Praline belgiene 51
Raspunsuri - Pagina 8
ardeiash spune:
fetelor, nu mai stiu cine intreba de noaptea de Paste de la Sf Nicolae Bruxelles.
eu am fost si pot sa va spun ca in fiecare an este din ce in ce mai aglomerat. partea buna este ca parintele organizeaza foarte bine Pastele si pe centru exista un coridor . eu am mers exact pana in fata desi biserica era plina si am ascultat de acolo slujba. Pastele e impartit de mai multe grupuri de barbati care cara mese cu pline cu pahare .. si merg peste tot , in toata Biserica, deci nu puteti pleca acasa fara. exista pentru totata lumea
cea mai proasta kestie este cu parcarea. daca veniti tarziu este imposibil sa gasiti loc... eu cred ca sunt vreo 2000 de romani care se perinda pe-acolo in acea noaptee, si nu cred ca exagerez.
dupa cum stiti mai exista si Sf Parascheva , aproape de Madou, care este foarte mica. insa nu cunosc detalii
eu una as alege Sf Nicolae , totusi .. e slujba adevarata acolo.... :)
eu am vopsit outzele azi.. mi-au iesit dragute :). maine fac drob ...
va urez spor la treaba si daca nu mai reusesc sa mai intru un Paste fericit! Sa fiti iubite si sa va aduca iepurasul tot ce doriti .
Un gand bun pentru ficare din voi in parte
pupici tuturor
prettysunshine spune:
Va multumesc tuturor fiindca sunteti alaturi de noi!
Am scris si pe facebook,scriu si aici,serviciul religios pentru Lucas va fi maine dimineata la ora 11 in capela de la UZ Gent.Daca cineva doreste sa vina...Stiu insa ca e sambata dinaintea Pastelui si n-as vrea sa intristez pe nimeni in asemenea momente.
Mami de Cosmin (03.07.1997) si de ingeras Lucas (15.02.2011-17.04.2011)
carmenstefi spune:
Au venit sarbatorile si va dorim un PASTE FERICIT ALATURI DE FAMILIE SI CEI DRAGI!!!!!
Prettysunshine,suntem alaturi de tine in aceste momente si ne rugam mult pt ingerasul Lucas
va imbratisam cu drag carmen si stefi
prixi spune:
Va doresc sa aveti un Paste fericit alaturi de cei dragi!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
prixi spune:
Ingrid, multa putere, ca sa treci peste disparitia puiului mic, Lucas! Ne rugam pentru el! Lucas, zbor lin printre ingerasi si dormi in pace!
Roxana, fericita de Christian (23.01.2010)
Bianca77 spune:
draga Ingrid, nu te cunosc dar citind aici despre cele ce ti s- au intamplat de curand, iti doresc multa, multa putere, incredere si speranta in vremuri mai bune pentru a putea trece peste nenorocirea asta. Nu cred ca exista ceva mai crunt decat pt o mamica sa isi piarda ceea ce e mai drag sufletului ei!
va doresc la toate ca Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug, liniste sufleteasca si multe bucurii! Paste Fericit alaturi de cei dragi!
10 +
www.psychosomatics.be
Antoanela23 spune:
Of, Ingrid, imi pare foarte rau pentru pierderea voastra. Dumnezeu sa odihneasca puiul mic si pe voi sa va ajute sa treceti prin aceasta nemarginita durere. Te imbratisez, curaj.
Antoanela23 spune:
Buna fetelor,
Nu am reusit pana azi sa intru sa vad ce mai povestiti.
Sa va fie de bine gratareala, eram sigura ca va veti simtit foarte bine.
Miry, cu mare intarziere si cu scuzele de rigoare iti spun La Multi Ani pentru Jeremy. Sa-ti traiasca juniorul si sa fiti sanatosi cu totii, pupici multi si apasati pentru voi toti.
Miha, , imi pare rau ca ai avut o perioada mai grea, sper ca intalnirea cu fetele te-a infuzat cu destul optimism si voie buna sa-ti ajunga pana la urmatoarea.
Mady, multa sanatate, bine ca te-ai facut bine. De abia azi am citit ca pana la urma nu ai facut rost de produsele acelea. Incerc sa ti le iau pana plec, dar nu pormit, nu mai e asa mult timp si magazinele vor fi inchise de Paste.
Nora, ce ati facut cu inscrierea, ati aflat ceva deja? Vacanta placuta in continuare.
Noi am fost la munte o saptamana, acum ne-am intors la Buc si facem cozonaci, daca va miroase e de la noi .
Pupici la toate bombonicile si Paste Fericit.