Pareri aspirator portabil

Pareri aspirator portabil | Autor: CamiSol

Link direct la acest mesaj

As vrea sa ma reorientez spre un aspirator portabil fara fir dar nu stiu daca as face o alegere buna. Am de aspirat aproape zilnic mai bine de 200m2 si mi se pare mult mai comod cu un astfel de aspirator.
M-ar interesa daca are putere de curatare la fel ca unul normal, cat tine bateria si daca se merita investitia...

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)

A easy way to make some money

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Eu l-am cumparat pe asta anul trecut.
http://smallappliances.electroluxusa.com/Floorcare-Appliances/Lightweights/Lightweights-Ergorapido-EL1014A.aspx

Si sunt foarte multumita, isi face treaba. Dar il folosesc doar asa pentru joburi mici de zi cu zi. Aspirat in jurul mesei dupa masa, pardoseala bucatariei/bailor etc. Curatenia saptaminala o fac cu un aspirator mare, normal. Nu merge grozav la covoare si mocheta pentru simplu fapt ca nu are putere de sucction ca unul normal. Si containerul e relativ micut deci clar nu este facut pentru a aspira zilnic 200 m2. Bateria tine cu succes. Sunt convinsa ca ar tine chiar si la cei 200m2. Cind e cazul il pun la incarcat peste noapte si apoi il folosesc pina "moare" . Stiu ca asa e recomandat pentru a prelungi viata bateriei, deci sa nu il incarci preventiv.
Bottom line da, sunt multumita de el dar cred ca e bun doar ca o alternativa la aspiratorul normal si nu sa il inlocuiasca cu totul pe acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Noi ne-am mutat de curand intr-un sat , cica sa scapam de poluarea orasului, insa aici ma confrunt cu praful... Covoare nu am , nici mochete, doar vreo doua carpete pe care le curat destul de usor, in rest gresie si parchet. Cred ca o sa-mi iau unul pt mici joburi, asa cum ai spus si tu, iar la curatenia saptamanala sa il folosesc pe cel normal.

Multumesc pentru raspuns!

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ce modele ai gasit la noi? aceeasi problema o am si eu...cu praful

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37)

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Am vazut doar vreo doua modele, electolux si rowentala, 450 ron fiecare, ambele la flanco.
M-am orientat spre acest magazin pt ca am niste carduri de reducere si as putea sa mai economisesc ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Camisol, daca ai doar gresie si parchet ma gindesc ca ti-ar fi mai folositor un steam mop. Adica asa ceva: http://www.kohls.com/kohlsStore/electronicsgames/vacuumsfloorcare/steamcleaners/PRD~632217/Shark+Light+and+Easy+Steam+Mop.jsp

Curata foarte bine si e si fara chimicale, curatind doar cu abur. Iar "mopul" (parte de material) il poti spala in masina de spalat. Eu sunt incintata de el si de multe ori ma gindesc ce folositor mi-ar fi fost sa il fi avut in RO caci acolo aveam doar gresie si parchet toata casa, aici mai avem (inca, ca ne propunem sa scapam de ea cit de curind) si mocheta.

Mergi la inceput

M-am gandit si eu la un mop asemanator, la noi ar fi varianta de la teleshoping H2O, dar m-au descurajat parerile unor persone de pe forumuri, care nu sunt multumite de el...
Si ma gandesc ca oricum trebuie aspirat inainte de folosirea mopului, nu?

Mergi la inceput