A.Optimiste(663)Felicitari Felicityhope,Ela82!!!
Raspunsuri - Pagina 18
Monique77 spune:
Buna dimineata fetele frumoasele!
Haideti la cafea la mine!
Gaby tu ai probleme cu inima?
eu ieri am avut trei intepaturi de ac (destul de acute) in ovarul stang.
dupa cum stiu eu ar trebui sa ovulez tot cu dreptul
ca am asa: 2 luni ovulez cu dreptul / 1 luna ovulez cu stangul
si luna asta e a doua cu dreptul...
sa vedem....
oricum nu mi s-a pozitivat inca testul de ovulatie
si am evitat sa fac jap dupa dulap pentru ca am mai avut niste chistulete maronii amestecate cu albus de ou (scuzati detaliile)
dar astea mi se trag de la aspiratia endocervicala ca m-a cam traumatizat
si daca la colposcopie zice ca poti avea sangerari...aici a fost mai rau deci...
asa ca l-am anuntat pe sotz ca de azi incepem si zilnic
deci sa se inarmeze cu gigei si calm...mult calm...ca sa nu stresam gigeii ![]()
![]()
![]()
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida andr@ multumesc pt galerie ![]() ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/2da6f3" target="_blank">graficul meu,da-ti cu parerea ![]() ![]() ![]() e normal sa fie 7 zile la rand tot aceeasi temp? ca termometrul nu-i stricat ![]() _ In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra"A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007) |
chiar ca arata bine
tine-o tot asa
mirunita1983 spune:
Moni si eu sint in perioada de jap jap
poate ne testam deodata desi eu nu tare am fost constincioasa luna asta si in plus mai am si o durere de ovare de stau sa mor
corina_s spune:
neata fetele, am venit la cafeluta..dorm pe mine![]()
ma culc si seara devreme si tot nu ma pot trezi dimineata..mereu am avut problema asta
Paula
pregatesc galeria..cand te testezi?
Mirunita
multumim
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
corina_s spune:
dupa vestile minunateeeeee de ieri..imi venea si mie sa fac un test..dar am reusit sa ma abtin
oricum, aseara ma tenta sa fac unul de ovulatie, ca tineam minte ca la lore s-a pozitivat si ala cu cateva zile inainte
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
PaulaFrida spune:
corina sunt Z9 DPO,e prea devreme pt test,o sa fac peste vreo saptamana,daca rezist atata![]()
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
elenusht spune:
neata fetelor! Se mai testeaza cineva azi?
[b]Lorena[/b cum mai esti, ai fost la doctor? La multi ani, ca parca azi e ziua ta!
Walkiria, iti multumesc pt mesaj, ti-am raspuns si eu! O sa ma apuc sa imi iau si eu TB, vedem ce si cum!
v-am pupat!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
Lia73 spune:
la multi ani lore
capul sus
aspiranta pana-n maduva oaselor
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
bebelinul meu scump
Ma
la Bunul sa-mi daruiasca un
sanatos
+7
lucianamoga spune:
Da , 
Lorena La multi ani , sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti 

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!

si Corina