Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorinaalex spune:

Citat:
citat din mesajul lui siema
oare poti avea incredere in sfaturile si in concluziile trase dupa un asemenea control??

Nu, clar! Nu am de gand sa ii reduc copilului portia de lapte. Ii voi da atat cat imi cere pentru ca nu este un copil gras. Este lung, are falcutze, dar la corp nu este gras!
Iar diversificarea o voi incepe la 4 luni jumatate si in nici un caz cu mar crud.

Mami de bebe Tudor Alexandru (29.12.2010)

Mergi la inceput

Vroiam sa va mai spun ca am fost miercuri la Biogood in Baneasa. Morcovii sunt 11 lei/kg, iar merele de orice fel sunt 19 lei/kg. Atat am retinut pt ca momentan asta ma intereseaza pentru cand voi incepe diversificarea.
Azi am limbaritza si se pare ca vreau sa recuperez cat n-am scris 3 luni .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

merci fetele de sustinere...imi explodeaza capul de durere.

Sorina imi pare rau de experienta

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

am votat pe toata lumea....

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Sashenka,

Am adaugat cateva poze pe picasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

diana.b votam luna asta pe scorpiuta sa castige locu unu. Dc vreti sa ne votati si pe noi sa lom locu doi e super/Apoi in mai tragem tare sa castige si Pufele locu 1.

BraveGirl ai putea incerca pt grasimea locala electrostimulare-la mine am facut acu cativa ani si slabisem ff frumos in centimetri. La tine sigur va merge.

sunset_zuzi votat Alexuta.

Eu apa plata la inceput o fierbeam ,apoi dupa ce am cit la voi ca se demineralizeaza am inceput doar sa o incalzesc putin. In ambele variante Puficele nu au protestat (prin diarei sau borica borica)

sorinaalex ce experienta of..Eu zic ca iti faci cam multe griju cu refluxu asta si ca manca normal pt un copil de 3l, nu e nici gras rau asa..Si daca ii reduci si dupa iti urla de fuame ce ii faci? nu tot tre sa ii dai? Asa e uneori cu dr astia super faimosi-de dezamagesc din prima, sunt expeditivi si iti e si frica sa ii intrebi ceva ca ti-o dau peste bot gratis.

Si noi folosim Devin.

sashenka_h sanatate la Sasha si curaj tie! BRAVO pentru zlabire, tine-te tareee!

tenx pt voturi - situatia e Alexia locu 1, Puficele locu 2-deci cum trebe luna asta

Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.

Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Beatrice tre sa fie bebe pacient la dr Herdea ca sa poa sa participe la concurs. Sunteti si voi la ea? super tare, ce ne-am mai potrivit si sunset si ral eli !

A, da?nu stiam de conditia asta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

buna dimi..la multe lunite si an pt sarbatoritii de azi

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

multumim!
Matei, la multi ani si tie!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

fetelor am avut o noapte groaznica...sasha a facut iar febra mare..cu frison...am stat si l-am pandit toata noaptea, horea s-a trezit de 4 ori....sunt varza

Noi ne vaitam cu unul, dar tu cu trei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Sashenka, multa sanatate, va pupam!! Sunt groaznice frisoanele.:((
Sorina, eu deja fac alergie la cruzime! Atata tratam corpul, cand ar trebui sa ne ingrijim mai mult de suflet!
Imi pare rau pt experienta asta...

Mergi la inceput