Aspirante optimiste (662)Felicitari Lorena!!!
Raspunsuri - Pagina 15
lorena_86 spune:
pe sot nu pot sa-l sun ca sunt la munca si nu vreau sa ma auda cineva, plus ca nu am credit deloc pe tel si nici macar beep nu ii pot da
sper sa vada mesajul
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
ancadragoman spune:
da numarul ca il sun eu
...cum ar fii?

anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
lorena_86 spune:

anca, esti mortala
cred ca ar zice ca sunt cu capu`
, m-ar interna direct la nebuni
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
elenusht spune:
Fetelor, v-am mai intrebat si o sa va mai intreb inca o data! Citeam undeva ca daca faza luteala (perioada dintre ovulatie si menstruatie) este scurta nu are timp sa se prinda bebele si exista risc de avort spontan. Eu am un ciclu de 31 de zile si vad ca ovulez in ziua 21, 22. O fi in regula sau?.... Mi-am propus sa repet analiza progesteron in ziua 25 ca sa vad daca am ovulat (in mod normal, ar trebui ca valoarea analizei sa creasca). Daca nu...la doctor cu mine! Luna asta parca am si obosit! Din ziua 7 de cand tot prestam aproape in fiecare zi! Si speram.... Mai am cateva zile si vedem rezultatul. Pe 8 ar trebui sa ma testez si eu!
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
gabyv spune:

FELICITARI LORE, sarcina usoara si bebe cuminte la mami in burtica

Exact cum ziceam, Bebe voia sa ii faca mamicii lui un cadou de ziua ei. Yupiiii 

sa se ia si la mine.
Katy e bine ca ti-ai mai revenit, inca putin si gata o sa te simti mai bine. 
Eu am intrat putin in panica aseara, dar mi-a mai trecut acum. Desi nu am adormit decat pe la 5 dimineata. Sa va zic ce am patit: Vinerea trecuta am iesit cu o prietena si cu bebelina ei, iar azi m-a anuntat ca fata are varicela.
Nu are sens sa va zic ca e singura boala de genul asta la care nu sunt imunizata. 
Si aparent i-a zis dr sa anunte toti cunoscutii pe ca i-a vazut in ultimele 2 sapt. Ca e posibil sa fie fi luat si ei. Ma intreb acum ce sa fac?
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
gabyv spune:
Elena, in mod normal eu zic ca 10 zile dupa ovulatie e ok, normal implantarea se face intre 7 si 10 zile.
Dar cel mai bine sa intrebi un dr.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lucianamoga spune:
Katy ma bucur ca esti mai bine 
Corina si eu racita la munca
Chiar nu-mi sta capul la munca dar...sper sa te faci bine repede
Gaby sper sa nu faci si tu varicela 
Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011!
AlinaBu spune:
Neata fetelor..

FELICITARI LORENAAAAAA!! BEBE SANATOS SI LA TERMEN 

si la multi ani pentru maine
ce cadou frumos ai primit 

mirunita1983 spune:
pentru fetele racite ;Gabi sper ca nu ai luat dar na nu aveai de unde sti ,la adulti din cite stiu eu chiar daca o iei faci o forma mai usoara,cind te testezi?