriacul cu Alzeimer a uitat ca este intr o tara diferita cu oameni si mentalitati diferiti.... dar putin respect pt tara care te gazduieste cred ca e de rigoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Intrebare pt fetele care stau mai aproape de 'cretana' mea insula.
A venit vintul si praful ala rosu din africa??
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Carmaw, desi nu sunt in categoria "aproape de Creta", pe la noi n-a venit roseala. Bate vant din nord momentan.

Andreea, naspa cu dentistul la tine. Eu am mers cel putin 1 data pe an la dentist tocmai pentru ca aveam dintii asa de fragili. De vreo 2-3 ani vad ca s-au mai reglat, mai ales ca am trecut si de o sarcina. O fi de la calciul luat?

Nicolas the Great

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

In loc de binete...sarut fetele cu suflet mare!!!

A trecut si ziua de ieri(greu,dar a trecut)...si spijin moral am primit de la voi sa-mi ajunga pana revin din romanica!!!
Dupa cum observ...astazi e la moda pilirea dintilor!!!...sa inteleg ca va faceti mai fioroase????
Lucrati...si nu-i neglijati!...si eu am sa fac o vizita dentistei mele cand ajung in romanica!!...la mine este mai complicat:paradontoza (cica se mosteneste pe linie materna..si mama are la fel), la mine este mai grav ca nu am tratat-o la timp...si s-a macinat osul...asa ca acum 1 an am facut o operatie de aditie osoasa(decupat gingia, racait dintii....groaznic!!!)...iar acum merg sa vedem ce hotaraste:implant sau lucrare(am uitat sa va spun ca sunt stirba...precum bebelusii vostri...adica un dinte minus).
Asa dupa cum a "citit printre randuri" Andreea astazi sunt mai bine si mult mai optimista.(promit sa mananc papanasi si o sa ma gandesc la tine)
Anouk...dimineata parca m-a lovit ceva...acum imi dau seama ca unda ta de optimism a ajuns la mine!!..si cred ca l-a lovit si pe grec....ca tare-i vesel azi!
Oana iti multumesc ca ai timp sa te gandesti si la mine si ma bucur din suflet ca usor, usor...se aseaza lucrurile si la tine!!!

PS1:Grecul a invata in romaneste "pupa mama"...asta pentru ca mai mereu le spun asta florilor mele iar cand am vazut pozele cu Stelios asta am spus" Pupa mama pe el de baiat frumos cu ochii-albastri)
PS2:Jur ca atunci cand musca cu pofta din lamaie Nick...ma strambam in toate felurile! O splendoare de baiat....eheee Anouk draga mare crai o sa fie...e super de frumos...si-mi plac ochii!..au sclipirea aia de inteligenta si mai ales...de baiat nazdravan!...Multumesc din suflet pentru invitatie! si promit ca am sa pun o poza cu mine(de anul trecut cand eram slaba!!!)
PS3: Pup dulce si pe mititica Fanula si pe viitorul matematician al nostru...dl Lucas).

Vedeti, cand sunt vesela nu ma mai opresc din scris...
Sa traiti...ca-mi trebuiti!

Mergi la inceput

....si daca tot v-au placut poeziile si cantecele astazi am o cugetare...ba nu!!...propun sa devin un motto..pentru voi...cu mult drag

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

Mergi la inceput

Visele nu se risipesc, dar nici nu zboara daca nu le dai aripi

Mergi la inceput

Pe gmail...am trimis poze cu trupa mea de nepoti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

salutare fetelor,pana acum am citit din urma,mai dar ati scirs nu gluma.asa deci eu va fac cinste cu suc,cafea,vin rosu ce vreti voi si niste gogosele,desi masina inca nu am luat-o pt ca nu-s gata actele,speram maine

esthera,tu stii ce e cel mai bine pt tine,insa nu lasa ca altii sa decida pt tine(neamurile) si nu fa din diferenta de varsta o asa mare problema.dute in Ro,relaxeaza-te si singura vei afla ce e cel mai intelept de facut.
la multe lunitze bb nick si bb fanoula
ioanoula,sper sa reusesti sa faci actele ca ssa pleci in tara,la tine ce pot zice speranta moare ultima,dar nu-ti manca viata langa un asemenea om!
fetelor,pe mine ma dispera vantul asta,ma doare urechea si o maseara,off,vreau sa vina calduraaaa!!
pupici o seara buna!!!

Mergi la inceput