Va rog frumos sa-mi recomandati magazine de moda ptr. femei/barbati/copii din Bucuresti. Preferatul meu este YOKKO de unde imi iau ceva ori de cate ori ajung in Romania (sau imi comand online si rog prietenii/familia sa-mi aduca marfa pretioasa ).
Daca aveti si linkuri la magazinele recomandate ar fi si mai bine (pe PM, daca nu avem voie altfel) sa pot vedea si eu ce fel de marfa/produse au ...
Se duce sotul in Romania and I feel like shopping
Va multumesc anticipat
Alina
Nu inteleg de ce ai vrea sa iti cumperi ceva de aici unde sunt mult mai scumpe, in plus platesti si bagajul...aaa..daca se duce sotul in Austria/Germania/Italia da dar asa?!romanii cumpaea in prostie de peste granita si tu vrei sa platesti dublu? nu cred ca in canada nu sunt aceleasi magazine cu lucruri mult mai ieftine; eu personal iau hainute pt copil de pe net din anglia si franta, cu tot cu transport ma costa mai putin decat la aceleasi magazine din Romania.
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]
Alina, mie imi plac hainutele de la Tara Fashion. Gasesti magazinul on line. Imi par cu gust si nu foarte scumpe.
Spor la cumparaturi!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Siluan, randunel de pe DC, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trai! Nu-l refuzati!!
un magazin bun la pret si cu marfa de calitate pt copii este magazinul gatti din mall afi cotroceni
Multumesc fetelor ptr. raspunsuri
De pe net nu prea am curaj sa cumpar - poate fi diferenta intre coloarea si marimea afisate si cu ce ma trezesc in pachet