Aspirante optimiste (662)Felicitari Lorena!!!
Raspunsuri - Pagina 11
lorena_86 spune:
fetelor, iertati-ma
am umblat golaneala
acum m ajuns acasa
cand eram la job am vb cu o prietena sa ne vedem si cum afara e foarte urat am hotarat sa trec eu pe la ea, mai ales ca are bebe de un anisor jumate
si am stat de vb pana acum
pup fetele

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 fetelor, iertati-ma am umblat golaneala acum m ajuns acasa cand eram la job am vb cu o prietena sa ne vedem si cum afara e foarte urat am hotarat sa trec eu pe la ea, mai ales ca are bebe de un anisor jumate si am stat de vb pana acum pup fetele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore eu chiar ma bucur ca ai cu cine mai schimba o vorba...
las' ca-ti prinde bine plimbarica si conversatia

magddalena spune:
fetelor ati plecat la nani deja?nu mai intra lorena sa imi dea si mie o parere...noapte buna tuturor
Mihaelafalt spune:
Lore ce face bebicul prietenei tale? Te-ai jucat cu el?
Tu astazi nici un simptom nimic? Parca nu imi vine a crede sau poate nu am citit eu, sau nu mai sunt alte simptome in sarcina decat cele spuse de tine.

Ai primit testele?
Mihaelafalt spune:
Eu plec la un dus si daca atunci cand ies sotul meu e bagat in pat nu mai intru ca imi este s mie dor de el, dupa atata durere cred ca pot primi si eu ceva nu? Daca e tot la calculator revin la voi.
Va 

![]()
Mihaelafalt spune:
Am revenit dar degeaba ca sunt singura, nu vorbeste nimeni cu mine.
Vrea cineva sa jucam un remi online? Eu intru acum.
lorena_86 spune:
neatza fetelor
am vazut dublu azi

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
PaulaFrida spune:
Neata
lorena e ceea ce cred eu? II la tine pe test?
_
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
www.mommy-layouts.com/mommy-graphics/cat/baby-loss/remember-mommy-angel.gif" target="_blank">Mamica de ingeras fetita 27 de sapt,bilateral renal agenesis(2007)
lorena_86 spune:
da paula, asa e
nu am mai avut rabdare si am facut unul dimineata ca prea aveam multe simptome
e liniuta pala dar e acolo
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen