Mamici din Grecia (6)
Raspunsuri - Pagina 11
mamitza_alex spune:
salutare fetelor,ce faceti?eu azi m-am plimbat,am fost la o biserica,am profitat de vremea asta frumoasa..
ioanoula,bv bv bv,am vazut filmuletul,cdeci esti vedeta noastra,arati super bine,ma bucur ca ai invatat greaca bine si repede,eu cred ca nici peste 20 de ani,nu am sa invat k-lumealukasnicolas,felicitari pt ochto,pai e un progres imens,da-l la scoala.ai baiat istet.si eu ma laud cu progresele byei,pt mine e waww orice facetheo,pupici lui stelios!!fetelor,nu numai greci sunt superstitiosi,pai aceleasi aberatii le-am auzit si eu de la rude/cunostinte din romania,eu insa nu cred in ele(sotul mai credea,zicea ca daia nu doarme fata!de la atata nesomn,crezi orice).fetelor,c gradinitza nu stiu ce sa fac,daca mi-as gasi ceva de munca,poate as dao,pe de alta parte imi pare asa mica,mai vedem!!pupici la toata lumea,luni dau de baut,atunci inchiem actele pt masina,ca azi era inchis nu mai stiu unde si nu am putut sa le facem.o seara buna!!!
lukasnicolas spune:
BUNA SEARA fetelor!!a inceupt distractia la dentist ...azi a fugit primul.. nu a durut deloc extractia doar un pic dupa ca a trecut anestezia dar nu ma plang .Abia astept zambetul holywood-ian.
ESTHERA ce super ca mergi in Ro ..pai sa ma gandesc as vrea sa ii duci mamei o mare sarutare,fratelui o imbratisare si mult DOR...eu v-am mai spus ca de 3 ani si 3 luni de cand sunt aici nu am fost deloc in Ro.Sigur nu m-as intoarce sa traiesc acolo dar imi este dor de cei dragi foarte tare...de prietenii mei,de familie..mi-e dor sa merg cu metroul, sa fac o plimbare pe jos de la Unirii la Romana, la prima ninsoare, ca sa admir beculetele de Craciun...off Esthera vezi ce mi-ai facut iar m-ai bagat in butoiul cu melancolie si m-a cam luat de capIOANULA super tare videoclipul!ai cantat extraordinar tinand cont ca era live si imi imaginez ca aveai o gramada de emotii.Pai in Ro sunt o gramada de ''vedete'' care nu sunt de in stare de un live...asa ca felicitari chiar ai talentANOUK felicitari lui Nik pt papatul singurel.Noi am montat scaunelul lui Luka la masa din bucatarie si de mititel statea acolo si ne facea parea cand mancam avand si el o bucatica de painica la molfait.Acum mananca singurel chiar si supita ( jumatate e pe bluza si pe jos )si nu vrea sa ia deloc cu manuta mancarea numai cu lingurita sau furculita.Pup toate fetele si multumim de incurajari!!!(pt 8)Andreeade pui micLukas-Nikolas08 03 2009
theophillina spune:
Neata!
Astazi va dedic si eu un cantecel frumos! Sper sa va placa!
Si va poftesc si la www.youtube.com/watch?v=TxHY3fivaqI" target="_blank">cafea si www.retete24.ro/wp-content/uploads/2011/03/tort.jpg" target="_blank">tort pentru ca Stelios implineste 10 luni!!!
Allexa, puiutul tau e nascut in aceeasi zi cu Maria de Niki, o domnisoara frumoasa cu ochi azurii ca ai mamicii ei. Stelios e mai micut decat Ionut, insa, noi n-am avut probleme cu somnul, de pe la vreo 2 luni doarme toata noaptea.
Anouk, ai PM. Moama ce preturi au aia la Princess Hotel si inteleg de la tine ca nu se justifica preturile. Eu cand am fost am stat la Atrium si mi-a placut hotelul, insa acum as vrea ceva si cu chicineta sa pot sa-i mai fac una-alta de haleala lui Stelios. Uite, referitor la faza cu nesomnul, am vorbit ieri cu o vecina care are un baietel de 1,5 ani si eu il tot aud ca plange si acum si mi-a zis ca de cand s-a nascut se trezeste noptile din juma’ in juma’ de ora. Si vecina mea e slaba ca tine, eu sunt grasa ca nu m-ajuta Stelios deloc la capitolul asta. Adevaru’ e ca eu va admir sincer, eu imi luam campii pana acum. Cand mergi la serviciu o sa-l intarci? Ca ma gandesc ca atunci poate s-ar mai schimba lucrurile.
Mamitza_alex, pupici Byei cea cretulina si frumoasa. Nu ne mai zici ce mai bucataresti? Ca sunt in pana maxima de idei.
Andreea, si eu sunt cu dentistul, am de plombat o masea si cica dupa Paste e gata si una de scos, pe care am lasat-o la urma ca si mie mi-e frica de extractie. Of, hai curaj gaina ca te tai!
A adormit cupilu’, fug sa fac o mancare si ce-oi mai reusi sa fac pana se trezeste. Azi vreau sa-i trimit pe amnadoi la plimbare in premiera fara mine, sa fac curatenie, ca e jale! Cu Stelios nu mai pot sa fac nimic, decat o mancare cand dorame, vase spalata, o masina cu rufe, un calcat, de-astea care nu fac zgomote foarte mari, ca a devenit foarte "sensibilicos" la zgomote.
P.S. Am pus pe mailul comun (gmail) niste poze noi si un filmulet in care mananca lamaie, sa-l vedeti ce simpatic e.
Pupici si o zi frumoasa si calda!
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
anouk3 spune:
La multe si frumoase lunite, Stelios!!
Theo, ai PM. Multumim de cantecel. Nicolas este setat pe un cantecel de la Zuzunia cu clovnul Pimpogio. Mama, cand il aude rade cu gura pana urechi.
Hotelul la care lucrez nu merita banii. Este ok, curat, frumos, cu plaja frumoasa, dar este un hotel de maaaaaxim 4 stele.
Iar cu intarcatul, m-am mai tot consultat cu voi, ai vazut, dar nu ma lasa sufletul. Daca tot am inca laptic, cat oi mai putea ii dau. Nu vreau sa-l intarc nici cand merg la munca (daca o mai fi ceva de supt pana atunci). Ma gandesc ca ii dau de dimineata sa suga, la pranz in pauza de masa si apoi dupa masa, seara si, categoric toata noaptea ca sa ma termine complet. Deci, zic eu, este mai mult decat suficient. Nici nu stie sa suga din biberon. Musca din el asa ciudat.
Andreea, si eu luni am programare la dentist ca n-am mai fost de 1 an jumate. Tinem pumnii una alteia! Ai multe extractii de facut? Iti faci apoi si implanturi?
Alex, asteptam bautura luni! Eu una am mare nevoie de alcool!
Si ma tot tineam sa zic.. Esthera, felicitari pentru progresele la greaca! Cand ne vedem, parlam pe greaca?
Offf, doarme putza si n-am chef sa fac nimic. I-am pus papica la fiert, am intins rufele si.. m-am blocat. Am atatea de facut ca am blocaje d-astea dese.
Va pupic dulce pe TOATE fetili si va doresc plimbari cat mai multe si mai frumoase in weekendul asta.
Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
Nicolas the Great
anouk3 spune:
L-am vazut pe Stelios in poze. Este dulce dulce dulce! Are ochii albastri sau mi se pare mie? Vai, m-am indragostit.. Iar cu lamaia, genial! Nici macar nu s-a strambat, parca manca portocala.
Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010)
Nicolas the Great
theophillina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anouk3 L-am vazut pe Stelios in poze. Este dulce dulce dulce! Are ochii albastri sau mi se pare mie? Vai, m-am indragostit.. Iar cu lamaia, genial! Nici macar nu s-a strambat, parca manca portocala. Mamica lu' Nick cel (ato)mic(11.05.2010) Nicolas the Great |
Anouk, multumim frumos. Da, are ochii albastri ca ai lui taica-su'. Si da, mai rau se stramba la portocala, decat la lamaie. Acum vreo luna eram cu niste prieteni la masa la o taverna si era o farfurie cu lamai pe masa si tot tragea de ea (pana la urma a si spart-o ) si i-am dat lamaie, si mama ce i-a mai placut. Si de-atunci de cate ori ma vede cu vreo lamaie (le mai ascund ), e teroare ca vrea si el.
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
lukasnicolas spune:
THEO super dragalas Stelios .Cu lamaia m-a topit.. ma strabam eu doar uitandu-ma dar el nici o problema.La multe lunite!
ANOUK si eu patesc deseori asa cu curatenia am atatea de facut ca ma blochez si nu stiu de unde sa incep.Si da am muuulti dinti de scos si apoi de implantatPupici la bebei frumosi si la fete cucuiete eu fug sa-mi fac siesta de dupa-amiazaAndreeade pui micLukas-Nikolas08 03 2009
Ioannoula spune:
Buna fetelor!!! Ce mai faceti voi? Azi i-am dat puiutei mele un biscuite in mana si l-a papat pe tot. Sunt asa fericita pentru fiecare lucru pe care il face... am fost la comunitatea ellena din Constanta. Da acum primesc pe oricine, dar acum 13 ani, faceau fitze. Va pup muuult de tot, si multe lunisoare inainte lui Stelios.
theophillina spune:
Seara buna, dragelor!
Andreea, multumim frumos de complimente.
Ioannoula, felicitari micutei pentru progres si la multe lunite si voua, ca alaltaieri ati implinit 6 luni. Ce trece timpul!
De bine ce va ziceam ca azi imi trimit baietii la plimbare singuri si eu raman sa fac curat, se schimbara planurile. Adica, a venit sotul de la job, i-am pregatit masa lui Stelios, si l-am lasat pe sot sa-i dea sa manance si sa-l adoarma, eu urmand sa spal toate geamurile si perdelele. A mancat piticul si a cazut lat la tati in brate, iar cand l-a pus in patut, s-a trezit. Nu stiu cum o fi reusit sa-l trezeasca, ptr. ca mai nou (de vreo 2 luni de cand tot face diverse giumbuslucuri), Stelios nu mai adoarme singur, nici ziua, nici seara, ca se catara pe toate alea, si-atunci il adorm in brate si dupa aia il pun in patut si doarme dus. In fine, s-a trezit copilu', eu reusisem sa spal perdelele si geamurile de la cele 2 dormitoare si cand sa continui si cu salonul, sotul cica: nu vrei sa iesim si noi cu bebe si cu niste prieteni la o cafea, da-o-ncolo de curatenie! Si-am iesit: 3 ore Stelios a stat in leagan si pe tobogan (pentru prima oara), se facuse noapte, frig si el nu s-ar mai fi dat dus de acolo, desi ii picau ochii in gura, ca nu dormise dupa-amiaza. L-am luat pe sus, cu lacrimi si suspine, l-am bagat in baie, papa si la 9 a cazut lat. L-am sunat pe bunicu' sa-i spunem ca vrem si noi leagan si a zis ca luni vine si marti avem leagan. De tobogan nu i-am zis, il mai lasam nitel, pana la ziua lui Stelios.
Ma duc si eu la nani , va pup dragelor si pe pitici!
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
theophillina spune:
'Neata!
Poftiti la cafea.
Astazi invatam tabla inmultirii.
Eu m-am trezit cu ganduri mari sa-mi continui treburile, dar pe aici bate un vant de te ia pe sus, offfff!
Va pupam si va dorim o duminica placuta!
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII