LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie2009!***316***
Raspunsuri - Pagina 5
adrisimo28 spune:
La multi ani Ana!!!
La multi ani Lena!!!
La multi ani Victor Andrei!!!
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Dodo-pui spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui adrisimo28 La multi ani Ana!!!![]() La multi ani Lena!!!![]() La multi ani Victor Andrei!!!![]() |
La multi ani si de la noi!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
Gaza ma bucur ca v-ati speriat degeaba si nu-i nimic grav la Gazutza
,daca-i doar muschiul si prin multa miscare/stimulare se poate rezolva
Floric ma bucur ca ati trecut de faza urata a virozei.
adrisimo
sa va insanatositi si voi repede
novus
vizionat si relaxat la pozicile voastre
Insanatosire grabnica tuturor bolnaviorilor mici si mari!
despre noi...
duminica a venit soacra si a plecat ieri la pranz.Copii au fost f bucurosi caci au fost si ei alintati de mamaie(e prima data cand se intampla ....si s-a vazut pe fata lui Bogdi limpede aceasta bucurie)A fost prima data cand soacra mea s-a apropiat de Bogdan l-a mangaiat ,luat in poala...prima data Multumesc Doamne si pentru aceasta minunte!
Pe Isabella desi nu a dorit-o cand a auzit ca-s insarcinata .....de cand s-a nascut a vazut-o o data acum a fost a doua oara a indragit-o de cand fata a inceput sa gangureasca.Caci mereu cand eu vorbeam sa vad ce fac(sunt in varsta si sun o data pe saptamana ...caci se poate intampla orice) si Isabella zicea ceva la telefon
acum deja are debit verbal ii spune in romano-isabelleasca muuulte
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Gianina34 spune:
buna dimineata dragelor,
vin cu cafeaua? am ceva musterii?![]()
eu am inceput ziua foaaarte bine
: m-am "injurat" cu o masina de jandarmi, am prins toate semafoarele rosii, drept pt care am mancat un sandwish si un mar in masina. Am ajuns la serviciu, am baut o cafea asa-si-asa, am mancat o briosa cu cioco si acum plec la o intalnire cam naspa
daaar asta nu inseamna ca nu pupacesc la greu sarbatoritii de astazi
:Ana-ghiocel de Cris_tinaus, Victor Andrei-ghiocel de Gigelica
si Lena-ghiocel de Raaluca

La multi ani! dragilor
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
Gianina34 spune:
pupam gazulina mica sa-si re-faca funduletul perfect repede
pupam rareselul ca s-a insanatosit repede ca un barbatel adevarat ce este
pupam adrisimo sa nimiceasca repede virusii plimbareti
pupam dodo-pui ca e fericita acum
pe novusel o pupam mai tarziu ca nu am vazut inca pozisoarele
si , de-altfel, pupacim la greu pe toata lumea ca sa treaca mai repede gaura din stratul de ozon si sa ne bucuram in voie de canicula anuntata in wk![]()

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni
bebe_shtrumf spune:
La multi ani Ana!!!
La multi ani Lena!!!
La multi ani Victor Andrei!!!
sa aveti o petrecere si o zi frumoasa.
baui si eu cafeaua, ne-am trezit tarziu, ins Ari a fost in verva, si-a dat pijamalele nu stiu cum jos si eu doar am imbracat-o si apoi a a zis "pa, mami" si a dus-o tac-su la mamaie1.
azi sunt mai optimista, fetelor dc ati vedea voi sau ati sti cate exista pe lumea asta...Doamne da-le sanatate la toti copilasii.
m-am ingrozit ieri la spitalul Gr. Alexandrescu, in vizita la nepotica mea care e mult mai bine, ce cazul ei e floare la ureche pe langa ce vazui si auzii, iar la plekare am vazut un prematur in incubator il transporta la alt spital, mi s-au inmuita picioarele si deja lacrimile curgeau siroaie.
adika papusika lui Ari era mare pe langa bebe-ul ala.
m-am hotarta sa fiu mai optimista asa cum am zis, si sa fiti si voi tare mandre ca aveti copilasi sanatosi si normali dpdv fizic si psihic.
tare frumoase poze Novus.Ada e printesa printesa ce sa mai.
www.flickr.com/photos/61090505@N02/?saved=1" target="_blank">
Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"
-25.02.2009
chatonel spune:
citat din mesajul lui adrisimo28 La multi ani Ana!!!![]() La multi ani Lena!!!![]() La multi ani Victor Andrei!!!![]() Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
La multi ani si de la noi sarbatoritilor si mamicilor din dotare multe

Vazut si ultimele poze cu printesa Ada vorbarila :)

chatonel spune:
io am liber azi, de miine sint in schimbul de noapte, 4 zile, adik si in week-end 

azi o dusei pe maimutica la gradi, asa are program de-acum miercurea, adaptare si socializare, o zi pe saptamina, la gradi. Azi si miercurea ce vine e si nanny cu ea si am stat si eu cu eaz o ora pe-acolo. Cind am plecat a inceput sa plinga, desi era in brate la nanny.
acu fac mincare: salata de boeuf (fara bou, lool, da cu pui) si pui la cuptor.
dupa-masa merg la un film cu depardieu, www.cinemas-utopia.org/toulouse/index.php?id=1236&mode=film" target="_blank">asta
simplyana_m spune:
¡Hola!
Pupam fetele si ghioceii!
Am vazut poze minunate cu pitici si mai minunati!

Noi suntem bine, tot necuvantatori, dar sportivi nevoie-mare. Am intrat sa nu ne dati disparuti
, n-am patit nimic, dar cum primavara a venit cu o usoara astenie si o maaaare apatie accentuata de lipsa perspectivelor (am spus deja ca nu ne vom stabili aici, dar ca nu stim inca incotro vom apuca), ne bucuram de ea!![]()
Si spunem si noi "La multi ani!" sarbatoritilor de azi si de zilele trecute! 

http://www.lucamic.blogspot.com/
inapreda spune:
citat din mesajul lui adrisimo28 La multi ani Ana!!!![]() La multi ani Lena!!!![]() La multi ani Victor Andrei!!!![]() Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are. |
La multi ani fericiti si de la noi! Sa traiasca multi ani si parintii!

Gina lu' Ian
Mi-e dor...
La 2 ani