PRIETENE FARA TITLU (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Mira, suna-ma acum daca n-ai plecat inca. Vreau sa merg la Arad, sunt gata pantofi Dianei si imi trebuie crema pentru Moni. Am incercat aseara si acum sa te sun, dar ti-e inchis telefonul.
Revin mai incolo.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID nu te agita,ca mai am din crema veche deci nu e urgent sa mi-o aduci azi.
La ce ora veniti?
Io abia scriu,ca-s cu mini laptopul lui fratelo.Astept sa vina asta sa imi repare pc,pe urma trebuie sa fug la doctorita,la tuns,seara poate si la inot,ca Diana nu a mai facut febra.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Din pacate suntem la Resita acum. Telefonul de pe care te-am sunat nu mai are cartela. Te sun maine cand ne intoarcem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Cam liniste pe aici, Ingrid si Moni cum a fost intalnirea,cred ca au fun la maxim fetele.Va
Moni-tin pumnii sa se rezolve cu dosarul si cu problema ta.Doamne ajuta!
Eu deja am terminat cu masinile de spalat dupa vacanta, si intre timp trimit si ceva CV sa vad dc se leaga ceva. Am luat azi si vopsea de oua,cred ca simbata le fac, ca duminica ne vedem cu nasii si simbata sper cu prietenii cu care am fost in Jamaica.
In rest cu copiii pe aici, acusi mai am un pic si trebuie sa o duc pe Emma la muzica-ii place din ce in ce mai mult.
Cris- voi ce faceti?
Mira-distractie placuta!
Daniela, Ana, Bee-voi nu mai dati nici un semn?

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Buna seara sau dimineata de fapt
Am intrat sa va dau si voua vestea ca mi-a iesit negativ testul genetic,adica nu am gena aia in tumoare,deci nu pot fi primita in trialul ala pentru vaccinul experimental.Si aici is atipica - am citit ca cca 80% din cei cu melanom au gena aia MAGE 3A,iar din cei "racolati" pana acum la Cluj pentru trialul asta,au avut culmea toti pozitiv,unul singur era incert,dar ala nu facuse nici biopsia la Cluj - asa mi-a zis doctorita cand am intrebat-o.De-aia ma si gandeam ca e cam ciudata disproportia si probabil eu o voi echilibra
La PET CT sunt programata martea dupa Paste,sa vedem ce surprize ma mai asteapta si de-acolo.
In rest ocupata pana peste cap.De fapt abia acum observ diferenta intre cum am fost in perioada cu interferonul - ca o leguma fara energie si chef de nimic - si starea mea obisnuita.Asa ca si azi m-am trezit fresh,am gatit,am tras o tura in oras ,apoi la tuns - M-AM TUNS SCURT (asta am scris-o ca avertizare pentru INGRID sa nu se socheze maine daca da de mine cu alt look) ,iar acum seara am iesit cu copiii in fata blocului.Aveam in plan sa mergem la socru-meu dar s-a trezit tarziu Diana,in plus batea vantul tare,asa ca cel mai probabil mergm maine de dimineata acolo - ce sa va zic ca azi am pus la spalat 3 ture numai cu perdelele/draperiile de la socru-meu si maine vreau sa le duc sa le punem la loc,in plus mai trebuie si aspirat etc. Cu copiii amandoi dupa mine o fi beton,dar si ai mei sunt prinsi la magazin saptamana asta asa ca n-am ce face.Am lasat-o balta si cu inotul,ca desi e ok acum,mami m-a aburit de cap ca daca o duc poate o intoarce boala etc.Oricum vineri nu fac,dar problema e ca nici martea viitoare nu o pot duce fiindca voi fi la Oradea taman atunci.Na asta ,mai vedem ce facem.
Taman maine s-a anuntat si nasa in vizita cu ce le-a adus iepurasul la ea,ca joi pleaca la tara.Faaain . A ramas ca o sun sa ii zic cand poate veni,ca maine am un program cam asa: dimineata la prima ora vine ala cu PC (sper),ca desi teoretic mi l-a rezolvat azi (80 lei devirusarea ) iar a facut figuri Dupa aia fugim la socru-meu,la amiaza venim acasa sa culcam copiii,dupa-amiaza vine Ingrid - si sper ca o aduceti si pe Diana ca altfel fac urat Intre timp probabil o sa fug sa imi scoata firele de la rezectia apicala la caninul de jos (saptamana trecuta m-am operat) si poate chiar sa imi faca si la celalalt cu probleme,ca mai am unul.Azi n-am dat de ea,o sa vad maine dimineata cand ma poate programa,ca vreau sa ma scap si de-asta odata.Ah si as fi vrut sa ajung si in celalalt capat al orasului sa ii comand si sandale Dianei,ca n-are defel si vine caldura.
Dupa ce activitate e pe-aici presupun ca si voi sunteti in actiune maxima
MIRA distractie placuta in continuare
Evident ca n-am apucat sa vad toate pozele noi,dar recuperez eu
CRISTINA am uitat sa te felicit si pentru scrisul lui Razvan! Ca bine ziceai sufocati la bloc da' si daca esti la casa si e in oras tot nu e mare scofala,aerul e la fel,masini,galagie Pe cand la tara ... verdeata si liniste
Legat de cat de vorbaret e Tudor si noi ne miram zilnic de cate scoate din el,io nu mai tin minte daca si Diana vorbea la 1 an si 8 luni atatea,cand o sa am vreme ma mai documentez io
Mai nou isi zice TUDOLE - ca tati il mai striga Tudore! Cand il aud cum zice de exemplu DA-MI AFIDE (stafide) ... AFIDE A TUDOLE ,sau MAMI CAFAUA (cafeaua) in plus mai nou ma striga tot cu MAMI MAMII.Acum evident il pomeneste toata ziua pe varu-meu de la tara Dinu - Tudor ii zice DINI - si ne tot spune cum are el,cai,vaci,porci,gaini etc.
Si la tara si aici a fost super sociabil,a zambit si a vorbit cu toata lumea,doar la popa cel barbos n-a vrut in brate - fix ca Diana cand era ca el
Na am debitat destule,fug la nani.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Na ca a scris DENISA pana apucai eu sa termin mesajul.DUpa cum vezi,vizita lui INGRID s-a "reportat" pe maine.

Mergi la inceput

Buna dimineata,mai luati o pauza si haideti la cafea !
Eu super matinala,de pe la 5 cand a marait prima oara Tudor,n-am mai reusit sa adorm - el in schimb da si doarme si acum.La fel si Diana .Sa va zic ca aseara la ora 22-22,30 au picat amandoi ca mustele? Tudor a dormit si la socru-meu vreo 2 ore, dar Diana deloc.
Ne-am intors aseara pe la ora 18,30 ,i-am imbaiat si pe urma numai bine a sosit si nasa cu cadourile de la iepuras - o bluza-rochie mov pentru colanti Dianei si un trening fain lui Tudor,plus dulciuri si ceva avion din carton care trebuie decupat si montat.
La socru-meu intai am fost cu ei in parcul cu hinte din zona pana a aspirat husbandu' .plus pe la toate curtile cu caini mai ales puii de labrador de vis a vis sunt super,i-a tzucalit Tudor la greu si ei l-au lins Nu mai zic smotocit,dragalit si pupat cele doua matze aciuite in curte.Ca norocul ca a adormit dupa aia Tudor si am putut sa lucrez cu spor macar vreo 2 ore.Diana a fost draguta si m-a ajutat la spalat de praf pahare,cesti etc. si a reusit de s-a udat toata Haine de schimb ioc (azi sigur le pun la amandoi plus stoc de rezerva sa avem acolo) Asa ca merita sa o vedeti imbracata cu o pijama cu 5 numere mai mari - legati pantalonii cu un cordon si indoiti jos asta pana i s-au uscat hainele.A fost soare si o calduraaaa - sigur erau vreo 25 de grade.In gradina au rasarit deja destule,saptamana viitoare sper sa apucam sa mai punem si altele.
Azi pe la 10 iar plecam acolo ca mai avem destul la capitolul smotru,dar intai o sa trec sa imi scoata firele ,ca rezectia la celalalt mi-o face doar dupa Paste ...
INGRID n-a mai venit ieri,l-a trimis doar pe Genu dupa sandale,ca era si ea super ocupata si adevarul e ca si eu prefer sa ne intalnim cand o aduce si pe Diana si raman mai multe ore in zona sa putem iesi undeva!
Maaai inca dorm si-acum copiii astia,se pare ca taare bine le prinde aerul curat Io n-am mai putut readormi cred ca de ganduri la cate aveam planificat sa fac azi si in general la curte ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Eu sunt la cafea, Moni.
Eu cu Heinz tocmai ce ne-am ridicat de la micul dejun. Se vede ca suntem in vacanta.
De dimineata am fost cu mama la piata, am cumparat miel si una alta, si acum suntem la casa. copii imprastiati care pin casa, care pe afara.

vreau sa mai pun niste poze in album daca am liniste.
la 1.30 am din nou rpogramamre la dentist cu Daria de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Cozonacul in cuptor, prima tura de 3. Urmeaza a 2-a tura, apoi plecarea la facultate pentru cateva ore si seara la Biserica.
Moni, vreau musai sa-ti tin de urat marti la tomografia aia. La cat esti programata? Eu sunt in Oradea de sambata pana marti seara. Numai cu Ana, am decis sa merg la bunica mea in vizita.
fetele. O sa mai intru sa mai urez, alea, alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza si o cafea ca eu aseara m-am culcat la 12.45 si la 6.40 erma treaza, am crezut ca e aproape 8 si ca am intaziat.A venit un prieten bun din state si am stat la taclale si un pahar de vin ca si-a luat colegu' masina noua-VW break TDI.
Eu azi ma apuc de curatenie,maine sa fac saalta boeuf si ceva aperitive si las friptura cu garnitur ape simbata cand fac si ouale. Maine mai fac niste pasca si placinta ca astea le plac alor mei, si doar simbata si duminica avem nasii la masa si vrem sa ducem copiii la loc de joaca si l amovie.
Va urez:"PASTE FERICIT CU PACE SI LINISTE SUFLETEASCA!

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput