Modificari ”Prima casa”

Modificari ”Prima casa” | Autor: Anca Wish

Link direct la acest mesaj

Inteleg ca ieri Guvernul a aprobat modificari cu privire la ”Prima casa”. In urma acestor modificari si cei care au in prezent locuinte a caror suprafata nu depasesc 50 mp, pot intra in acest program.
Stiti mai multe date despre asta. Daca dobanda va ramane aceeasi, cum se va proceda mai exact cu locuinta detinuta in prezent, de cand intra in vigoare?

Pe net am gasit ca statul nu mai are banutzi pentru a mai sustine acest program, de aici si curiozitatea cum s-a marit plaja celor care au drept la acest program, daca statul nu are bani.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu ma incadrez pentru 5 metri...
Eu cand am auzit stirea am inteles ca statul nu va mai garanta imprumutul in aceeasi masura motiv pentru care dobanzile vor creste.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

stiti cumva daca acei 50mp sunt pe persoana sau pe familie? eu de exemplu sunt 50% proprietara a unui apartament de 98 mp desi sunt doar pe acte....trebuie sa facem partajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

pt mine nu mai e cazul, am rezolvat cu prima casa 2, dar ce am retinut a fost ca: garantarea va fi suportatata de data asta si de banca deci va fi 50/50 si pot luat imprumut si cei intr-adevar care au o locuinta pana la 50 mp.

Ilinca si Rares

Mergi la inceput