LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie2009!***316***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

olga ti pm, da-mi si adresa de livrare te rog.

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Fetelor, merci pentru spirala, am nevoie ca deh, sunt un amar de bani munciti si nu as vrea sa ii arunc pe un harb

Adrisimo, esti o mare doamna, m-ai ajutat enorm cu documentatia trimisa pa mail si toate linkurile despre masini.
Tot respectul si te iubi mult !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Bianca pentru raspuns si ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

olguta - te rog nu ma uita

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Floric- norul tot o sa fie(mai la stanga sau mai la dreapta) pana se inchide robinetul la japonezi+vreo 10 ca am vazu ca dupa cam atatea zile ajunge in Ro. Nu ai cum sa tii un copil inchis in casa din cauza balaurului astuia cu lunile ca acolo inca fumega. Daca vrei sa iti iei un min de precautii (pentru linistea ta), poti sa nu-l scoti afara cand ploua ca atunci cica ar cobori "pe pamant" particulele radioactive.

N-am mai apucat sa zic, dar eu m-am reindragostit de falcutele Pogonicei, de Ian-elegantu'sin suberbissimu'..
Ada+Andrei par deja prieteni buuuuni.
(prieteni?... sau se lasa cu ceva divorturi in zona?)
Mami de Andrei-Eu nu te simt in apele tale...Stiu ca-s multe deodata pe capul tau acum, dar astept...te asteptam zen acilesiuca.

Ramona-Bafta cu masina! La pomelnicul cu pozati il Uitasem pe Stefan Frumosuuuu' si pe Raul cu cheful lui "de chef".
IAR pentru CUPLUL DE GRADINARESE "A+A" prevad o lunga prietenie.

Kea-spirala, incantatii...orice. Sigur o sa fie bine.

Oly-Bafta cu actiunea ta! Daca ai nevoie de o consultanta de specialitate, te pun in legatura cu o prietena ca ea face de cativa ani asta (acum nu ca are altele pe cap). Din cate stiu de la ea, la nivel declarativ oamenii sunt foarte incantati de idee apoi taman pardalnica de cutie de pantofi pare sa-i incurce. In final, propunea ea sa ambaleze cadourile numai ca sa nu se impiedice lumea in detaliu asta. Ba chiar accepta si bani, pe care ii transforma ea in "cutie". Sunt doar niste idei.....

Bianca- Nu fii trista. Eu am observat ca cineva avea alte planuri cu mine cand nu imi ieseau proiecte (din diferite motive) ca asta al tau cu America.

La noi s-a instalat una raceala cu febra puternica, pe care, de altfel, o asteptatm, pe motive de despuire nocturna....Doarme numai in fundu' gol. Concluzia: in fiecare dimineata spal protectia. Cica ea se acopera cu un fel de pilota, daaaaar...Ma declar in continuare fericita ca inca accepta scutecul la plimbare(cred ca-i tine de cald)

Edit:
La multi ani, Victor!
(furam si una bucata de tort ca sigur ne-ar tenta ca si palariuta ta buclucasa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Buna.

Multumesc pentru spirala, a fost eficienta, am luat "foarte bine" la amandoua referatele .

In rest, is cam fiarta. Azi-noapte Chiti a tras niste vomitaturi si o diaree, vad ca i-a trecut acum. Sper sa nu caram vreun microb cu noi, ca n-am pasaport pt microbi Am gasit "ghinita", o trimit pe maica-mea sa il inscrie zilele astea; e cam scumpa, dar e prima care imi da sentimentul de treaba facuta cu sufletul.

Si, nu in ultimul rand, vreau s-o felicit pe Leeloo, tanara mamica implinita! Sa fie sanatoasa Eva si sa se inteleaga bine cu Tudor si, pe scurt, sa fiti fericiti!

Si va , ne mai auzim peste vreo 2 zile. O sa am net in tarile straine, dar nu cred ca reusesc sa intru maine. Poimaine insa cred ca va servesc cu praline belgiene

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Monica- Bafta, curaj si ...ciocolata si bere(musai amandoua)!

Ma intorsesem sa va zic ca mi-au crescut tensiunile. Pardon, au revenit la starea lor normala.
Gianina-ai fost simpatica cu ceaiul verde, dar nu avea efect ca oricum beam zilnic. Ma dadusem chiar si pe "pacatoase" de tip cafea si vin roshu si tot degeaba...Au fost bune pastilele lu nenea dr, care pe langa 2 necunoscute(pentru mine) aveau si calciu si magneziu nu stiu de care'''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Leeloo, felicitari! Bun venit pe lume, Eva!

Kea, am pumnii stransi! O sa fie bine!

Monnvas, drum bun si usor! Sa fie intr-un ceas bun!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Andiaroro, bine ca ti-ai revenit! Tu ce fel de protectii folosesti cu despuiata ? Alea de la Ikea sunt ok? Ca vreau maine sa ma duc sa iau si eu (ma dotez in avans, ca inca nu e cazul, pipi la oala cel mult sarbatorit a ramas un incident izolat).

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Felicitari LeelooEva bine ai venit pe lume.

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput