Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (72)
Raspunsuri - Pagina 20
Livsy spune:

Urez si eu LA MULTI ANI! sarbatoritelor de Florii (si sarbatoritilor!) Dumnezeu sa va trimita binecuvantare si multa credinta!
Va rog sa ma iertati pentru intarziere!
Ioanact, sanatate mamei tale! Sa dea Dumnezeu sa se faca bine! 

Criss, ma rog pentru Victoras! Multa santate si tie putere! Doamne ajuta! 

Histamnina, sper ca Sebastian e mai bine! 

Cami, Stuart, Pogo, Pinuta, Mara, tuturor cele bune! 

Va imbratisez cu multa dragoste si astept sa scrieti, cat mai mult... Post binecuvantat si o saptamana cu mult folos duhovnicesc!
Doamne ajuta!
histamina spune:
fetele,
vin cu o veste rea.una din fetele de la prematuri, ingrid, si-a pierdut copilasul, nascut pe 5 feb 2011 la numai 5 luni si juumatate de sarcina.
Il chema Lucas.Sa ne rugam pt ingerasul chemat la Dumnezeu si pt mama lui.
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami_antonia alina niciodata sa nu incetezi sa crezi in minuni caci ele exista dovada vie este cumnata mea ALINA CARE INCA TRAIESTE SI SE ROAGA LA DUMNEZEU DATORITA UNEI MINUNI SANATATE MULTA MAMEI TALE |
Multumesc!
Asa e. Cred in minuni!

Mereu m-am gandit la cumnata ta, Alina..ce minune a facut cu ea. Ce face? fratele?
Tu cum te descurci cu fetele? Ce zice Antonia de bebe?
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
criss sanatate multa lui Victor! 
histamina imi pare rau pt acel prunc! 
Cand va ajunge mama acasa, va incepe sa i-a Aloe vera gel. A vb tata cu dr sa-i zica ca poata sa i-a.
Doamne Ajuta, sa o ajute si sa-i faca bine acest gel! 
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
pogonici1977 spune:
alinuta...iti dorim multa putere sa treci peste aceste momente atat de grele....
magdita spune:
Dragele mele,
Am o mare, mare rugaminte : sa ne rugam impreuna pentru Clara Maria, fetita de 3 anisori si jumatate a colegei mele de birou, care este internata la Matei Bals in Bucuresti cu un diagnostic cumplit : encefalita. In dimineata asta a facut stop respirator si este in coma. Va rog din tot sufletul meu sa nu o uitati in rugaciunile voastre. Dumnezeu este mare si face minuni, nu pot sa accept ca in saptamana asta nu va face o minune si pentru ea. Mai are un fratior geaman, Razvan, si putem sa rostim si numele lui la rugaciune. Nici nu pot sa va spun ce ingerasi de copii sunt, cat este de frumoasa, blonda, carliontata si extrem de calda. Rugaciunea colectiva este puternica si macar atata lucru pot face pentru ea.
Doamne ajuta pacatosilor Tai !
The best is yet to come 
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
Ioanact spune:
Doamne Ajuta!
Am ramas pe pagina 2? N-a m scris nimeni?
N-am putut sa m scriu, c-am inceput curatenia. Azi am terminat!
www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1303358400" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!
Mama de ieri e acasa, e bine, nu mai are greturi.
Asta e un lucru bun.
Doamne Ajuta sa se simta bine in continuare! 
Am facut si capitol nou, dar tb sa asteptam permisiunea , fiind moderat userul comun.
Spor la curetenie, bucatareala! 
ALINA
de
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!