*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (131)*
Raspunsuri - Pagina 19
Otiliav spune:
Hristos a inviat!
Oliv, ce familie frumoasa sunteti. De tine nu mai zic ce mami sexi esti 
Vad ca rezieisti eroic cu nazdravanii tai acasa. Musai sa te bagi si la numarul 3, poate vrei sa fii si mami de fetita cu fundite ![]()
Adriana eu am citit ca acela gras este cel mai bun pentru ca are mai mult calciu. Eu le dau lapte de vaca cu grasime de la 0.5 la 3.9. Daca le facem cacao cu lapte preferam sa fie laptele mai slab. Pentru branza de vaci sau supe creme folosesc gras.
Teoretic Anei care e plinuta ar trebui sa-i dau cat mai slab, Elisei cat mai gras dar practic nu pot respecta regula decat daca le fac separat. Si apai ma gandesc la Ana ca are nevoie de calciu si uite asa se duce teoria
.
Iulia ii are albastrii bine de tot in lumina. A avut dreptate Manumanu, din fericire ![]()
Daca nu e asa lumina se vad mai tulburi dar ce mai conteaza, tot mezina noastra iubita este.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
criss703 spune:
..pt. ca am avut un pic de timp am reusit sa pun cateva poze http://family.webshots.com/photo/2433000460104281140jlsthS si sa citesc in mare cateva capitole .
O imbratisare mare pt. Anes si luptatorul Ovidiu 
Felicitari noilor viitoare mamici 
Am mai vazut si o multime de copii frumosi de numai
si mai mici si mai mari cat si mamicute dragute
.
Ne-a fost foarte dor de voi toti si speram sa intram mai des !
Va pupam cu mult drag 
bertha spune:
Hristos a inviat!
Buna dimineata! Merge o cafea tare, asa, de degrsare?
Poftiti, e calda si miroase minunat!
Eu deja la serv...si ce bine era acasa!
Am fost la bunici, am golanit si acum am un chef de munca...
Numai bine tuturor!
monicus spune:
Adevarat a Inviat!
Mamico ce bine spui... ca "ce bine era acasa". Multumim de cafea.
Si noi am golanit si am profitat de minivacanta. Ne-am facut de cap
Cine ar avea chef de munca dupa atata ospat.
Noi suntem vorbarete.. vb cat este ziulica de mare. Iepurasul a venit cu de toate si am fost rasfatate de toti.
| Citat: |
| citat din mesajul lui bertha Hristos a inviat! Buna dimineata! Merge o cafea tare, asa, de degrsare? ![]() Eu deja la serv...si ce bine era acasa! Am fost la bunici, am golanit si acum am un chef de munca... Numai bine tuturor! |
criss703 Am vazut o printesa frumusica foc. Are mami o printesa tare dragalasa cu ochii ei expresivi si minunati care te topesc. Ce frumos ati petrecut si ce bine s-a simtit minunea voastra. Ne era dor de postarile tale... si chiar sa o vedem pe cozonacica. Mai povesteste despre ea.
OtiliavCe frumos povestesti despre familia ta. Am vazut poze superbe. Elisa ce rasfatata este de tati,de surioara ei si de mami. Ce frumos pozeaza ea.. ce pozitii de viitoare fotomodel are in poze.. m-a dat gata.
ginye55 spune:
Adevarat a inviat!
Edi a racit iar...pt a nu stiu cata oara in primavara asta
...vremea asta frumoasa e tare pacatoasa! De data asta macar nu s-a mai lasat cu temperatura.
monicus spune:
Sanatate multa.... cozonacelului.
Vremea este inselatoare... acum bate vantul, acum nu mai bate nici nu stii cum sa te imbraci.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ginye55 Adevarat a inviat! Edi a racit iar...pt a nu stiu cata oara in primavara asta ...vremea asta frumoasa e tare pacatoasa! De data asta macar nu s-a mai lasat cu temperatura. |
malinas spune:
Hristos a inviat!
Am fost si noi la tara de sarbatori. David a alegat cat au fost zilele de lungi cat l-au tinut piciorele. Este ars de vant pe fata si pe maini de zici ca nu sunt ale lui.Eu am o tuse seaca de n-am dormit ca lumea de 5 nopti, azi ma duc la medic sa vad ce am.
Am vazut poze frumoase cu darlnig si baietii ei la plaja, cu ochii albastrii ai Iuliei, cu Sofia si Cris, si nu numai.
Darling, eu ii dau lui David lapte de la dozator, de 3,6-4 % grasime. Cel mai gras lapte pe care-l gasesc. Cand nu gasesc lapte la dozator ii dau lapte la cutie, dar nu UHT. Am fost cu David la Chirila homeopatul, in toamna, si ne-a recomandat sa ii dam lapte de vaca, de la tara, daca nu avem sursa sigura atunci lapte de la dozator, ca e mai putin procesat, daca nu gasim atunci lapte la punga, daca nu gasim nici de asta sa-i dam lapte la cutie si ultimul pe lista a fost laptele UHT.
Editez sa intreb care e site-ul ala de rezervari pt camere de hotel / pensiuni /etc? Stiu ca alra zicea ceva de un astfel de site, dar cum n-am fost intelegenta sa-mi salvez link-ul pe email, ci l-am salvat pe calculator si calculatorul s-a busit...am pierdut informatia. Parca Criss a folosit site-ul asta de rezervazi cand a fost la Paris.Stie cineva despre ce vorbesc?
_
David (10 noiembrie 2008) de Alina.
Poze cu comoara mea
criss703 spune:
Monicus esti o draguta
, da chiar mi-a fost si mie dor sa mai citesc/scriu , am luat o pauza cam mare .Am vazut si eu poze frumoase cu voi si Ana -nazdravana
.
Bertha multu de cafea , da era bine acasa... 
Malinas situl era homelidays.com , da am rezervat de pe el si am fost super multumiti .Mai stiu si altele daca te intereseaza , la asta ma pricep cel mai bine
...pacat ca nu lucrez in domeniu
si tre sa fac bilanturi si alte situatii financiare brrrrrrrr
Andy08 spune:
Adevarat a inviat!
Am vazut si eu poze, una mai frumoasa decat alta, cu domnisoare delicate si flacai voinicei. Toti sunt niste frumosi!
Anes, ma bucur ca ati trecut peste toate si ca sunteti toti acasa. Ovidiu e un scump! Chiar am vrut sa te intreb cum a reactionat Remus in perioada in care ai lipsit de acasa, fiind cu Ovidiu la spital.
Darling, aici se recomanda laptele cel mai gras pana la 2 ani (lapte de 3.25), pt. ca au nevoie de grasimi pt. dezvoltarea creierasului. Dupa aia, in functie de greutatea copilului. Daca e slabutz, continui cu cel mai gras.
Bertha, cum mai e Ioana cu alergiile?
Intrebare pt. mamicile cu 2+ copii. I-ati adus pe cei mari in vizita la maternitate? Eu nu stiu daca sa-l aduc pe Andrei, mi-e teama ca nu va intelege de ce mami trebuie sa ramana la spital si el sa plece acasa. Ma gandeam sa-l aduc doar in ziua in care iesim din maternitate ca asa putem pleca toti acasa. Am facut o experienta in care el si tati m-au dus la un curs si au plecat inapoi si a plans Andrei de numa'. Sper sa nasc usor si fara complicatii, sa fim bine si eu si bebelina si sa plecam acasa dupa 2 zile.
Andy, mami de Andrei si
34+