LMA!Ghiocei de Martie-Aprilie2009!***316***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Buna fetelor,

Fac si eu spirala pentru fetele noastre, o sa aiu si eu o mica parte din ea pt.ca am nevoie pentru maine... mi-am gasit o masina in Bucuresti si sper sa fie buna, sa nu bat drumul de pomana, sa nu iau teapa deja sunt super-stresata, azi noapte nu am dormit, diseara iar ca am masina la 3;30... sunt varza, sper sa ma sustina nenea cu care merg, el e un cunoscator... maine o sa fac si rar-ul la masina, sa nu iau vre-o furaciune din Germania...

Asa ca , vizitez capitala, sa vad io cum voi iesi de acolo ca nu cunosc Bucurestiul

Am facut si o infectie la degetul mare de la mana, cred ca am atins un pic pielea cand am taiat unghia si nu imi mai trece, toata noaptea a zvacnit .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Ramona, sa fie cu folos drumul la capitala.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Buna fetelor,

Fac si eu spirala pentru fetele noastre, o sa iau si eu o mica parte din ea pt.ca am nevoie pentru maine...

Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Buna fetelor,

Fac si eu spirala pentru fetele noastre, o sa aiu si eu o mica parte din ea pt.ca am nevoie pentru maine... mi-am gasit o masina in Bucuresti si sper sa fie buna, sa nu bat drumul de pomana, sa nu iau teapa deja sunt super-stresata, azi noapte nu am dormit, diseara iar ca am masina la 3;30... sunt varza, sper sa ma sustina nenea cu care merg, el e un cunoscator... maine o sa fac si rar-ul la masina, sa nu iau vre-o furaciune din Germania...

Asa ca , vizitez capitala, sa vad io cum voi iesi de acolo ca nu cunosc Bucurestiul

Am facut si o infectie la degetul mare de la mana, cred ca am atins un pic pielea cand am taiat unghia si nu imi mai trece, toata noaptea a zvacnit .

Sa fie cu noroc. Din ce zona o iei? Te-ai programat la RAR?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Ziua buna,tuturor!
Ne alaturam in spirala pt Leeloo, pt Kea si pt Monica, uram La multi ani, sarbatoritilor de zilele trecute cu scuzele de rigoare ca i-am ratat la momentul respectiv si va suntem alaturi.
Noi inaintam vertiginos spre sfarsitul marii noastre incercari, speram ca va fi bine ca si la Leeloo....mai avem cateva saptamani si noi, e greu insa ne descurcam.
Va pupam si va dorim o zi buna!

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
Vara 2010

bafta si tie , la fel sa treceti cu bine si repede peste primele zile de "abureala", si sa fii o mamika de treaba!

cum e treaba cu radiatiile?
am auzit si eu ceva cika a crescut stratul de 3 ori, astia de la Mediu anunta cika doar cand ajunge la 10 ori..in fine.
am intrebat pediatra si a zis ca nu se ia dupa astia doar dc e ceva anuntat de autoritati si pot sa-i dau Minimartieni, asa ca sa ii dau ceva ca o ajuta insa nu sunt eficienti la tipul asta de radiatie, doar asa pentru imunitate.
am optat pt aia cu iod in ei, nu genul de jeleu ci asa pastiluta.
voi? ati mai dat? va bagati sau nu la Minimartieni?

www.flickr.com/photos/61090505@N02/?saved=1" target="_blank">Ariana-Maria ="Miezul vietii s-a mutat...e chiar in bratele mele!"-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

munica - am tinut pumnii cu folos pentru examene, daaaa?
te rugam sa vii cu o descriere precisa a coltunasilor chinezesti gatiti in camin eventual si cu o poza pentru exemplificare

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si unsprezece luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare dragi mamici!!!

Am intrat sa o sustin si eu pe Leeloo Sa ai o nastere usoara, sa te refaci repede si sa fie sanatoasa Eva mica, iar Tudor sa o indrageasca si sa o iubeasca din p[rima clipa

Kea iti tin si tie pumnii stransi astazi

Monn Cand pleci? Mai putem sa ne vedem?

Inna ce frumu este Ian Multumesc ca te-ai gandit la mine

Eu sunt ok, va citesc cat pot, sunt mereu in urma, dar sunt alaturi de voi Nu mai am timp de nimic de cand am iceput munca, dar imi place ce fac si nu ma plang.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7575 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

Buna fetelor,

Da, maine la 9:30... sper sa nu fie aragjata treaba cu tipu` de la rar...
Cica e un rar aproape de gara de nord.

Masina e un Ford Focus, exact ca a simonei din Gl., din anul 2007, 97.000 km.,Hatchback, 110 cp, diesel si full la bord

Merci pentru spirala, ma duc sa-mi jumulesc sprancenele ca e jaleee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:

Buna fetelor,

Da, maine la 9:30... sper sa nu fie aragjata treaba cu tipu` de la rar...
Cica e un rar aproape de gara de nord.

Masina e un Ford Focus, exact ca a simonei din Gl., din anul 2007, 97.000 km.,Hatchback, 110 cp, diesel si full la bord

Merci pentru spirala, ma duc sa-mi jumulesc sprancenele ca e jaleee

AAAA, vii la RAR pe Grivita, langa mine. Hai ca te sun maine cand ies afara sa vad daca mai esti prin zona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Pentru mamicile care vor sa faca o fapta buna de Paste, am eu o propunere. In fiecare an de Craciun, o asociatie din Londra, ne trimit cadouri pentru copiii bolnavi de cancer. De Paste insa nu avem nimic pentru ei si vazand cat de fericiti cand primesc cadouri sunt ne-am hotarat sa le ducem si acum ceva. Am primit lista de la oncologie si sunt in total 30 de copii cu varste cuprinse intre 4 luni si 18 ani. Asa ca apelez la voi, daca vreti sa ma ajutati, imi spuneti, va trimit lista si va alegeti un copil de-acolo. Pachetelul o sa fie de marimea unei cutii de pantofi si acolo puteti sa puneti imbracaminte, servetele umede, pasta de dinti, periuta de dinti, prosopele, o jucarioara *depinde de varsta( si poate chiar ceva pt mamica caci si ele saracele se bucara caci stau multe zile acolo.

Va multumesc

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput