Aspirante optimiste(661) Felicitari Walkiria!!!
Raspunsuri - Pagina 12
sarah199065 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 walkiria, esti o draguta merci mult dar asa frica imi e sa-mi fac sperante eu ma uit la graficul tau dar nu prea intra in competentele mele de uitat nicio problema, ma pot da cu parerea, dar nimic mai mult.... cel mai bine lia sau fetele mai experimentate walkiria, ca si un sfat ci nu ca o ingrijorare.....repeta repede homocisteina, sau mergi urgent la fundeni....ca daca e ceva sa poti prevenii te rog mult, nu intra in panica pt ce ti-am zis, ci doar ca pe un sfat sau cum vrei tu, mai poti lua femibion 1 si acifol de 5mg ca astea sunt pt tratamentul homocisteinei si nu numai....sunt extrem de recomandate in orice sarcina si nu fac rau deloc, sunt vitamine.....nu iti recomand elevit, eu am luat si nu mi-a scazut homocisteina daca ai intrebari te astept ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
lore,crezi ca ar trebui sa fac si eu homocisteina avand in vedere ca am pierdut si eu 2 sarcini?

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
lorena_86 spune:
daca au fost incetate in evolutie obligatoriu sa o faci
si nu numai
sa faci tot profilul de trombofilie si anticorpi cardiolipinici
majaritatea opririlor in evolutie sunt datorate de aceste afectiuni
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
dar bella, poti continua pe elevit daca dr tau asa zice
ca daca nu ai probleme poate e mai recomandat
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
sarah199065 spune:
lore,am suferit la ambele avort spontan!e acelasi lucru?sau nu?

o sa fiu
!
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
lorena_86 spune:
pai nu poti spune ca a incetat in evolutie decat daca faceai eco
incetarea in evolutie si pierderea propiru-zisa sunt doua lucruri diferite
incetarea in evolutie=atunci cand moare in uter, nu ii mai bate inimioara, nu mai creste.....si dupa se produce avortul
si mai e si varianta cand il pierzi viu, din diverse motive, col deschis, rupere membrane etc
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
eu as face mai multe investigatii
neaparat, nu sta asa sa astepti sa o pierzi si pe a treia
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
sarah199065 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 pai nu poti spune ca a incetat in evolutie decat daca faceai eco incetarea in evolutie si pierderea propiru-zisa sunt doua lucruri diferite incetarea in evolutie=atunci cand moare in uter, nu ii mai bate inimioara, nu mai creste.....si dupa se produce avortul si mai e si varianta cand il pierzi viu, din diverse motive, col deschis, rupere membrane etc ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
atunci tu zici ca erau incetate din evolutie?

o sa fiu
!http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
lorena_86 spune:
sarah, nu, nu zic asta pt ca nu am de unde sa stiu
la cate sapt ai pierdut
ce au zis dr pe bilet?
uita-te si zi-mi ce scrie pe biletul medical
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Mihaelafalt spune:
Sarah ai facut eco inainte de avortul spontan? Ti-a zis ca
nu se dezvolta, nu ii bate inimioara? Asta e oprire in evolutie. Sau la tine a inceput sangerarea si nu stii daca
era viu sau nu?
Mihaelafalt spune:
Cum sa fac sa raspund si eu cu citat ca de multe ori cand ma apuc de citit vad cate ceva si vreau sa raspund, zic lasa sa tern=min tot de citit si pana la urma uit.