Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Bine ai revenit pe forum ana_vio!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Buey, noi ne certam cu sosetele rosii si cu catelusul de pe pantaloni si voi dormiti de rupeti.Nu vreti sa fecm schimb de copii ptr 1 h sa dormim si noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Neata fetele!

ce fain ca acum daca au resetat contorul pot vota si puficele si scorpiuta la ceeasi ora, pana acum erau puficele seara si scorpiuta dimineata. Alexia locul 1 si puficele locul doi luna aceasta, nu? ca sunt 2 si le trebuie multe jucarioare, plus luna viitoare in calendar

eu am dormit foarte rau azinoapte, nu stiu de ce, sunt cheauna cu toate ca bb a fost cumintel 2 treziri. Cred ca ma apuc sa trebaluiesc prin casa ca imi revin mai repede decat daca stau si lancezesc sperand sa imi revin

Sashenka - saracu Sasha, sper ca si-a revenit si e mai bine. Sanatate multa

Elfica - Exact asa ii spun si eu lui Alex, dupa ce o sa stai in fundulet o sa iti fac cunostinta cu olita... si el rade bineinteles , eu sper sa nimeresc cand trebuie, daca ramane setat ca acum prima kk-uta e dimineata la trezire, deci as stii cand sa il pun, in timpul zilei face botic cand se screme si daca sunt pe faza poate reusesc, cu toate ca sunt sigura ca o sa nimeresc si juma in pampers juma in oala

cat despre "pielea de gaina" care a trecut, nu a aparut dar au aparut punctisoare rosii asa parca pe sub piele nnu sunt in relief, daca intelegeti ce vreau sa spun nu sunt multe sunt cateva pe burtica oare sa imi fac griji astept sa vad daca trec in doua zile, adica pana luni, daca nu trec sun medicul. "pielea de gaina" a avut-o pe tot corpul inclusiv pe bucute
eu am un fix cu petele pe piele si daca ii trec acestea si o sa ii apara din nou, sau daca nu ii trec, eu o sa ii cer o analiza la sange, nu vreau sa sperii pe nimeni, as vrea ca si eu sa fiu mai calma dar nu pot , am avut o nepotica ce a murit la 6 luni de leucemie, si totul a debutat cu o eruptie cutanata ce nu mai trecea, atat m-am tot gandit daca sa scriu sau nu dar mai bine sa previi decat sa tratezi, va rog sa nu va suparati pe mine.

bb meu se agita ca sifonul la san si drept urmare regurgiteaza de mama focului si de cate 5 - 10 ori in urmatoarea ora, nu mult dar destul cat sa il schimb de hainute sau sa ma schimb... dupa caz . Astazi urmarea sifonarelii de la san a fost o voma cu jet e a treoia oara de cand il am pe bb cand vomita cu jet asa ma sperii de fiecare data nici nu vreau sa ma gandesc daca eram in locul mamicilor cu relfux

degetelul a ramas iubirea nr 1 doar ca il baga pana in gat si isi face greata
am visat in putinul somn ce l-am dormit, ca bebe se ridica in patut in picioare si eu ii ziceam, pai mai mama tu esti mic nu ai vie in picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

buna dimi..la multe lunite si an pt sarbatoritii de azi

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Maysaa e nascuta in aceasi zi cu mine.Sper sa nu bata baietii la scoala si sa-i puna sa-i scrie temele la mate .Daca se potriveste descrierea din zodiac si ptr ea, eiiii, iti doresc mult succes la a o "stapani".D-aia m-a facut mama numai pe mine..si s-a lecuit de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Maysaa e nascuta in aceasi zi cu mine.Sper sa nu bata baietii la scoala si sa-i puna sa-i scrie temele la mate .Daca se potriveste descrierea din zodiac si ptr ea, eiiii, iti doresc mult succes la a o "stapani".D-aia m-a facut mama numai pe mine..si s-a lecuit de copii

Gabriela
mami de Tudor Andrei (29.11.2010)

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

cred ca o sa ne bata pe toti daca nu facem ce vrea ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Ratusca pe Giurcaneanu il gasesti ori la Elias ori la Bioderm (in zona Romana). Nu stiu ce sa-ti spun de el... eu una sunt obisnuita cu prof. si am avut incredere in el, insa soacra mea care a fost cu mine a avut impresia ca e cam superficial... depinde de asteptarile fiecareia.
In principiu ti-am spus ce tratament mi-a dat:
- baie cu apa plata timp de doua luni
- zyrtec - cate doua picaturi de doua ori pe zi
- regim alimentar la mine pentru ca alaptez (eliminarea alimentelor puternic alergogene)
- crema lipikar dupa baie, nu inainte cum ii faceam eu
In principiu e mai bine, doar ca din cand in cand la cutele de la gat se mai inroseste si se usuca.
Primele trei saptamani am respectat tot ce mi-a spus, doar ca imi parea rau sa nu mai faca baie cu colac si asa ca o data la trei-patru zile il bag in cada... deci adio apa plata, doar il clatesc cu ea la final.
Daca te mai pot ajuta si cu alte informatii, spune-mi!!!

Legat de vot, si eu am incercat sa votez puficele de pe doua adrese de mail diferite si acelasi mesaj l-am primit... deci nu se poate sa-i pacalim :)

Beatrice nu mi-ai spus daca ai cumparat cartea aceea cu alimentatia bebelusilor?!?!? Daca da, e ok???????

Am votat scorpiuta - votul 10, dar am vazut si puficele... le dam si lor voturi in continuare - votul 7?????????
Luminati-ma caci sunt pierduta...

Eu nu am iesit ieri afara, de teama... nu stiu ce sa fac?!?!?!?A fost asa frumos...

Cam atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata si de la noi!
Intru imediat sa votez si bebeii frumosi din concurs.

Sashenka, am schimbat prefixul , acum am o greutate care incepe cu 8....deja ma simt "manechina" sanatate multa lui Sasha!

Siuta, da, am inceput diversificarea ptr ca noi eram cu LP si Ilinca era cam constipata, de cand cu masa de fructe suntem si noi bb normal, facem kk in fiecrea zi. Eu o tin pe Ilinca in fundulet deja ptr ca pregatita, nu-i mai place la 45 de grade, kineto a zis ca e ok.

Ilinca a facut ieri vaccinurile, asa ca ma pregatesc sufleteste ptr o perioada fara poafta de mancare.Vad ca pana acum nu a facut febra. E tare dragalasa cand se enerveaza ptr ca nu se poate intoarce de pe burta pe spate...ea sta in pat, se intoarce pe burta si nu mai poate inapoi si tipa se chinuie, isi baga genunchi sub burta si oboseste, asa ca eu fact ture la patul ei la fiecare 3 minute.

Fug, ca iar e blocata pe burta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Beatrice acum am vazut pm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

fetelor am avut o noapte groaznica...sasha a facut iar febra mare..cu frison...am stat si l-am pandit toata noaptea, horea s-a trezit de 4 ori....sunt varza

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput