Aspirante optimiste (662)Felicitari Lorena!!!
Raspunsuri - Pagina 9
Mihaelafalt spune:
Am revenit si yo.Am fost pe la 10 in oras si am stat pe o banca la soare iar cand am ajuns acasa m-am apucat de treaba, am facut o groaza de treaba nici nu ma gandeam la cum ma simteam dimineata, am avut putere am facut un pic de curatenie, acum stau un pic cu voi si dupa ma duc sa fac clatite ca vreau sa imi astept sotul cu ceva bun.Daca vreti va trimit si voua virtual bineinteles.

Katy82 spune:
Buna fetele! Pe mine nu ma slabese raceala, ma doare tot corpul si in special o durere crunta in gat. Nu ma simt in stare sa fac nimic
.
Deci nu v-am parasit dar sunt putin in carantina.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
Ela82 spune:
Buna seara, fetelor! 
Ce mai faceti voi?
Lore, cum te mai simti, sper sa nu fi venit uratii!
Cori, tu cum te simti? Mai e putin si trebuie sa ne testam 

. Eu cred ca o sa imi fac maine un beta hcg, voi vedea totusi ce imi recomanda si medicul, pentru ca n-as vrea sa arunc banii aiurea pe fereastra si sa il fac prea devreme...
Mihaela, tie ti-au trecut durerile de burtica?
Bella, ce frumos 
! Ce as vrea sa am si eu greturi
.
Va 

pe toate!
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand 
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela82 Buna seara, fetelor! ![]() Ce mai faceti voi? Lore, cum te mai simti, sper sa nu fi venit uratii! Cori, tu cum te simti? Mai e putin si trebuie sa ne testam ![]() ![]() . Eu cred ca o sa imi fac maine un beta hcg, voi vedea totusi ce imi recomanda si medicul, pentru ca n-as vrea sa arunc banii aiurea pe fereastra si sa il fac prea devreme...Mihaela, tie ti-au trecut durerile de burtica? Bella, ce frumos ![]() ! Ce as vrea sa am si eu greturi Va ![]() ![]() ![]() pe toate!Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand ![]() |
Ela te asteptam maine cu vesti de la doctor

sunt curioasa ce-ti zice
magddalena spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui madabout2003
Aa nu stiam, imi pare rau sper sa fie cum vrei tu atunci! Apropo, ce varsta ai? Am vazut poze pe picassa si esti tare frumusica si tinericaaa!MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07 |
behh chiar asa de tinerica nu sunt am facut de curand 25 de ani toata lumea imi zice ca arat de 20 eu nu stiu nu ma vad ca la 20 dar nu contrazic pe nimeni ca imi place cand imi zic ca arat mai tinerica
Si gandeste-te ca am si un sot mai tanar ca mine

mersi de compliment
magddalena spune:
Stiti cumva cum se fac icrele proaspete?ca mi-a adus cineva si nu stiu cum se fac
ca am inteles ca se pun la sare o saptamana eu le vreau acum ca mie pofta ufaa stiti cumva vreo reteta magica?![]()

corina_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ela82 Buna seara, fetelor! ![]() Ce mai faceti voi? Lore, cum te mai simti, sper sa nu fi venit uratii! Cori, tu cum te simti? Mai e putin si trebuie sa ne testam ![]() ![]() . Eu cred ca o sa imi fac maine un beta hcg, voi vedea totusi ce imi recomanda si medicul, pentru ca n-as vrea sa arunc banii aiurea pe fereastra si sa il fac prea devreme...Mihaela, tie ti-au trecut durerile de burtica? Bella, ce frumos ![]() ! Ce as vrea sa am si eu greturi Va ![]() ![]() ![]() pe toate!Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand ![]() |
Ela, nu am nici un simptom..doar ca ma mai inteapa ovarele..asa din cand in cand..
oricum sunt racita..si nu mai am rabdare pana sapt viitoare..eu nu am facut nici o analiza...test e prea devreme acum...

te asteptam cu vesti bune de la doctor

http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
Monique77 spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui magddalena
behh chiar asa de tinerica nu sunt am facut de curand 25 de ani toata lumea imi zice ca arat de 20 eu nu stiu nu ma vad ca la 20 dar nu contrazic pe nimeni ca imi place cand imi zic ca arat mai tinerica Si gandeste-te ca am si un sot mai tanar ca mine ![]() mersi de compliment |
hehheee
al meu sotz e cu 5 ani mai tanar
so.....
ma rog...si eu am 33 ani
Ela82 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
Ela te asteptam maine cu vesti de la doctor ![]() sunt curioasa ce-ti zice |
Moni, tare am o presimtire ca imi va da de facut mai multe analize, nu doar beta hgc.
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand